Bildirim
Zarar ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: LamiL.B
1024/256 kbps sınırsız internet bağlantısı var.
Ay sonu sabit 49 ytl fatura geliyor KDV,ÖİV dahil, acaba zarar mı ediyorum ?
Bizimde öle...
Zarar mı!...Nee zararıı,zarardan da beter
-
quote:
Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__
quote:
Orjinalden alıntı: LamiL.B
1024/256 kbps sınırsız internet bağlantısı var.
Ay sonu sabit 49 ytl fatura geliyor KDV,ÖİV dahil, acaba zarar mı ediyorum ?
Bizimde öle...
Zarar mı!...Nee zararıı,zarardan da beter
zarar ne kelime o fiyata adamlar uçuyor nette
-
6 ay önce 1024 kotalı kullanıyordum kotayı aşçığım için 40 ytl gibi bir rakam geliyordu her ay
hadi kotayı aşmıyorsun diyelim 29 ytl gelsin
benim gibi dizi,film izleyen biriysen sürekli
ayda en az 20-30 tane film alıp izlerdin cd ciden
20 film = 40 ytl
kotalı net = 29 ytl = 69 ytl ye geliyordu en az
ayrıca kota geçmesin diye adam gibi hiçbirşey yapamamamda cabasıydı
6 aydır birçok dizi ve film indirip izledim Cd hesabına vurmaya kalksan 1500 den fazla ( Cd ) ye denk gelicek şey indirdim
bence her türlü karlı ( Tr sınırları dahilinde )
yabancı ülkelerle kıyaslarsanız tabiki çok büyük zarardayız ama türkiyede yaşıyoruz kazık olmayan ne var ki
ben hesabımı yaptım sınırsıza geçmeden önce ve her türlü karlı çıktığım için sınırsıza geçtim
hiç birşey indirmiyorum , video sitelerine takılmıyorum , online oyun oynamıyorum vs. dersen ( kotayı aşmamak için ) o zaman kotalı iyi ama kotayı kabartmak için TTnet in yapmadıgın downloadlarıda hesabına katıcagını bilmen lazım sen geçmesen bile onlar geçirtiyorlar bi şekilde
1 ay boyunca kullanmadıgım netimin 3 gb downloadı oldugunu tesbit etmiştim 1 sene önce :)
sen bi değerlendirme yapıp senın için hangisinin karlı olduguna karar vericeksin
bizim karlı veya kazık dememiz birşey ifade etmez
umarım işine yarar düşüncelerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X