Şimdi Ara

Zeen Neeon Radyo programı arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zen neeon için radyo programını biln varmı link verebilirmi türkiyey radyosuz geliyormuş ama programı atınca radyo oluyormuş

• allah allah????
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu

allah allah????
    bende buün aldım baktım radyolu yazıyordu ama alette radyo bulamadım bunun için programmı yüklemek gerekiyormuş???
    bvilen biri yardımcı olursa çok makbule geçer arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

bende buün aldım baktım radyolu yazıyordu ama alette radyo bulamadım bunun için programmı yüklemek gerekiyormuş???
    bvilen biri yardımcı olursa çok makbule geçer arkadaşlar

Alıntıları Göster
    konu antik çağlardan kopup gelmiş. zen neon konusunda cevabınız bulunuyor arkadaslar
  • quote:

konu antik çağlardan kopup gelmiş. zen neon konusunda cevabınız bulunuyor arkadaslar

Alıntıları Göster
    ben buldum bir konu anlatıyor ama o 5 gb için bende 512 mb olanı var onu nasıl halledecez
  • quote:

ben buldum bir konu anlatıyor ama o 5 gb için bende 512 mb olanı var onu nasıl halledecez

Alıntıları Göster
    ayni şekilde, yalnızca sen 512 lik için yazılmış firmware ile o işlemleri yapacaksın.
  • quote:

ayni şekilde, yalnızca sen 512 lik için yazılmış firmware ile o işlemleri yapacaksın.

Alıntıları Göster
    sorun suki 512 lik için türkiye de çıkmış firmware yok ama dışarıdakilerde çıkmış
    türkiyeye girince "Sorry, no Creative updates are available for the selected query. " diyor ama atıyorum afganistan ile girince 512 için bir firmware çıkıyor bu durumda ne yapacağım
  • quote:

sorun suki 512 lik için türkiye de çıkmış firmware yok ama dışarıdakilerde çıkmış
    türkiyeye girince "Sorry, no Creative updates are available for the selected query. " diyor ama atıyorum afganistan ile girince 512 için bir firmware çıkıyor bu durumda ne yapacağım

Alıntıları Göster
    bence önce gir usa den bir son firmware i indir ve kur, belki hiç işlem yapmadan açılır radyo... zaten firmware i kabul etmezse kurmayacaktır cihaza. o durumda radyo sınırlaması olan bir avrupa ülkesinden firmware indirip , usa den indirdiğinle zen neon konusunda bahsi geçen metodla değiştirirsin.

• quote:

bence önce gir usa den bir son firmware i indir ve kur, belki hiç işlem yapmadan açılır radyo... zaten firmware i kabul etmezse kurmayacaktır cihaza. o durumda radyo sınırlaması olan bir avrupa ülkesinden firmware indirip , usa den indirdiğinle zen neon konusunda bahsi geçen metodla değiştirirsin.

Alıntıları Göster
    ya bu 512 liklerdede radyo olayını halledebilen warsa ltfen yardımcı olsun.Şimdi usa da firmware yok 512 lik için türkiye sitesindede yok bu firmwarelerı nerden bulcas yaw bi yardım

• quote:

Alıntıları Göster
    internette baktım avrupa ülkelerinde neeon hiç yok amerikada sadece 5-6 gb olanı var asya ve ortadoğuda 512 var onlardan birini indirdim (ürdün)veee mutlu son artık radyom var (bu arada bendeki ve internetten indirdiğim aynı firmware versiyonu (1.05.01) demekki bizimkiler radyoyu kaldırmış neyse halloldu herkeze teşekkurler

• quote:

internette baktım avrupa ülkelerinde neeon hiç yok amerikada sadece 5-6 gb olanı var asya ve ortadoğuda 512 var onlardan birini indirdim (ürdün)veee mutlu son artık radyom var (bu arada bendeki ve internetten indirdiğim aynı firmware versiyonu (1.05.01) demekki bizimkiler radyoyu kaldırmış neyse halloldu herkeze teşekkurler

Alıntıları Göster
    hocam biraz açıklarmısın bizde yararlansak bu nimetten

• quote:

