Şimdi Ara

zen neeon (5gb) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
19.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu aralar mp3 çalar alamayı düşünüyorum. Düşündüğüm Creative markalı ürünler ve özellikle Zen neeon. Fakat uluslarası sitelerde ürün hakkında fazla bilgi yok. Ayrıca bazı siteler promosyonlu olarak satış yapıyor örnek olarak hepsiburada creative speaker hediyeli satıyor ve ikisi için fiyat oldukça uygun görünüyor. Sonuç olarak ürün hakkında geniş bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • fiat performans oranı çok iyi. eger radyo senin için önemliyse dikkatli ol. piyasa da radyosuzları da var.
    son firmware ile sarjı 19 saate kadar cıkıyor.
  • yanıtın için teşekkürler
    aslında radyo benim için çok önemli değil. travel sound 200 promosyonlu satılan üründe radyo yok. Benim için önemli noktalar:

ses kalitesi
    hafıza
    line in kayıt
    taşınabilir hafıza olması

1.dışında diğerleri mevcut.Ancak ses kalitesi biraz göreceli. Bu konuda yorumlarını bekliyorum.
  • creative urunlerinin hepsindeki kalite zen neonlarda var. ama sanırım neonun ses cıkısı diğerlerinden daha düşük... almadan önce eger imkanın varsa denemeni oneririm.
  • toro5 pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

creative urunlerinin hepsindeki kalite zen neonlarda var. ama sanırım neonun ses cıkısı diğerlerinden daha düşük... almadan önce eger imkanın varsa denemeni oneririm.

Hayır normal çıkış . Küçük olanı line in için
  • ben jack yuvalarından bahsetmiyorum. sesi 5mw diye okumustum, yoksa line in 2,5 onu biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

ben jack yuvalarından bahsetmiyorum. sesi 5mw diye okumustum, yoksa line in 2,5 onu biliyorum.

Pardon yanlış anlamışım.Bu arada neoon'a kılıf nerden bulabilirim. Kola bantlanan fln varsa çok ii olur benim için
  • zen neeon ve philips gogear 1620 mp3 çalarların çıkışları 5mW İriver T10`un 15 Mw yazıyor. Bu durum sesi ne ölçüde etkiliyor? Yüksek çıkış bildiğim kadarıyla daha avantajlı. Bu durumda T10 diğerlerine göre daha iyi mi?
  • zen neon 5mw olamaz ya 18 dir yada 20..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul

zen neon 5mw olamaz ya 18 dir yada 20..........

+13
  • quote:

Orjinalden alıntı: sardemir

arakdaşım bunların pilini tabiki değiştirebiliyorsun sadece yapman gereken sevisine götürüp değiştirmek ama sana şunu tavisiye ederim sen mp3 çaları tamamen bi abi pilini boşalt lambasını devamlı açıktut ve ppilin bitmesini bekle sonra makinenin reset tuşu var ya bikere ona bas sonra jarja tak arkadaşım 6 saat bekle sabret

arkadasim pilini bosaltmanin bundan baska yolu yok mu?? Ben yeni aldim sarj ettim 6 saat ama alet takilip duruyordu zar zor iade verdim, simdikini tamamen bosaltip sarj etmek istiom da... Bi de neden reset atıoz?? reset in yarari ya da zarari ne?
  • d
    quote:

Orjinalden alıntı: nionjin

quote:

Orjinalden alıntı: sardemir

arakdaşım bunların pilini tabiki değiştirebiliyorsun sadece yapman gereken sevisine götürüp değiştirmek ama sana şunu tavisiye ederim sen mp3 çaları tamamen bi abi pilini boşalt lambasını devamlı açıktut ve ppilin bitmesini bekle sonra makinenin reset tuşu var ya bikere ona bas sonra jarja tak arkadaşım 6 saat bekle sabret

arkadasim pilini bosaltmanin bundan baska yolu yok mu?? Ben yeni aldim sarj ettim 6 saat ama alet takilip duruyordu zar zor iade verdim, simdikini tamamen bosaltip sarj etmek istiom da... Bi de neden reset atıoz?? reset in yarari ya da zarari ne?

dostum pilin tamamen boşaltmak mp3 çaları aç şarkı çalma durumunu suffle yap sonra bitmesini bekle reset atmak ise şöyle mp3 çaların tuşları kitleme tusunun hemen altında bir delik var küçük oraya iğne türü ince bir şeyle bas çek sonra resetleniyor donmasını hemen açıyor

• yaa resetin nasil atildigini biliyorum ama zararlarini ya da yararlarini bilmiyorum..Bi onceki takildiginda da mecburen resetlemistim iki kez ama goturulerinin ne oldugunu bilmek ii olur tabi
  • Bir kaç gün önce zen neon aldım ama firmware yükseltemiyorum aldığım firmayıda distribütör firmayıda aradım ama bilgi alamadım bilen varmı acaba nasıl yapılır. ABD sitesinden indirdim(güncel firmware yi) ama bilgisayar çalıştırmıyor. Media source programıda instal yapmıyor acaba eksik birşeymi var. İki farklı bilgisayardada aynı şey oldu.
  • Arkadaşlar yeni aldığım zen neeon 5 gb için usb charger almam gerek bildiğiniz kullandığınız bir marka model varsa cevaplarınızı bekliyorum
  • Zen neeon nun kol bandı varmı ???
  • şöyeli bişii var ama sanırım kol bandı cıkmıyo paketten.
    http://www.elmasepeti.com/store/urungoster.php?id=331
  • Ben neoon için sormuştum ama neyse
  • usb şarj adaptörünü hepsiburada.com da bulabilirsin mutlaka orjinal al çünkü bende yaşadım başka usb adaptörleri çalıştırmıyor.Arkadaşlar şu firmware yi update yapamadım bir türlü bilen yokmu, indirdim programı ama cihazı bilgisayara bağlıyorum program start yapmıyor acaba eksik birşeymi var bilen varsa yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.