Şimdi Ara

z3 compact mı lg g2 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5543&idPhone2=6538

linkte 2 telefonun kıyaslaması var.

neden bu cihazlar derseniz öncelik olarak kriterim boyut ve pil. gsm arena endurance verilerine göre iki telefonda iyi değerlere sahip. az konuşma günde 2 saat 3g internet, hafta sonları gezme tozma olursa gps ve foto şeklinde kullanıyorum.

sizce hangisi. fiyatları birbirine yakın. sıfır alacağım.

kafam allak bullak oldu 8 aydan beri telefon bakıyorum omu bumu derken evdekilerede cinnet geldi git al artık bişey diyorlar bütçede malum olduğu için bu cihazlara yöneldim.

değerli yorumlarınızı ve bakış açılarınızı paylaşın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

merhaba arkadaşlar
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5543&idPhone2=6538

linkte 2 telefonun kıyaslaması var.

neden bu cihazlar derseniz öncelik olarak kriterim boyut ve pil. gsm arena endurance verilerine göre iki telefonda iyi değerlere sahip. az konuşma günde 2 saat 3g internet, hafta sonları gezme tozma olursa gps ve foto şeklinde kullanıyorum.

sizce hangisi. fiyatları birbirine yakın. sıfır alacağım.

kafam allak bullak oldu 8 aydan beri telefon bakıyorum omu bumu derken evdekilerede cinnet geldi git al artık bişey diyorlar bütçede malum olduğu için bu cihazlara yöneldim.

değerli yorumlarınızı ve bakış açılarınızı paylaşın lütfen

z3c daha yeni olduğu için diyorum şahsen g3 e zorlamaya çalışın

• Dostum büyük telefon istemiyorum. Derdim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardım lütfen h.sonu 2cihazdan birini alacağım

• Lenovo Vibe Shot. Bu hafta çıkacak.
  • Xperia Z3C
  • z3c tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Lenovo Vibe Shot. Bu hafta çıkacak.

Dostum 14cm o telefon. Okadar büyük istesem m5 tercih ederim
    Kamera + kapaksız su gecirmezlikde bonusu

• Bu zamana kadar direndim. Ama benim de artık telefonla internet kullanmam lazım.

Z3 C, ebat olarak bana uyuyor. Cebe koymak açısından... Ah bir de 1000 lirayı bu kadar aşmasaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum haklısın ancak 1000tl altı telefonlar gerçekten çöp. ya boyuttan fedekarlık edeceksin yada biraz bütçeyi artıracaksın. en az 1buçuk sene kullanmak üzere bu iki telefondan birini alacağım.
    z5c nin gelmesi bence yeni yılı bulacak ülkemizde en azından kasım sonları diye düşünüyorum.
    şuanki telefonumu günde 3 kez şarj etmek zorundayım
  • an itibariyle z3c de karar kıldım. kafamdaki tek soru işareti şarj için soket açıp kapamaktı. ancak bu linki görünce o derde de çare buluınduğunu gördüm.http://tr.aliexpress.com/item/Top-brand-wsken-usb-magnetic-cable-For-Sony-Xperia-Z3-Z2-Z1-charging-adapter-charger-cable/32317410545.html?ws_ab_test=201556_2,201527_1_48_71_72_73_74_75,201560_3

süper birşey :D linketi ürün pahalısı ve dahada ucuzları var

akşam akşam durduk yere mutlu oldum

• z3c lg g2yi parmağında oynatır.

• G2 kullandim halada elimde son derece memnunum ama Z3compact bir tik daha ustun telefondur.

• Z3C Her türlü lg g2 ve lg g3'e havada kafa atar ekranının 720p olmasından dolayı boyutlarının abisi z3 dende ufak olmasından ötürü abisini bile tokatlıyor bazı konularda z3c nin tek bir sorunu var bende alacakdım kasa yapışkanla tutturulmuş yani vida yokmuş kasada bu yüzden o yapışkan açılabilirmiyor yani kasa açılıyormuş kasanın açılmasının sebebide yapışkandan kaynaklıymış dikkat etmek lazım bazı şikayetlerde ekran ayrıldı filan var araştırınca bunu gördüm
  • Az daha katip g4 al

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Az daha katip g4 al

Büyük dostum büyük

• Z3C

• Tabikide Z3 çünkü LG G2 nin dezavantajlarından bazıları çabuk ısınması ve malzemelerinin kalitesiz olması.
  • z3c deki kasa açılma ve kamera iyi çekmiyor yorumlarını okuyunca kafam bulandı.

yıl 2015 iletişim çağı vs vs üreticiler sorunsuz cihaz yapamıyor. bizde mal gibi 1000-2000tl leri gömüyoruz
  • tartışmasız z3c
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.