Bildirim
ZAFİRA'sında LPG olan varmı YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende de zafira var.ama lpg koyarsan ya arka koltukları iptal edersin ya da stepnenin yerine koyarsın .o zaman stepneyi nereye koyacaksın.stepnesiz dolaşman da pek güvenli olmaz.sana kalmış -
vay be amma çok zafirası olan varmış bende tam forumda kimsede yoktur diycektim,
harbiden yaa niye tutmadı o araba halbuki fena da bişi diildi , yenilerini gördüm çok güzel yapmışlar ,
özellikle siyahta chayenne edası war adeta -
Simit tank yaptırıp stepneni yerine koydurabilirsin, stepneyi de büyük ve kalın çöp poşetleri var, onun içine koyup kancalı bagaj lastikleri ile arka koltuğun arkasına dik olarak sabitleyebilirsin. Ses yapmaması için de koltuk ile lastik arasına 50x50 ebadında poliüretan sünger koyarsın. Bi arkadaşım yapmıştı. Bagaj 20 cm. kadar küçülüyor ama lpg'nin ekonomisi için değer heralde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X