Şimdi Ara

Zamanında dalga geçtiğiniz extralob

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi adamın sitesine yolum düştüde vay vay vay dedim

cold glavier

not: bu konuyu 2006 2007 üyeleri falan anlayabilir

• Extraloob zamanında iyi siteydi şimdiki hali hiçbir şey .. Zamanında Okan beyler 64 lvl charı 3 gap ile 90 TL ye sattığı günler :D:D:D
  • extraloob crack tbot adresi :D
  • siteye girmeyin virüs bulaşıyo diyolardı :D dikmende takılırdık extradan da loader indirip çıkardık :D
  • Silkroadmax ile hep kapışırlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 15 Ocak 2014; 0:16:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extranoob felan derlerdi hatırladıgım kadarıyla :D virüslü söylentisi yüzünden hiçbişi indirmedm o zamanlar o siteden :D
  • Dikmen.org

full int cold bow zamanını bilirim.Rehbersiz oyun oynamazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 16 Ocak 2014; 21:48:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem eskiye döndük, Shenasi'nin paylaştığı ss'ler elinde olan varsa bir buraya alsak da eğlensek? Yeh, ne zamanlardı.

• Oyun açıkken rev6'ya girersek çarın şifre bilgileri 3. şahıslara gider deniliyodu 80 cap zamanında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Dikmen.org

full int cold bow zamanını bilirim.Rehbersiz oyun oynamazdık.

Arkadaşım ilk,rehberlere vesairelere bakmam için dikmen.org u önerdiğinde yanlışlıkla dic*man .org diye aratıp, extralloob üyesi olmuştum..
  • Bir keresinde extranoobdan bu okan hıyarı aracılığıyla char satayım dedim bin pişman oldum..Charı verdim 3 gün sonra verdiler o da yarısıydı..Sonrasında yarı paramı alamadım ve banladılar hesabı..Sürekli hesap açıp forumun dolandırıcı olduğuna dair konular açtım her bölüme..Tekrar tekrar banladılar..Hiç sevmem kendilerini..Üç kuruşluk karaktersizler..
  • dikmen.org efsaane
  • http://www.extraloob.com/forums/glavie-fire-force-mi-cold-mu-t237791.html

Ben ozmn 12-13 yasindaydim adım gibi hatırladım o konuyu buna benzer konular alıp başını giderdi bu örnek niteliktedir.

• Arkadaşın + bassın diye verdiği glaive'i stall'da satıyordu. Ne günlerdi (Tabi belki yanlışlıkla koymuş olabilir günahını almayalım)

Ayrıca nuker bir charım vardı gelen geçen eziyordu, extranoob da benden 3lvl fazlaydı o zamanlar (70li levellerdeyiz). Bir atışalım dedik, keşke demeseydik saatlerce sürdü kapışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 25 Ocak 2014; 15:05:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.