Bir arkadaş sordu cevabını bulamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi?
"Erkeklerin hergün yaptığı, bayanların yılda bir defa yaptığı şey nedir?"
Somut bir cevabı varmış.
bu zeka sorusumu simdi.belli oluyo zeka düzeyiniz
quote:
Orijinalden alıntı: I ced Earth
Çok komiksin kardeş :)
quote:
Orijinalden alıntı: I ced Earth
quote:
Orjinalden alıntı: diablo666
quote:
Orijinalden alıntı: kaotika
quote:
Orjinalden alıntı: diablo666
Alıntıları Göster
hım mantıklı bi cevap bulamadım yada düşünemedim. Arkaşım bulursan cevabını burada bizimle paylaş.
quote:
Orijinalden alıntı: mgveli
hım mantıklı bi cevap bulamadım yada düşünemedim. Arkaşım bulursan cevabını burada bizimle paylaş.
Alıntıları Göster
Ben bu soruyu "kadının hergün yaptıgı erkeginse yılda bir kere yaptıgı birşey ?? " diye biliyordum .. Dahada zorlastırmak içinmi tersten sordun
quote:
Orijinalden alıntı: KuarkServerSystems
Ben bu soruyu "kadının hergün yaptıgı erkeginse yılda bir kere yaptıgı birşey ?? " diye biliyordum .. Dahada zorlastırmak içinmi tersten sordun
Alıntıları Göster
Birincisi, sorunun cevabını bulamadım. İkincisi, arada soruyla ilgili espri yapıldı, onu da anlamadım. Ben bişiy anlamadım kısacası.. sinirim bozuldu biraz..
quote:
Orijinalden alıntı: KuarkServerSystems
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MuratOzsay
Bak bu soru daha akla yatkın gibi....
quote:
Orijinalden alıntı: mgveli
quote:
Orjinalden alıntı: MuratOzsay
Bak bu soru daha akla yatkın gibi....
Alıntıları Göster
Böyle zeka sorusu olmaz.Bunlar tamamen kelime oyunlarıdır.Orda burda çıkan I.Q testleride tamamen zırvadır
. bitti
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Böyle zeka sorusu olmaz.Bunlar tamamen kelime oyunlarıdır.Orda burda çıkan I.Q testleride tamamen zırvadır
. bitti
Alıntıları Göster
faruk+1 Cevap traş olmak olabilir.
saçma bir soru
Kadınlar fizik kurallarına göre 12 ayda yalnızca bir kere doğurabilir mesela bu da bir cevap olabilir mi? hayır Çünkü sorunun bir cevabı yok ya da soruş tarzında bir yanlışlık var
quote:
Orijinalden alıntı: hayattakiler
saçma bir soru
Kadınlar fizik kurallarına göre 12 ayda yalnızca bir kere doğurabilir mesela bu da bir cevap olabilir mi? hayır Çünkü sorunun bir cevabı yok ya da soruş tarzında bir yanlışlık var
Mastürbasyon mu?
(Kullandığım sözü yadırgayan arkadaşlar: kullandığım tabir, tıp ansiklopedilerinde geçen bilimsel bir tabirdir. Lütfen geniş düşünün bunda yadırganacak birşey yok)
quote:
Orijinalden alıntı: kaotika
Mastürbasyon mu?
(Kullandığım sözü yadırgayan arkadaşlar: kullandığım tabir, tıp ansiklopedilerinde geçen bilimsel bir tabirdir. Lütfen geniş düşünün bunda yadırganacak birşey yok)
Alıntıları Göster
kadınların yılda bir kez yaptığını nerden biliyorsun
quote:
Alıntıları Göster
o ne ya?
quote:
Orijinalden alıntı: BabySelf
o ne ya?
Alıntıları Göster
Etek giymek tabiki. Eskiden erkekler sünnet olduktan sonra -tabi teknoloji o zaman ne kadar gelişmişti siz düşünün- pantolon giyemiyolardı.Çünkü pantolon dar bi giysi olduğundan giyildiği zaman erkek organına temas ettiği için acı veriyodu.O yüzden etek gibi bol giysiler giyiyolardı -iyileşene kadar tabii-.Ben sünnet olduğumda babamın bi gömleğini giymiştim, hiç unutmam . Biraz hileli bi soru aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: faithlesszombie
Etek giymek tabiki. Eskiden erkekler sünnet olduktan sonra -tabi teknoloji o zaman ne kadar gelişmişti siz düşünün- pantolon giyemiyolardı.Çünkü pantolon dar bi giysi olduğundan giyildiği zaman erkek organına temas ettiği için acı veriyodu.O yüzden etek gibi bol giysiler giyiyolardı -iyileşene kadar tabii-.Ben sünnet olduğumda babamın bi gömleğini giymiştim, hiç unutmam . Biraz hileli bi soru aslında.
Alıntıları Göster
akıllıca ama yine de soruya tam olarak karşılık vermiyor dediğin gibi hileli ya da yanlış
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hayattakiler
biraz daha açabilir misin? anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: dreaMMaster
quote:
biraz daha açabilir misin? anlamadım
Alıntıları Göster
kaotikanın söylediğine karşılık söyledim başka sorun var mı?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Haklısın kardeş o işi hiç bilmeyen olabileceği gibi hergün isteyende olabilir.Bünye meselesi
quote:
Orijinalden alıntı: bora arpınar
quote:
Haklısın kardeş o işi hiç bilmeyen olabileceği gibi hergün isteyende olabilir.Bünye meselesi