Şimdi Ara

Zabıt katibiyim soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • savcılıkta çalışıyorum savcım izinde olduğu için boştayım canım sıkılıyor soru sorunda bari muhabbet edek

• 1 dakikada kaç kelüme yazıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

1 dakikada kaç kelüme yazıyorsun ?
    Kıvılcım çıkıyor mu?
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    55-65 arası yazıyorum. hız o kadar önemli değil katiplikte savcı cümleyi toplayıp sana söyleyene kadar zaten 1 yıl geçiyo :)
  • benden çıkmıyor da bütün adliyenin işini tek başına yapıyormuş gibi davrananlardan çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chsy

55-65 arası yazıyorum. hız o kadar önemli değil katiplikte savcı cümleyi toplayıp sana söyleyene kadar zaten 1 yıl geçiyo :)

torpilli misin. ben bile 100 yaziyorum
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    torpilli değilim dakikada 100 yazıyorsan tebrik ederim. katiplik sanıldığı gibi hızlı yazmaktan ibaret değil. öyle birimler var adamlar yazı yazmıyor. sadece evrak tarama yapıyor.
  • 3 dkkada 130 yazmistim. tabi torpilim yoktu. sonuc malum.
  • ülkede torpil olmadan iş mi yapılıyor 3 yıllık katibim tayin istiyorum çıkmıyor 6 aylık katibin tayini çıkıyor
  • Ne mezunusun? Nasil girdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-813D491AA

Ne mezunusun? Nasil girdin
    illaki akp limi olmalıyım ?
  • kimya öğretmenliği okuyordum aynı sınıftan bi kıza aşık olmuştum kız pas vermeyince okulu bırakmayı düşündüm. sonra baktım sınav açmışlar bi gireyim dedim. çalışmadan girdim kazandım. 1 hafta sonra kadro geldi :) tamamen şansa girdim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

illaki akp limi olmalıyım ?

Alıntıları Göster
    ayryca bazy duru?malarda yazy yazarken herkese dönük oluyorsun, hiç gülme krizi geliyor mu ? ve hiç sana yalny?lykla yaz kyzym diyen oldu mu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardianNN -- 22 Haziran 2016; 10:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chsy

kimya öğretmenliği okuyordum aynı sınıftan bi kıza aşık olmuştum kız pas vermeyince okulu bırakmayı düşündüm. sonra baktım sınav açmışlar bi gireyim dedim. çalışmadan girdim kazandım. 1 hafta sonra kadro geldi :) tamamen şansa girdim yani.
    mesai saatleri nasıl?
    lise mezunları alınırken öncelikli mi?
    üni okurken çalışılabilir mi?
    yanlış yazınce çok fırça atıyorlar mı ?
    iş stresli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-813D491AA

Ne mezunusun? Nasil girdin
    Arkadaşlar bu işler hep torpil. Alım yapılacak yere liste geliyor. 2-3 kişi hakkıyla giriyorsa giriyor.
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    hayır dostum köprüyü geçene kadar ayıya dayı desen de olur.
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    gelmez olur mu savcılık zaten ayrı bi şenlik nerde değişik insan var burda :) savcı da eğlenceli oldu mu dadından yenmez ama suratsız olunca çekilmiyor. gülemiyorsun. öyle babacan savcı yok bizde hepsi genç kızımlı oğlumlu konuşmuyorlar
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    mesai saatleri sözde 8 12 - 1 5 ama hafta sonu, öğle arası, mesai sonrası kaldığın oluyo, otopsi diye bişe var gecenin köründe çıkabiliyor. işin yoksa güzelim uykundan kalk git
  • maaaayış ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

maaaayış ne kadar

cocugum.sen once ortaokulu sonra liseyi bitir siizn zamaniniza is diye bisey olmayacak topunuz bostasiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.