Şimdi Ara

Zaman - Lys deneme eki - sizce alınmasında fayda var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zaman gazetesinin ayrı olarak verdiği lys deneme test eki sizce nasıl . aldığımızda türk dili edeb. , coğrafya1 ,biyo , fiz , kimya , ekleri verildi. ama matematik çıkmadı . Bu diyelim , her poşette farklı mı çıkar ki acaba ? diğer çarşamba da matematik dahil şimdi verilmeyenleri mi verecek onu bilemiyorum .üzerindeki fiyat ise 1.50 tl imiş. gazete de ise sonuçları yarın verilecekmiş. ( hiçbir zaman bayi satıcıların bilemedikleri nokta budur , diyelim bir ek verecek gazete ile birlikte 1.50 tl ise , bunu satan esnaf yada bayi yazmasına rağmen fiyatın içinde gazetede olmasına inanmazlar . birde ayrıca gazete parası alarak ek kar sağlarlar . bizim burada böyle dönüyor . vatandaş almak zorunda .)

böyle duruma düşeniniz var mı ayrıca ?

saygılar ...
    Selman

her çarşamba : deneme testi
    her perşembe : gazetede cevap anahtarları ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmangulec -- 25 Kasım 2009; 13:43:05 >

• Benden sana tavsiye al o ekleri.. Adamlar nerde biliyorlarsa bilmiyorum(!) ama soruların benzerleri hep sınavda çıkmıştır ve aynı mantıktaki sorular olur sınavdakiler.. Ordaki soruları iyice kavrarsan sana kesinlikle faydası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Benden sana tavsiye al o ekleri.. Adamlar nerde biliyorlarsa bilmiyorum(!) ama soruların benzerleri hep sınavda çıkmıştır ve aynı mantıktaki sorular olur sınavdakiler.. Ordaki soruları iyice kavrarsan sana kesinlikle faydası olur

merhabalar ,
    ben üniversitede aö 3.sınıf işletme de okuyorum .ama hiç memnun değilim bu bölümümden , meslek dersleri , ticari konular dan iyice bıktım ...
    sayısal dersleri seviyorum . acaba ben üniv. de olmama rağmen , sayısal veya duruma göre (derslerim zorlarsa , söz veya ea dan girerim) tekrar sınava girdiğimde benden not kırarlar mı ? (üniv de okuduğum ve tekrar girdiğim için )

-edb. öğretmenliği için
    -fiz. bölümleri için

acaba hangi testleri yapmam lazım ... 4 sene önce girmiştim. şimdi sanırım değişmiş sistemler . üniv. okluyunca bu yeni sistemden uzağız ....

saygılar selman

• quote:

Orijinalden alıntı: selmangulec

quote:

Benden sana tavsiye al o ekleri.. Adamlar nerde biliyorlarsa bilmiyorum(!) ama soruların benzerleri hep sınavda çıkmıştır ve aynı mantıktaki sorular olur sınavdakiler.. Ordaki soruları iyice kavrarsan sana kesinlikle faydası olur

merhabalar ,
    ben üniversitede aö 3.sınıf işletme de okuyorum .ama hiç memnun değilim bu bölümümden , meslek dersleri , ticari konular dan iyice bıktım ...
    sayısal dersleri seviyorum . acaba ben üniv. de olmama rağmen , sayısal veya duruma göre (derslerim zorlarsa , söz veya ea dan girerim) tekrar sınava girdiğimde benden not kırarlar mı ? (üniv de okuduğum ve tekrar girdiğim için )

-edb. öğretmenliği için
    -fiz. bölümleri için

acaba hangi testleri yapmam lazım ... 4 sene önce girmiştim. şimdi sanırım değişmiş sistemler . üniv. okluyunca bu yeni sistemden uzağız ....

saygılar selman

edebiyat ogretmenligi icin sosyal ve turkce edebiyat 2 yi yapman lazım
    fizik icin de sadece fizim yapman lazm galiba 2.snvda

• quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

quote:

