Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dreamcoast

benim neeon 5gb ama radyo ve radyodan kayıt var. ancak radyo frekans yakalama konusunda pek başarılı diyemem

nasıııı yaw nerden aldın ben bulamadım keske daha once soleseydin arkadsım....

ayrıca hallettim ben firmwareyi quicktime 7.02. 0 yukluydu bende o engel oluyomus kaldırdım simdi oluyo cok guzelmis creativenin yazılı ayrıca
  • doğubank iş hanı giriş kat no 6 dan almıştım. radyo ve radyo kayıt süper ama dediğm gibi frekans yakalama olayı çok ii deil. genelde aşırı merkezi yerlerde çekio. bodrum kat falan hiç şansı yok. şehirler arası yolculuk asla..
  • sagol ben normal radyodan line in yapıcam herhalde :(
  • Benim neoonda radyo var . (Benimki limited edition en azından üstünde yazıo) . Pil süreleriniz tam olarak nasıl

Biraz hortlattım ama neyse

• 2.5-3 saat şarj süresi kullanım süreside aralıksız 22-23 saat
  • arkadasima aldirmayi dusunuyorum, herhangi uyariniz var mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

arkadasima aldirmayi dusunuyorum, herhangi uyariniz var mi

Bence hemen alsın. Bence çok ii abartısız 5 gün gidiyor benim alet. Günde 5 saat fln dinliyorum. Örneğin bu pazar doldurdum hala 3 çizgi.
  • bu creative zen neeon 5gb yi en uygun nerden alabilirm?
    doğubanktan falan alsam sorun çıkar mı?
    fikri olan varsa yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.tekin

bu creative zen neeon 5gb yi en uygun nerden alabilirm?

Alışveriş sitelerinde var eğer eskişehirde isen pm atarım
  • quote:

pm attım
  • zen neeon kullanicisi olarak herkese tavsiye ediyorum. gercekten guzel bir cihaz aldikdan sonra birde firmware yukselttinmi tamamdir daha ondan iyisi yoktur benimkinin pili 1 hafta gidiyor (abartisiz) yalniz bide kutunun icinden harici adaptor olsaydi cok guzel olcakti ben ondan almam lazim sordum bana 30 $+KDV dediler kalsin dedim usb den yapmak zor yavas oluyor birde usb den dusuk amperle jarj ediyor ama adaptorle 1.5- 2 saate doluyor. ben koye gidicem yanimda bilgisayarmi goturcem a.q ucuza bulabilecegim bir yer var mi arkadaslar harici adaptor. simdiden tsk.
  • arkadaşlar bu neeonda radyo var mı yok mu
    bi de m:robe mu daha iyi yoksa neeon mu
  • quote:

arkadaşlar bu neeonda radyo var mı yok mu
    bi de m:robe mu daha iyi yoksa neeon mu

Creative neeon ii . Limited editionlarda radyo var benimkinde var mesala ama dediğim gibi bazılarında var.
    Bir soruda ben sorayım. En yüksek versiyon kaç ve benim neoonun içine toz parçacığı girdi (ekranın tam ortasında) onu nasıl çıkarabilirim??

• Creative neeon ii . Limited editionlarda radyo var benimkinde var mesala ama dediğim gibi bazılarında var.
    Bir soruda ben sorayım. En yüksek versiyon kaç ve benim neoonun içine toz parçacığı girdi (ekranın tam ortasında) onu nasıl çıkarabilirim??

dostum şu an en son versiyon 10.0.0.9'dur arkadaşım aynı sorun bendede var :) tam ekranın ortasında toz parçacığı var açmayı düşünüyorum ama garantisi gider diye korkuyom :(
  • Orjinalden alıntı: sardemir

Creative neeon ii . Limited editionlarda radyo var benimkinde var mesala ama dediğim gibi bazılarında var.

dostum şu an en son versiyon 10.0.0.9'dur arkadaşım aynı sorun bendede var :) tam ekranın ortasında toz parçacığı var açmayı düşünüyorum ama garantisi gider diye korkuyom :(

İçine hava sıksak olur mu ki?????

• kendiniz açmaya kalkarsanır garanti gider.bu da ileride sorun çıkartabilir. az para vermiyorsunuz sonuçta. yabancı forumlardan benzer sorunlarda ne yapıldığına bakabilirsiniz, servise mail atıp ne yapacağınız konusunda destek isteyebilirsiniz.
  • Ben bulamadım Arkadaşlar rica etsem bi bakabilir misiniz??
  • Bir sorum daha var. Neeon her attığım müzik dosyasını görmüyor. Nedeni ne acaba??
  • aynı sorundanmı bahesediyoruz bilmiyorum ama bnde ilk aldığımda parçaları yükledim fakat bazı parçaları çalmıyodu. düşün taşın soradan baktım çalmadığı parçaların isimlerinde türkçe karakterler vardı onları değiştirdim şuanda hertürlü dosyayı dinleyebiliom.
  • quote:

hocam bn 3 ay önce doğubank tan aldım 330 ytl 2 yıl garanti gayet memnunun kısa sürede şarj oluyor radyo var ses kaydı çok çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.