Şimdi Ara

Zamanında dellenip site sahibine attığım mail !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yorum sizin!! En azından ben düzgün bir cvp aldım gün beyden. Bazen gercekden Çok haksızlığa uğradığınız düşünürseniz aynısını yapın boykot edin martın 13 den beri tek msjım yok!!15-20 yaş aralığından yönetici yaparsan bu olur.. GÖRÜYORUMKİ YÖNETİCİLER HALA AYNI KAFADA AT KOŞTURUYORLAR.

Bu yazı site sahibine yazılmışdır site sahibinden bizzat cvp almak hakkımdır.

Görüyorumki artık memleketimde güçlünün iktidarın yanında olmak herşeyden önemli olmuş. Gercekleri göremeyen, cahillik içinde yüzen, bundan dolayıdır ki yanında olduğu siyasi partiyi hiçbir zaman eleştiremeyen donanımhaber; Lütfen iktidara yönelik eleştirilere olan FLASH tepkinizi muhalefetlerede yapıldığında da sürdürünüz. ÖZELLİKLE ASKERE YAPILDIĞINDA DA SÜRDÜRÜNÜZ. Yoksa sizde şirketinizde günümüz iktidar 'aşıklarından' öte bişey olamazsınız. ADALET BU DEĞİLDİR. Bu forumda askere laf edildiğinde konu saatlerce kapanmıyorsa ASILSIZ iddalar saatlerce forumda kalabiliyorsa bu sizin adaletizdir (analar mehmet doğurur ama skorsky doğuramaz) gibi.

Siz hernekadar adil olcağını söylesenizde bu forum iktidar alehinde her başlığı kaparken diğer iddaları 1-2 saat tutdukdan sonra kapaması sizin cin'liğinizdir. Her yol mubah mantığınızdır. Eğer öyle değilse bana ADAM gibi bir cvpla bu işin aslı anlatılmalıdır. Yoksa ben hakkımı ve ifade özgürlüğümü hukuk yoluyla arıyacağım. Lakin gün gelir devran döner.

saygılarımla..

CVP

Merhaba ;

Bahsettiğiniz ithamlara katılmıyorum. Hiç bir şekilde, hiç bir konu diğerinden bizim için farklı değildir. Her konuyu yöneticilerimiz ayırt etmeksizin kaldırırlar. Sözü geçen aradakı bir kaç saat farkta size denk gelmiştir. Taraf tutacak durumumuz yok çünkü zaten politika ve diğer benzeri şeylerin konuşulmasına izin vermiyoruz. İzin verilmeyen bir ortamda nasıl taraf tutarız lütfen düşününüz. Zira tutsak, bunların konuşulmasına izin verir ve bir şekilde konuyu yönlendirmek isteriz. Kesinlikle bir kaç saat fark ile bu işi yapmak istemeyiz çünkü bir kaç saatten bunca yıllık forum deneyimime göre hiç bir şey olmaz. Çünkü forumda etki etmesini istediğimiz konuları üst konu yapar, anons ile destekler hatta rengini, ikonunu değiştirebiliriz, yani burda çalışan herkes bilir bir kaç saat ile hiç bir etkinin olmayacağını. Bu tarafta olsanız sizde bilirdiniz.

Saygılarımla ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcagildak -- 21 Haziran 2009; 22:59:32 >

• sitenin sahibi kim merak ettim.
  • bu konu değiştimi banamı öle geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: maghapas

sitenin sahibi kim merak ettim.

Gün Bey
  • Hocam fena dolmuşsun sen ya.
  • 4-5 ay girmedim foruma. Dolmasam mümkünmü. Gün oksay Forumun sahibi ilgili cvbından dolayı teşekkürler tekrar.
  • Aranızda geçen özel mailleri buraya koymak hoş olmamış. İzin aldın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne demis unlu ustat, I'm still, I'm still Jenny from the block.....:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

Aranızda geçen özel mailleri buraya koymak hoş olmamış. İzin aldın mı?

Katiliyorum. Onun verdigi cevap mantikli ama senin attgin mesajda halen tartisma cikaracak potansiyel var.
  • İzin almadım haklısın. Ancak forumdaki yöneticilerin hala aynı kafada olduklarını görünce kızdım... Sonucta 3-5 ay sonra tekrar girdim ve herşey aynı devam ediyor.. Uygun görülmezse konu silinebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpcagildak

İzin almadım haklısın. Ancak forumdaki yöneticilerin hala aynı kafada olduklarını görünce kızdım... Sonucta 3-5 ay sonra tekrar girdim ve herşey aynı devam ediyor.. Uygun görülmezse konu silinebilir.

Edit: Daha doğrusu kendini savunan insanların konularının anında silinmesi nekadar etikse, yöneticilerin istedikleri gibi at koşturmaları nekadar etikse, benimde bu maili buraya koymam okdr etik. Yani ikiside yanlış. Ancak burası ne yöneticilerin ego tatmin platformu nede bizi sinir hastası etmelerinin platformu. Arada adam gibi adamlar elbet vardır sonuçta tanımıyorum, ama çok kıl edici şeylerde oluyor forumda.
  • evet ya, akp yi eleştiren birşey olunca yıldırım hızında cezalar yağıyor, ama konu asker , Atatürk oldumu gerici yobaz insanlar artı Pkk lılar hakaretler üstüne hakaretler suçlamalar ve konular dönüyor...

Neler gördüm ben, daha dikkatli olunöalı, veya kadro AKP lilerden kurulmamalı.

veya uyaracaksın tarafsiz olması içni.

Kimse üstüne alınmasın Ataütkrçü modlar da var, iyi insnalar onları biliyoru mben onlar ayrı
  • politikadan korkan bir forumdan ne bekliyordunuz? kaldı ki korkmakta haklılar, zira buradaki yaş ortalaması 14 olduğu için papağan gibi ezbertletilenlerim ardı ardına sayıyorlar burası bir ticarethane, isimlerini hiç karalatmamk isterler mi? yalnız vakti zamanında che guevara ve tupac amaru avatarlarımı silmişlerdi, hiçbisey okadar koymadı!
  • quote:

4-5 ay girmedim foruma. Dolmasam mümkünmü. Gün oksay Forumun sahibi ilgili cvbından dolayı teşekkürler tekrar.

kanıtları görmek isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: # s4Lvo

quote:

4-5 ay girmedim foruma. Dolmasam mümkünmü. Gün oksay Forumun sahibi ilgili cvbından dolayı teşekkürler tekrar.

kanıtları görmek isterim.

Al işte bir 0-6 yaş grubu daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.