Orijinalden alıntı: selmangulec

quote:

merhabalar ,

-edb. öğretmenliği için
    -fiz. bölümleri için

saygılar selman

edebiyat ogretmenligi icin sosyal ve turkce edebiyat 2 yi yapman lazım
    fizik icin de sadece fizim yapman lazm galiba 2.snvda

Alıntıları Göster
    zaman denemelerini sakın kacırma yukarıda arkadasın dedigi gibi herzaman öss de o testteki sorulardan cıkmıstır hatta öss de birebir cıkan soru bile olmuş geçmiş yıllarda ben gecen yıl feme gittigimdew ordaki hoca söylemişti.. zaten burdaki amaç gazetenin satış sayısını artırmakmış dershane ögrencilerinede gazeteye abone olup öyle sınava alırlardı..!! ama zaman denemesini kacırmamanı öneririm.. ben tekrar hazırlanıuyorum finaldeyim ama o gazeteyide deneme için alıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: axi___

zaman denemelerini sakın kacırma yukarıda arkadasın dedigi gibi herzaman öss de o testteki sorulardan cıkmıstır hatta öss de birebir cıkan soru bile olmuş geçmiş yıllarda ben gecen yıl feme gittigimdew ordaki hoca söylemişti.. zaten burdaki amaç gazetenin satış sayısını artırmakmış dershane ögrencilerinede gazeteye abone olup öyle sınava alırlardı..!! ama zaman denemesini kacırmamanı öneririm.. ben tekrar hazırlanıuyorum finaldeyim ama o gazeteyide deneme için alıyorum..

Alıntıları Göster
    Zaman'ı gazete diye evine alanlar varmış.

Daha neler göreceğiz acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Zaman'ı gazete diye evine alanlar varmış.

Daha neler göreceğiz acaba.

Alıntıları Göster
    Al derim. Cunku o denemelelrden ne yaptiysam OSSde de yaklasik ayni puani yaptim ben
    296 OSS puanimdi, 70 okuldan geldi, 226.
    O denemelerde de 220-230 arasi yaptim ben.
    Arkadasin da dedigi gibi, nerden biliyorlar bilmiyorum ama adamlar sorulari biliyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Al derim. Cunku o denemelelrden ne yaptiysam OSSde de yaklasik ayni puani yaptim ben
    296 OSS puanimdi, 70 okuldan geldi, 226.
    O denemelerde de 220-230 arasi yaptim ben.
    Arkadasin da dedigi gibi, nerden biliyorlar bilmiyorum ama adamlar sorulari biliyorlar

Alıntıları Göster
    Çok faydası olur soruları Fem öğretmenleri hazırlıyor. Dersane İsabet 2009 diye bir şey dağıtmıştı onun içinde 2009 da çıkan öss sorularıyla kendi 2009 sorularını karşılaştırmışlardı inan bana hiç fark yoktu özellikle bi integral sorusunda sadece e çarpanının yeri değiştirmişti öss şıklar bile aynıydı Hocalar espirisine öss sorularını ben hazırlıyorum diyor ama inanmaya başladım yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Çok faydası olur soruları Fem öğretmenleri hazırlıyor. Dersane İsabet 2009 diye bir şey dağıtmıştı onun içinde 2009 da çıkan öss sorularıyla kendi 2009 sorularını karşılaştırmışlardı inan bana hiç fark yoktu özellikle bi integral sorusunda sadece e çarpanının yeri değiştirmişti öss şıklar bile aynıydı Hocalar espirisine öss sorularını ben hazırlıyorum diyor ama inanmaya başladım yavaş yavaş

Alıntıları Göster
    Soruları da Fem öğretmenleri hazırlıyormuş

Zaman-Fem

ulan tam şirket olmuşlar.

