Şimdi Ara

ZİLLİ SINAV TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün sonra zilli sınavım var inşallah.Sizlerden tavsiye bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zilli sınav ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

7 tane masa var her masada 5 tane soru var.Her zil çaldığında diğer masadaki sorulara bakıyorsun

komite sınavlarından önce her öğrenciye ilgili görevliler tarafından 1 adet ses çıkaran bir aparat takıyorlar, bunun sonucunda sınavda hareket edebiliritenin azalmasını sağlanması amaçlanırken; öğrencilerin birbirine olan saygısı ve sabrı ölçülmüş oluyor

• Çok çalış. Adın gibi bilmen lazım gördüğün anda direkt aklına gelmesi lazım. Sınavda %20 kapasite çalışıyor beyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nasıl gidiyo reis

• Kank en onemli tavsiye heyecan yapma ve bilmesende bildigin kadarini yaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUN KANAL VS ÖNERİLER
    2 yıl önce açıldı
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam ogrenciler siraya giriyor zil caldikca masaya kosuyprsun numaralar var numaranjn cevabini yaziyorsun zil caldikca masa degisiyorsun

Kosullu refleks en zili caldikca kosuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 343code

nasıl gidiyo reis

Bu sene çok zorladılar hocam.Tek umudum bunca zorlamanın karşılığı olarak finali kolay yapmaları.Sizi epeydir görmüyorum.Sizde ne var ne yok?

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Kanka yukarda yazdim insallah ise yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 9 Haziran 2024; 9:13:51 >

Çok zorladılar valla dersten kafamızı kaldıramadık bu sene. Geçen sene online geçtik diye galiba kitlendim bütün sene

• quote:

Orijinalden alıntı: 343code

Çok zorladılar valla dersten kafamızı kaldıramadık bu sene. Geçen sene online geçtik diye galiba kitlendim bütün sene

Ctfydi değil mi

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

pavlovun köpeği gibi mi hocam

Hocam soylemeye dilim gitmedi ama zaten anlamissin

Tabi zor oluyor insallah hallederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 9 Haziran 2024; 17:7:43 >
  • stres yapmayıp profesyonel davranan götürüyor hocam başarılar.

• Görsel hafızaya çalışman lazım, fotoğraf ezberler gibi ezberle. Anatomide o piyesin parçasını belli eden neresi var o belirteçleri bil, şu an unuttum mesela plexus brachialis deki dalları gösterecek yeri, o dalların bileşkesini vs.. yani önce piyesi tanı sonra detayları hatırla. Plexus lumbalis ve o bölgeden çıkan her özel sinir baya karışır onlara iyi çalış mesela (eğer sorulacaksa karıştırabileceğin konuya çalış, plexus lumablis sadece örnek).. Gözünü kapattığında herhangi bir terim gözünde canlanabilmeli ve herhangi bir piyesi gördüğünde terimleri seçebilmelisin. 2 taraflı çalışman çok önemli!!

Histoloji de çok yakın, preparatı diğer preparatlardan ayıracak özellikleri bul, tanımla yani. Sadece mikroskoptan değil kendi gözünle de preparata bak, o da ayırt ediyor. Her preparattaki ne sorulabilir hangi bileşen nedir bil. Burada da 2 taraflı çalış, terim adını söyleyince aklında canlansın o şey, preparatta o şeyi görünce de terim aklına gelsin.

Sınavdan önce demo gününde tüm piyesleri/preparatları vermeleri çok önemli, bu günü muazzam değerlendir! Önce kendin demodan önce her şeyi iyi öğren ezberle, sonra demoda fiziksel olarak gör iyice oturt anladıklarını. Özellikle anatomide iyi bilen bir arkadaşın varsa ona yapış onunla öğren, tek başına çalışmak zor oluyor. Çok iyi bilen 2-3 tane öğrenci illaki olur onlarla takıl, onlar zaten etraftakilere anlatacaktır, anlatırken onları dinle.

Ege tıptaki kadavra ve preparat bolluğundan bu taktiklerle bütünlemesiz geçtim..

evet hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.