Şimdi Ara

z580 wireles sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • z580 aldım yaklaşık bi ay önce fakat şu sorunu hala çözebilmiş değilim.internette mesala 720p filmi indirmeden izlerken belli bi süre sonra bağlantı kopuyor ve geriye asla bağlanmıyor hata veriyor ağı görmesine rağmen 5 dişin tamamıda çekerken.modeme reset atınca ilk defa bağanmış gibi bağlanıyor.Başka bir örnekde daha vereyim torrent kullanırken pat diye aynı şekilde bağlantı kpuyor ve aynı şekilde modeme reset atınca düzeliyor.
    kafamı karıştıran asıl kısım şu ben bu modemden masaüstü bilgisayara internet çekip kullanıyordum hiç bi zaman böyle bi hata vermemişti sorunun modemde olduğunu düşünmüyorum fakat laptop da neden böyle oluyor nedenini bilen var mı yada çözümünün nasıl olacağını ?

• Hocam sürücü güncellemeyi denediniz mi, bir de işletim sisteminiz nedir?
  • Genelde sürücü kaynaklı hafızada tutamıyor restleme anında tekrar yeniden bağlantı kurmak zorunda kaıyorsun wireless sürücüsünü kaldırıp tekrar kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 17 Nisan 2013; 23:57:46 >
  • Sürücü güncellemeyi nasıl yapıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06lord58 -- 18 Nisan 2013; 2:48:06 >
  • üstadım şimmdi makinamda i7 işlemci gt 635 ekran kartı 6 gb ram war eger sordugun buysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06lord58

üstadım şimmdi makinamda i7 işlemci gt 635 ekran kartı 6 gb ram war eger sordugun buysa

Lenovonun sitesine gir hocam, işletim sistemine göre wireless sürücüsünü indir. İşletim sistemin ne bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar;
    tum kullanıcılar burada hep pcnin wirelessini şöle yap yok tekrar yukle,yeniden başlat falan diye önerilerde bulunmuş.hiç aklınıza gelmiyor heralde modemde bi sıkıntı oldugu yada aradaki mesafenin uzun olmasından dolayı kaynaklı olabileceği.başka bir networkde aynı sorunları yaşayıp yaşamadığınızı yazarsanız gerçek problem ortaya çıkmış olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • masaüstünde kullanırken sıkıntı yok.laptop dan normal sitelere girerken sıkıntı yok ayrıca 4 yada 5 diş çekiyor wirelesste her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraykoparan

merhabalar;
    tum kullanıcılar burada hep pcnin wirelessini şöle yap yok tekrar yukle,yeniden başlat falan diye önerilerde bulunmuş.hiç aklınıza gelmiyor heralde modemde bi sıkıntı oldugu yada aradaki mesafenin uzun olmasından dolayı kaynaklı olabileceği.başka bir networkde aynı sorunları yaşayıp yaşamadığınızı yazarsanız gerçek problem ortaya çıkmış olur.

Arkadaşın sıkıntısını okuyun.5 diş çekiyor diyor ye yer kopmalar meydana geliyor 5 diş çeken makine heralde modemden uzak değil ayrıca bu model de bu sorun var kullnıcılarda kendini gösteriyor ve genelde sürücü güncellemsiyle giderildi kaldıki sürücüsünü güncelleyememiş nasıl güncelleyeceğini sormuş biraz yazılanları okuyun ona göre cevap verin yoksa ben senin aklına takılanları soruyorum bu tip sorunu olanlara soruyorum.Bu işlerle çok uğraşıyorum nerde sorunun olduğunu adım adım izlemek lazım sürücüde yoksa sorun bu sefer farklı bir duruma yöneleceğiz aynı anda hepsini söylersem kafası karışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Nisan 2013; 16:43:36 >

