Şimdi Ara

Zaman Denemeleri ÖSYM Tarzından Daha mı Kolay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--Lütfen mezunlar cevaplasın--

Benim şuan netlerim 80 civarı geliyor. Hedefim 90'a çıkarmak. Sizce zaman denemeleri fazla mı kolay yoksa bana mı öyle geldi? YGS tarzı bu seviyede midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiansoc -- 7 Aralık 2015; 19:46:02 >

• Valla zaman denemelerine girmiyorum ama söyleyeceğim bikaç şey var. İki hafta kadar önce zamana giren bi arkadaşın deneme kitapçığından matematik sorularına baktım, geneli kolaydı. Ortalama bi öğrencinin yapabileceği sorular vardı, hatta biraz daha iddialı olayım, ortalamanın bi iki tık altındaki öğrencinin de yapabileceği sorular.

İkinci olarak, dershanede mesela Türkçe ve Sosyali fulle yakın yapan adam (ki sosyali fullediği de oldu), Fem'in Y-3 denemesinde ters köşe oldu. 280 miydi 290 mıydı o civarlarda yaptı. Belki o gün gününde olmayabilir, belki başka bir sebepten bu kadar düşük yapmış olabilir bunu bilemem ama Ösym nin hazırladığı sınavdan kolay olduğunu söyleyebilirim.

Kaba bir hesapla, Zamanda 80 net yapıyorsan, YGS de 65-70 aralığında yaparsın. İtibar edip etmemen senin tercihin.

Edit: Aslında YGS de çok zor bi sınav değil. Geçen sene gördük bunu, neredeyse 5 tane ortaokul sorusu vardı. Bilmem kaç katının kaç eksiği 20 olan sayı nedir gibi. Sen yine de işini sağlama al. Hedefin sınavda 90 net yapmaksa bunun hep üstünde ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirumar -- 7 Aralık 2015; 20:00:01 >

• Inan bana zaman daha zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere ikisinin tarzları farklı. Son 2 senenin tüm zaman denemelerini çözdüm ygs ile alakası bile yoktu. Belki bazıları zordu ama tarzı farklı zordu. Ösym zoruyla o zor bir değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla ösym o kadar da uçuk farklara sahip değiller .
    Geçen sene zamanlara ve ygs ye girmiş biri olarak söylüyorum.
    O sorular sizi geliştirir , DENEME adı üstünde .
    Onlar eksikleri görmek için ve farklı soru tarzlarına hakimiyetini arttırmak için varlar, ygs de ne yaparım için değil.
    Ygsye en iyi kapasitenle girmek zorundasın o yüzden bol bol çözüp ilerleme kat etmeye çalışıyorsun.
    Ondan xx ise bunda xxx yok yani.
    Ayrıca ösym nin sınavları herkese hitap ediyor.
    Gidipte 5 ilkokul var diye kolay diyemessin , sınava zor deniyorsa , ortalamayı zorladığı için zordur.
    İleri düzey öğrencileri çok zorladığı için değil.

İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.