Bildirim
Zaman YGS 8
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sınava pazartesi gireceğim bende. Umarım sosyal bir kez daha beni batırmaz. -
son zamanda fen beni zorlamıştı matematikte öyle ama geometri kolaydı bakalım bu nasıl olacak -
umarım bu sefer türkçe ve fen beni batırmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de ptesi giricem son zamanda sosyalim 23 geldi ya şaka gibi 29 olarak sabitlemjstim ama son sınav coğrafyadan doğrum yok neredeyse neyse bakalım kısmet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
a kitapcigi cevap anahtarini bulanlar p.m atabilirmi fen'i cok merak ettm 28 net gelir insallah bu defadaa o.O cevap anahtarini bulan p.m atsin bana -
quote:
Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı
son zamanda fen beni zorlamıştı matematikte öyle ama geometri kolaydı bakalım bu nasıl olacak
aynen son zaman denemelerinde geometriyi baya boşlamışlar yani 1 sorum dikkatsizlikten gitmese fullemiştim. ben de bi garibim. adamlar kolay yapar beğenmem zor yapar beğenmem. :D -
sınav normal geldi bana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X