Şimdi Ara

ZAMLI MEMUR MAAŞI (TEMMUZ 2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (TEMMUZ 2024 YÜZDE 20,02)

• ŞUBE MÜDÜRÜ- (Üni. M.) 1/4 - 58.106 TL
    • MEMUR- (Üni. M.) 9/1 - 41.067 TL
    • UZMAN ÖĞRETMEN 1/4 - 52.888 TL
    • ÖĞRETMEN 1/4 - 47.723 TL
    • BAŞKOMİSER 1/3 - 58.419 TL
    • POLİS MEMURU 8/1 - 52.865 TL
    • UZMAN DOKTOR 1/4 - 66.567 TL
    • HEMŞİRE- (Üni. M.) 5/1 - 47.340 TL
    • MÜHENDİS 1/4 - 59.307 TL
    • TEKNİSYEN- (Lise M.) 11/1 - 42.140 TL
    • PROFESÖR 1/4 - 86.181 TL

GÜNCEL:

Güncel:

• ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 7/1 - 56.873 TL
    • VAİZ 1/4 - 49.454 TL
    • AVUKAT 1/4 - 56.513 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 3 Temmuz 2024; 12:50:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Allah'ım sen mevzuyu biliyorsun amin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal zeka gelişince avukata ve öğretmene gerek kalmayacak

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Bugun basla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O sırada Cumhurbaşkanının gençlere tavsiye memurluğa yönelmeyin. ZAMLI MEMUR MAAŞI (TEMMUZ 2024) 

Yks cok yakin kpssye ozellikle turkce mat tarih cok paralel

Yks bos is guzel abim ben 2016da tr 8500.su oldum halim ortada simdiki kafam olsa 8 yil onceye gitsem kpssye hazirlanirdim

• Maaşlara zam yapmanın çözüm olmadığını öğrenmek için illâ ki Ekonomi101 okumak mı lazım? Maaşlar senede 2 kez artıyor, enflasyon ve ürün fiyatları da maaşlardan fazla artıyor; yine başa dönüyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 yaş üstü işsiz GSS borcu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni başlayan biri bu maaşların 5-6 bin aşağısını alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızadam123 -- 5 Haziran 2024; 17:11:32 >
  • türk metal sendikasının örgütlü olduğu iş yerlerinde mavi yaka 40-45 bin (mesai ile) beyaz yakada 70-80 civarında maaş alıyor. kamuda çalışmaya hiç özenmeyin, tutturabilirseniz kendi işinizi olmuyorsa kurumsal bir firmada (sendikanında örgütlü olduğu) iş bulun. tavsiyem otomotiv yada yansanayisinde iş arayın.

• Emekli olmak isteyeni de emekli etmezler ama…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu personeline yılda 2 kez 6 aylık enflasyon farkı oranında zam yapılması yasal haktır, engellenemez.

O nedenle sorun memur maaşları değil, özel sektörde neredeyse herkesin asgari ücretli olmasıdır.

• Sadece insanca yaşamanın bedeli bunlar siz altındaysanız kendinizi gözden geçirin ,memur olupta zengin olan 1 adam görmedim etrafımda

• vaiz ne işe yarıyor la?

• bakanlıkta veri hazırlama kontrol işletmeniyim kısaca memurum, listedeki şube müdür-öğretmen ve memurların bu kadar maaş almadığına eminim.Ayrıca hesaplama yapılırken evli ve 2 cocuklu diye hesaplanıyor bilginize.

Yazılım mezunuyum, 5 yıllık memurum bekarım şuan maaşım 32k ve 81 ile atanmıştım.Fikir soracak olursanız asla önermiyorum.Özelde calıstıgım günleri mumla arıyorum.

Boşuna başlama kardeşim. Önümüzdeki 3 yıl emekli olan kadar alım yapacağız dediler.

• nForcer N kullanıcısına yanıt

Aslında hak olan her ay açıklanan enflasyonun bir sonraki aya yansıtılması ama bu hükümet orda da işine geleni yaptı. Yani memur milleti kümülatif olarak zararda.

• xxxcem kullanıcısına yanıt

1 tane çocuğum var ve ünvan sahibiyim, 5 yıllık memurum. En düşük memur maaşı 33 küsur, her nasılsa ben 32800 alıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.