Şimdi Ara

ZİRAAT ATM PARAYI YUTTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komisyon kesilmesin diye kendi hesabıma seçeneğini seçip parayı yatıracağım kişinin T.C. ve Hesap numarasını yazdıktan sonra parayı koydum ve telefona gelen şifreyi istedi. Şifre gelmedi diye zaman aşımı işleme devam edecek misiniz diye diye 4. demem de işlem iptal oldu parayı atm yuttu. Böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar hesaba para geçmemiş ?

• Müşteri hizmetlerini arayıp hangi atmde saat kaçta işlem yaptığınızı ve soracakları diğer sorulara da cevap vererek alırsınız hocam parayı, geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jönnnn J kullanıcısına yanıt
    İşlem öyle olmadı malesef. Şube binasında ki ATM olduğu için banka ile iletişme geçmemi söylediler. Ayrı olarak kimin T.C. kimlik numarası girildi ise o işlem yapabilir dedi.
    Böyle bir saçmalık görmedim güvenlik önlemi desen alakası yok, para çekmiyorum ki güvenlik adı altında parayı yutsun.
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Şubedeki atmde olduğu için şubeye yönlendirmeleri normal diyelim ama kimin tcsi girildi ise o işlem yapabilir nasıl bi saçmalıktır, belki adam yok belki tanımıyon yok bu atmde güvenlik kamerası hangi dakikada kimin işlem yaptığı hatta o işlemin başarılı mı başarısız mı olduğu belli olmuyo mu ? Çok ilginç gerçekten köhneleşmiş bi zihniyet işte...

• Allah kimseyi bankanın eline düşürmesin bi kere para yatırırken parayi geri verdi ama kulağı kesik olarak sonra banka kabul etmedi zorla atmyi arattirdim bulamadılar en sonunda bankada kamp kurdum pes ettiler parami aldım. Dandik cihaz yüzünden başıma geldi bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jönnnn J kullanıcısına yanıt
    Gittim bankaya bugün bilgi vermediler muhasebeci arkadaşları atm yi hesaplayıp fazla para çıkarsa verecekmiş.
    ATM fazladan para verse 10 defa ararlar parayı yuttu diyorum adamlarım umurunda değil.
    Böyle Zihniyetin ben...
  • Başkasının TC sini girince sana nasıl mesaj gelecekti?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • projist kullanıcısına yanıt
    Karşı tarafı arayıp gelen kodu alabiliyorsun
  • Eksik yatirinca insanin tepesine binerler fazla yatirinca yuzune bakmazlar isin pesini birakmayin umarim paranizi alirsiniz

• Olgi kullanıcısına yanıt
    Akraba gidemedi hala bankaya para içeri de bakalım. Aradım müşteri hizmetleri dedim ATM fazla para verse peşine düşersiniz adamın. Parayı yutunca iletişime bile geçmiyorsunuz. Ne biçim işleyişiniz var bu kaydı dinleyenlere gelsin bu lafım dedim kapadım telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 23 Haziran 2016; 11:58:45 >
  • atm nin ait olduğu şubeye giderek bir kağıt doldurmanız gerekiyor işte atm paramı aldı hesaba geçmedi diye paranın küsüratını falan yazarlar daha sonra atm açıldığında para sayımında ortaya çıkar o şekilde hesaba tekrar yatırırlar
  • Köse Mihal kullanıcısına yanıt
    ORDU Şubesini arıyorum bu işlemi siz ORDU dan yapamıyorsunuz diyor, kişinin kendisi yapacak onun T.C. girildi diyor.
    Kişi Samsun da olduğu için Samsun'u arıyorum " hayır ORDU da ATM Sorunlu İşlem bölümüne durumu anlatın Samsun da ise onlar yapacak diyor."
    3 defa ORDU şubesini 3 Defa Samsun şubesini aradım. En sonun da Samsun da görüştüğüm kişiye sizi e ORDU'yu da genel müdürlüğü'ne şikayet edeceğim dedikten sonra ne hikmetse form da ortaya çıktı dilekçe de işlemi hallettiler. İnsanlar bu kadar umursamaz, ilgisiz ve küstah olmuş ki anlatamam. Konuşurken adamın suratına bakmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 24 Haziran 2016; 8:29:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.