Bildirim
Zenfone 6 Çift Hat hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynen ben sms alamadım ve arandığım zaman telefon kapalı diyor -
Nasıl yani örneğin ben bir avea, bir de turkcell hat kullanıyorum. Avea ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirirken Turkcell'i arayanlar onu kapalı olarak mı duyuyorlar? O an ulaşılamıyor mu? -
Sanırım öyle. Bir hat kullanılırken diğeri kapalı duruma geçiyor.
Bir menüsü falan var mı acaba bilen var mı diye sormuştum. -
Deneme şansım oldu. Hatlardan biri kullanılırken diğer hat tamamen kapanıyor. Yani Diğer hat arandığında telefon kapalı görünüyor.
Bu nedenle ne SMS ne de Çağrı alamıyorsunuz. -
Daha önce çift hatlı telefon kullanmadığımdan soruyorum anormal bir durum mu bu? -
siz konuşurken çağrı gelince beklemeye alır ve size dıt dıt sesiyle birlikte başkasının aradığını haber verir
mesajın da gelmesi lazım başkasıyla görüşürken
çift sim ayarlarına bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Discovery de de durum aynıdır. Bildiğim kadarı ile (yanılıyor olabilirim) Çift hattın aynı anda çalışması için 2 adet sim işlemcisi gerekmekte. (aşırı pil tüketimi yapıyor diye tek işlemci kullanılıyor.) -
çift simli tüm telefonlarda durum böyle. anormal bir durum yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: FelixCrail
çift simli tüm telefonlarda durum böyle. anormal bir durum yok.
çift işlemcili olanlar var genelleme yapmamak lazim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne anladım ben bu işten diyesi geliyor insanın ama bakalım artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X