• quote:

Zaman-Fem

Sen ne diyosun yaf Fenerbahçe'den sonra bunlar da Cumhuriyet kuracak Fem Republic
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Zaman-Fem

Sen ne diyosun yaf Fenerbahçe'den sonra bunlar da Cumhuriyet kuracak Fem Republic

Başlarındaki imam kuruyor zaten, uyuyoruz sadece.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Zaman-Fem

Başlarındaki imam kuruyor zaten, uyuyoruz sadece.

Alıntıları Göster
    Bende bugün aldım LYS ekini.İçinden felsefe,tarih,coğrafya 2,matematik 1 ve geometri 1 çıktı.Sayısalcı olduğum için sadece mat ve geo işime yaradıBilseydim almazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Zaman-Fem

Alıntıları Göster
    Ülkemde bütün noktalar cemaatlerin eline geçince,
    O cemaatlere ait gazetenin bırakın sınavın benzerini aynısını verse bile şaşırmam!

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Bende bugün aldım LYS ekini.İçinden felsefe,tarih,coğrafya 2,matematik 1 ve geometri 1 çıktı.Sayısalcı olduğum için sadece mat ve geo işime yaradıBilseydim almazdım

Alıntıları Göster
    zaman denemleri gerçekten sağlamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

zaman denemleri gerçekten sağlamdır

Alıntıları Göster
    Ben geçen gün aldım zaman lys denemesi. Adamdan rica ettim gazetesiz sadece denemeyi aldım daha ucuza geliyo. yoksa napçam ben zaman gazetesini :) Benim sorum acaba zaman'ın ygs denemeleri de var mı lys haricinde bi de hangi günler veriliyo?? Bilen varsa paylaşırsa sevinirim (anlatım bozukluğu yaptım :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 26 Kasım 2009; 17:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

Ben geçen gün aldım zaman lys denemesi. Adamdan rica ettim gazetesiz sadece denemeyi aldım daha ucuza geliyo. yoksa napçam ben zaman gazetesini :) Benim sorum acaba zaman'ın ygs denemeleri de var mı lys haricinde bi de hangi günler veriliyo?? Bilen varsa paylaşırsa sevinirim (anlatım bozukluğu yaptım :) )

Alıntıları Göster
    Gazeteyi çöpe atmak kaydıyla alabilirsin. Ben geçen sene(bu sene) alıyordum. Her zaman değil ama. Farklı tarz soru görürsem çözüyor, sonra da atıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 26 Kasım 2009; 17:24:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: armasova

Gazeteyi çöpe atmak kaydıyla alabilirsin. Ben geçen sene(bu sene) alıyordum. Her zaman değil ama. Farklı tarz soru görürsem çözüyor, sonra da atıyordum.

Alıntıları Göster
    Dh farkı işte benim haberim yoktu bundan
    Bir bakayım şu testlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66C1F2AA0

Dh farkı işte benim haberim yoktu bundan
    Bir bakayım şu testlere

Alıntıları Göster
    Üniversite giriş sınavlarına hazırlanan birisi ne buluyorsa çözmeli bence.

Zaman da gayet güzeldir. Açıkcası dersaneye göre kolay geliyordu fakat diyorum ya ne buluyorsa çözmeli öğrenci.

• quote:

Orijinalden alıntı: crocodile_92

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ya beyler Bnde 2 gün önce ögrendimbunu Eve getittirecem ben bu zamana netten Nasıl abone olcam gazeteyle birlikte denemeleri her hafta mı getiriyolar hangü gün ise eve getirmelerini istiyorum parasını Vercem neyse Çnkü bn evde hazırlanıyorum öle dershanedekiler gibi pek deneme olamıyoz haliyle nerden abone olcam bu zamana
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Ya beyler Bnde 2 gün önce ögrendimbunu Eve getittirecem ben bu zamana netten Nasıl abone olcam gazeteyle birlikte denemeleri her hafta mı getiriyolar hangü gün ise eve getirmelerini istiyorum parasını Vercem neyse Çnkü bn evde hazırlanıyorum öle dershanedekiler gibi pek deneme olamıyoz haliyle nerden abone olcam bu zamana

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugünki lys cevap anahtarını nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.