Orijinalden alıntı: scrwy

hocam biraz açıklarmısın bizde yararlansak bu nimetten

Alıntıları Göster
    usta sen asyadan ürdüne gir mesela (ben öyle yaptım )sonra oradan 512 neeon için firmware indir zaten bitane 1.05.01 var alet bilgisayara bağlıyken bu exeyi çalıştır start a bas bu kadar gerisini o hallediyo

• quote:

usta sen asyadan ürdüne gir mesela (ben öyle yaptım )sonra oradan 512 neeon için firmware indir zaten bitane 1.05.01 var alet bilgisayara bağlıyken bu exeyi çalıştır start a bas bu kadar gerisini o hallediyo

Alıntıları Göster
    merhaba, benim 2 sorum olacak

*ürdün versiyonunun sitesini açmak için creative in başına hangi harfleri koyacaz?
    *ürdün versiyonunu yükleyince cihazın menüsünün dili değişir mi?

şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: griffe

merhaba, benim 2 sorum olacak

*ürdün versiyonunun sitesini açmak için creative in başına hangi harfleri koyacaz?
    *ürdün versiyonunu yükleyince cihazın menüsünün dili değişir mi?

şimdiden teşekkürler...

Alıntıları Göster
    arkadasım senwww.creative.com a gir oradan ustte support bölümüne ve download a gir orda sana bölge sec dicek sen asya ordan artı bi ülke seç. sonra çıkan mednüde mp3 player ,zen neeon 512 seccen firmware diye aratıp indireceksin

menu değişmiyor ingilizce kalıyor "paket extra japonca kelimeler için yapılmış yani orjinaline dokunmuyor alet ingilizce kalıyor

• quote:

arkadasım senwww.creative.com a gir oradan ustte support bölümüne ve download a gir orda sana bölge sec dicek sen asya ordan artı bi ülke seç. sonra çıkan mednüde mp3 player ,zen neeon 512 seccen firmware diye aratıp indireceksin

menu değişmiyor ingilizce kalıyor "paket extra japonca kelimeler için yapılmış yani orjinaline dokunmuyor alet ingilizce kalıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fezalii

dostum çok sağol. çok kolay oldu. radyoyu sorunsuz dinleyebiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: griffe

quote:

Orjinalden alıntı: fezalii

dostum çok sağol. çok kolay oldu. radyoyu sorunsuz dinleyebiliyorum.

Alıntıları Göster
    çok saol fezalii

• quote:

Orijinalden alıntı: scrwy

çok saol fezalii

Alıntıları Göster
    önemli değil hadi hepinize hayırlı olsun
  • quote:

önemli değil hadi hepinize hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bugün zen neeon 512 mb aldım. kendi programlarını pc ye sorunsuz kurdum.ama aletin radyosu yok. şimdi bu firmware'i indirince garanti dışımı oluyor alet. bide kurulum yaptıktan sonra bilgisayar sorunsuz ( kendi programı) tanıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEO MD

arkadaşlar bende bugün zen neeon 512 mb aldım. kendi programlarını pc ye sorunsuz kurdum.ama aletin radyosu yok. şimdi bu firmware'i indirince garanti dışımı oluyor alet. bide kurulum yaptıktan sonra bilgisayar sorunsuz ( kendi programı) tanıyormu?

Alıntıları Göster
    VALLA BOŞA KONU ACTINIZ VALLA BOŞA YAW........................

HEM ACIYONUZ HEM YAPIYONUZ NE DİYE KONU ACIYORSUNUZ BİR FAYDA GOREMİYORUM BU KONUDAN OZELLİKLE NEON VAR ORAYA YAZ OLSUN BİTSİN NEDEN KALABALIK YARATIYORSUNUZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgr1903

HEM ACIYONUZ HEM YAPIYONUZ NE DİYE KONU ACIYORSUNUZ BİR FAYDA GOREMİYORUM BU KONUDAN OZELLİKLE NEON VAR ORAYA YAZ OLSUN BİTSİN NEDEN KALABALIK YARATIYORSUNUZ.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cgr1903

KERDEŞİM ,SORUYA SPESİFİK KONU AÇILMIŞ ONDAN BURAYA MESAJ ATTIK.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.