• sürücüyü lenova dan güncelledim ama olay hala devam ediyor.bunu şimdi başka bi modemde daha deniyeceğim eğer oradada kopma olursa sıkıntı şimdi içindeki donanımda mı olacaktır ?
  • Arkadaşlar, aynı sorun bende de mevcut. Z580 i7, 6 GB Ram, GT635M li modeli Win 8 ile kullanıyorum. Genel olarak yarım saatte bir bu sorunu yaşıyorum. Modemle bağlantı kopmamasına rağmen internet erişimi sağlanamıyor. Hala kesin teşhis koyamadım, ama yakında sorunun nerede olduğunu bulur açıklarım. Bu arada Z580'e çamur atan bir sürü arkadaş var, ya tecrübesizler ya da ufacık bir sorunu halledemeyip eleştirmek kolay geliyor. Z580'de toruchpad ve wireless çekim zayıflığı (bu da görecelidir) dışında hiçbir problem bulunmamakta. Z560 ta kullandım, o da sorunsuz bir cihazdı. Amma velakin Lenovo'nun bilgisayarlarında kullanmış olduğu LG monitörler vasat kalitede, umarım üst serilerde adam gibi bir panel kullanırlar, Z560'ın paneli berbattı, başka sorunu yoktu, Z580 için ekran daha kaliteli tercih edilmiş ama touchpad oalyında saçmalığın daniskasını yapmışlar. ASUS K serisinde de hoparlör ve şarj problemleri yaşanıyor, insanlar ne alacağını şaşırmış haldeler ama Z580 ehven-i şer sayılabilir. Z580 de wireless mouse kullanırsanız geriye can sıkan çok fazla şey kalmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: worstcasecondition

Arkadaşlar, aynı sorun bende de mevcut. Z580 i7, 6 GB Ram, GT635M li modeli Win 8 ile kullanıyorum. Genel olarak yarım saatte bir bu sorunu yaşıyorum. Modemle bağlantı kopmamasına rağmen internet erişimi sağlanamıyor. Hala kesin teşhis koyamadım, ama yakında sorunun nerede olduğunu bulur açıklarım. Bu arada Z580'e çamur atan bir sürü arkadaş var, ya tecrübesizler ya da ufacık bir sorunu halledemeyip eleştirmek kolay geliyor. Z580'de toruchpad ve wireless çekim zayıflığı (bu da görecelidir) dışında hiçbir problem bulunmamakta. Z560 ta kullandım, o da sorunsuz bir cihazdı. Amma velakin Lenovo'nun bilgisayarlarında kullanmış olduğu LG monitörler vasat kalitede, umarım üst serilerde adam gibi bir panel kullanırlar, Z560'ın paneli berbattı, başka sorunu yoktu, Z580 için ekran daha kaliteli tercih edilmiş ama touchpad oalyında saçmalığın daniskasını yapmışlar. ASUS K serisinde de hoparlör ve şarj problemleri yaşanıyor, insanlar ne alacağını şaşırmış haldeler ama Z580 ehven-i şer sayılabilir. Z580 de wireless mouse kullanırsanız geriye can sıkan çok fazla şey kalmayacaktır.

aynı makinayı aynı şekilde kuulanıyoruz.evet günceleme yaptım bende hala geçmedi o olay devam ediyor modemle bi sıkıntısı yok onu anladım.sıkıntı makinada var bende zayıf çekmiyor iyi çekiyor ama yüklenmelerde çekiyormuş gibi görünüp kopmalar yaşanması ve kopmadan sonra modeme reset atana kadar bağlanmaması makinadan kaynaklı.genel olarak memnunum ama şu kopmalar olmasa süper olacak inş.. çözümünü bulursun çünkü destek servisini aradım onlarda yine güncelleme yaptırdılar bana :( değişen bişey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06lord58 -- 20 Nisan 2013; 18:12:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Arkadaşın sıkıntısını okuyun.5 diş çekiyor diyor ye yer kopmalar meydana geliyor 5 diş çeken makine heralde modemden uzak değil ayrıca bu model de bu sorun var kullnıcılarda kendini gösteriyor ve genelde sürücü güncellemsiyle giderildi kaldıki sürücüsünü güncelleyememiş nasıl güncelleyeceğini sormuş biraz yazılanları okuyun ona göre cevap verin yoksa ben senin aklına takılanları soruyorum bu tip sorunu olanlara soruyorum.Bu işlerle çok uğraşıyorum nerde sorunun olduğunu adım adım izlemek lazım sürücüde yoksa sorun bu sefer farklı bir duruma yöneleceğiz aynı anda hepsini söylersem kafası karışır.

işi bilene bırakmalı.
  • şuan modemi değiştirdim yarım saat kadar oldu hiç bir sıkıntı yok sanıyorum ki sıkıntı modemdeymiş yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim hakkınızı helal edin arkdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06lord58

şuan modemi değiştirdim yarım saat kadar oldu hiç bir sıkıntı yok sanıyorum ki sıkıntı modemdeymiş yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim hakkınızı helal edin arkdaşlar

sorunun çözülmesine sevindim.
    bu mesaj yerine iletilmiştir umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.