< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 3 Temmuz 2024; 12:50:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ZAMLI MEMUR MAAŞI (TEMMUZ 2024)
-
-
Allah'ım sen mevzuyu biliyorsun amin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sanal zeka gelişince avukata ve öğretmene gerek kalmayacak
-
Bugun basla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O sırada Cumhurbaşkanının gençlere tavsiye memurluğa yönelmeyin.
-
Yks cok yakin kpssye ozellikle turkce mat tarih cok paralel
Yks bos is guzel abim ben 2016da tr 8500.su oldum halim ortada simdiki kafam olsa 8 yil onceye gitsem kpssye hazirlanirdim
Maaşlara zam yapmanın çözüm olmadığını öğrenmek için illâ ki Ekonomi101 okumak mı lazım? Maaşlar senede 2 kez artıyor, enflasyon ve ürün fiyatları da maaşlardan fazla artıyor; yine başa dönüyoruz.
-
Yeni başlayan biri bu maaşların 5-6 bin aşağısını alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızadam123 -- 5 Haziran 2024; 17:11:32 >
türk metal sendikasının örgütlü olduğu iş yerlerinde mavi yaka 40-45 bin (mesai ile) beyaz yakada 70-80 civarında maaş alıyor. kamuda çalışmaya hiç özenmeyin, tutturabilirseniz kendi işinizi olmuyorsa kurumsal bir firmada (sendikanında örgütlü olduğu) iş bulun. tavsiyem otomotiv yada yansanayisinde iş arayın.
-
Emekli olmak isteyeni de emekli etmezler ama…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu personeline yılda 2 kez 6 aylık enflasyon farkı oranında zam yapılması yasal haktır, engellenemez.
O nedenle sorun memur maaşları değil, özel sektörde neredeyse herkesin asgari ücretli olmasıdır.
-
Sadece insanca yaşamanın bedeli bunlar siz altındaysanız kendinizi gözden geçirin ,memur olupta zengin olan 1 adam görmedim etrafımda
-
vaiz ne işe yarıyor la?
-
bakanlıkta veri hazırlama kontrol işletmeniyim kısaca memurum, listedeki şube müdür-öğretmen ve memurların bu kadar maaş almadığına eminim.Ayrıca hesaplama yapılırken evli ve 2 cocuklu diye hesaplanıyor bilginize.
Yazılım mezunuyum, 5 yıllık memurum bekarım şuan maaşım 32k ve 81 ile atanmıştım.Fikir soracak olursanız asla önermiyorum.Özelde calıstıgım günleri mumla arıyorum.
-
Boşuna başlama kardeşim. Önümüzdeki 3 yıl emekli olan kadar alım yapacağız dediler.
-
Aslında hak olan her ay açıklanan enflasyonun bir sonraki aya yansıtılması ama bu hükümet orda da işine geleni yaptı. Yani memur milleti kümülatif olarak zararda.
-
1 tane çocuğum var ve ünvan sahibiyim, 5 yıllık memurum. En düşük memur maaşı 33 küsur, her nasılsa ben 32800 alıyorum.
Benzer içerikler
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- fissler boykot mu
- singapur pasaportu neden güçlü
- google maps bulanık giderme android
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- ötv muafiyeti 2025
- togg ortakları
- 1 milyon tl eft ücreti
- yurtdışından telefon getirmek
- reeder nerede üretiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X