Şimdi Ara

Zayıflama Programım - Kilo 90 >>> HEDEF 75

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba çoğu kilolu arkadaş gibi bende kilolarımdan rahatsızım yaklaşık 19 yıldır:)
    Yaklaşık 10 gündür yeme ve içmeme dikkat ediyorum diyet programına alıştım sayılır belki bu arada kilo vermişimdir ama hiç tartılmadım.
    ve yaklaşık 1 haftadır da insanity programını yapmaya çalışıyorum fakat gerçekten insanı zorluyor bir yerden sonra.
    Genelde videolar 35-40 dakika sürüyor. Ben 25-30 dakika yapıyorum ve bırakıyorum.
    Ama buraya yazmamla birlikte kı.....dan terde aksa son saniyesine kadar bitireceğim videoları :)

Lafı daha fazla uzatmadan zayıflama programıma geçeyim.

Kilo: 90
    Boy: 170

Hedef kilo: 75
    Süre: 2 ay

YEMEK PROGRAMIM

Sabah: ( 8.00 - 8.30 )

1 bardak yeşil çay
    1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
    5-6 adet yağsız ve tuzsuz zeytin
    2 adet haşlanmış yumurta
    1 adet domates
    1 adet salatalık

Öğle: ( 12.00 )

Öğrenci olduğum için okulda çıkan yemeklerden
    1 adet çorba garanti yanında genelde kuru fasulye, patates, pilav, bulgur pilavı vs. çıkıyor

Akşam: ( 18.00 - 19.00 )

sabah öğününde de bulunan salatalık, domates ve zeytinden oluşan bir tabak.
    Haşlanmış Tavuk yada Ton balığı ( akşam öğünü için öğrencinin yapabileceği yemek tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz aklıma sağlıklı pek yiyecek gelmiyor:) )

Programda yağ, tuz, şeker, ekmek tamamiyle yasak.

Gün içerisinde 2si 1 arada nescafe 'den 2-3 bardak içilecektir.

SPOR PROGRAMIM

Günlük olarak insanity workout programı .pdf dosyasında ki listeye göre hergün düzenli olarak videoda ki hareketler yapılacak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/tm.htm linkteki mekik ve şınav programı düzenli olarak yapılacak.
    Yorgun olmadığım günlerde ise sabahları 30 dakikalık koşu. ( Bu süre kondisyon sağladıkça artacaktır. Zorunlu bir koşu değildir isteğe bağlı. )

Bana kalırsa uyku düzenini sağlamak zayıflama da önemli bir yere sahip.
    Bu yüzden geceleri 2-3 den önce yatmayan ben gece yatış saatimi en geç 24.00 sabahları kalkış saatimi ise 7.00 olarak ayarlayacağım. ( Benim için biraz zor olacak ama alışacağız:)

Evet arkadaşlar benim de zayıflama programım bu.
    Program hakkında eleştiri ve önerilerinizi merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De.Bu -- 9 Nisan 2013; 2:18:04 >

• Pilav olmamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.