Şimdi Ara

zenginler tam olarak ne iş yapıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen arkadaşlar var ise yazarlarsa sevinirim, nette araştırdım saatlerce okudum ama pek anlamamış olabilirm, ve tam bir açıklaması da yok üretim araçları sahibi, sermaye sahipleri, burjuvazı diyor.

• Baba mesleği.
  • Ticaret, inşaat ve geri kalanı kirli işler/gayrimeşru kazanç.
  • forumlara yazı yazmadıkları kesin.
  • Bi iş yapıyorsa zaten zengin deildir, gerçek zenginler sabah kalkıyor, bi yüzünü yıkıyor, gerisini hizmetçi, müdür, işçi takımı yapıyor, kendisi de boğaza karşı çay, kahve, telefon, internet, akşam eğlencesi, değişik ülkelere özel jet le, yat la seyahat, öyle yani...
  • oturduğu yerden patronluk taslıyor - emirler yağdırıyor - herkesi küçümsüyo - parasını nereye harcayacağını bilmiyo kısaca bu dünya'da eğlenip vadesini dolduruyor öbür dünya'da yaptıklarının bedelini kat kat ödüyor.. Cristiano Ronaldo'nun yerinde olmayı çok isterdim açıkcası adam hep para yardımı yapıyo hem yurt'dan çocuk sahipleniyo en azından Messi gibi cimri değil bu ispanyol - latinlerin alayı cimri - kıskanç. misal Lele Pons vine fenomeni ünlü ama Amanda Cerny'i kıskanıp instagramın'daki bütün fotoğraflarını silmeye kalktı ve aralarına düşmanlık girdi biri Amerikan biri Venezuela'lı birbirine düşman ülkeler CR'de messiye düşman kısaca zengin'sen çevren varsa kıskananın'da çok olur düşmanın da onlar iş yapmıyo parasının arkasında saklanıyolar sadece
  • Genel olarak sömürgecilik
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Tabi istisnalari ayrı değerlendiriyoruz
  • Lcw'de tezgahtarlık yapıyorlar
  • Parayı değerlendirmeyi biliyorlar.
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    Allah bile faizcilik yapıyorsa bu evren bitmiş arkadaş
  • aşırı islamcı bi insan bile Allah'ın varlığını sorgulamaya başladığı bu devirde hiç bi hayır beklemiceksin insan oğlundan yuvarlak bi gezegen de yaşıyoruz. her kısımda milyonlarca insan toplam'da dudak uçuklatan milyarlarca sayı ... tek bi tanrı nasıl yaratabilir diye insan düşünmüyo değil. sadece insan mı hayır eşya-nesne-yeryüzü ... kısaca ölmek istiyorum bu hayatta hiç bi zaman şansım olmadı ne online oyunlar da ne gerçek hayatta
  • bir arkidiş vardı
    ferrari ile gezer o kulüp senin bu disco benim gezerdi
    sen nerden buluyon bu parayı diye sordum miras derdi
    birkaç yıl sonra uyuşturucu satıcılığından tutuklandığında degirmenin suyu nerden geliyordu anladım

içerideyken şişleyip öldürdüler
    hızlı yaşadı genç öldü
  • Zengincilik.
  • Eğer çok zenginse borsadan hisse senedlerinden falan yok mükemmel zengin değilse çok azı çalışıp didinerek elde eder geri kalanı babadan deden kalan işlerinde başına geçer ki onlarda zaten hazır şeylerdir kendi başlarına işler para gelir. Geneli ticaret ve inşaat.
  • Tam bir muamma gizli tarikat gibi bi zengin ciksada aciklasa suraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.