Şimdi Ara

Ziraat Bankası Konut Kredisi Masraflarını Geri Ödüyor (Dediler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
28
Favori
26.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ayrı banka için başvurdum. bi tek vakıf sıkıntı çıkardı. 130 lira para istiyor makbuzları vermek için.. verip parayı alacam makbuzu sonra 130 liralık makbuzu da ekleyip öyle verecem THH ye.. bakalım nolacak hayırlısı
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat hesabımı kullanmıyordum. Geçen gün para yatırdım. Benden 40 TL hesap işletim ücreti kesmiş. 20 lirası 2013, 20 lirası 2014 hesap işletim ücreti yazıyor. Geçmiş yılın işletim ücretini de geçirmiş bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@

Hangi bankalardan aldınız ?? Bütün bankalar veriyor mu THH ne başvurunca ?? Teşekkürler.

Hocam garantiden İhtiyac kredisinden kesileni 250 aldım

Akbank 1000 TL ipotekli ihtiyac kredisini aldım

Yine akbanktan toplam 800 TL iht. Kre. Dosya masrafını aldım (6kredi)

Mayıs'ta yine garantiden 250 TL daha alıcam

Kredi dosya masrafını gösteren bir dekont veya bi belgeye gidin başvurun 3 ay sonra alıyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle yanlış bir bilgilendirme öyle birşey yok. Önce thh ye dava açılacak ve sonucuna göre iade ediliyor. 1000 lira üzeriyse thh ler karar verse bile yetkisi yok banka karşı dava açıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziraate sordum özetle alırsınız (!) dediler yok öyle dilekçeye para
  • Benimde ziraatten kredim var hala decam ediyor. İade alabilmek için bitmesinimi beklemem lazım. Birisi net bir şekilde olayı açıklarsa güzel olur.
  • İadenin içine hayat sigortasıda giriyormu acaba yoksa sadece dosya masrafımı giriyor.
  • ben halk bankasından konut kredisi kullanmıştım, banka ile sabah görüştüm dilekçe ile önce başvuru yapmanız gerekiyor sonra gelecek cevaba istinaden (muhtemelen red cevabı gelecek) red cevabı gelirse dekont alacağım şubeden sonrasında thh ne başvuru yapmam gerekiyormuş. dilekçe ile başvurumu da maille yaptım şubeye.

bilginize arkadaşlar.
  • Ben de birkaç ay önce akbanktan 1000 lira için hakem heyetine başvurdum. Karar lehime çıktı. Mahkemeye verdiler beni. Avukatla konuştum, alacağım toplam 5000 lira civarı para var. Hepsini birden tek dilekçede hakem heyetine yazıp gelen cevapla mahkemeye gideceğiz dedi. Şimdi arkadaşlar yasal sınır 1200 küsur diyecekler ki, ben de avukata sordum: "Hiç önemli değil. Paranın fazla olması sadece bağlayıcılığı engeller. Zaten hakem heyetleri kararlarına rağmen dava açıyorlar, biz zaten karardan sonra dava açacağız" dedi. Hepsini tek dilekçeye birleştirip kombo yapacağım.
  • takipteyiz tek dilekçeyle işi bitiren paylaşımda bulunsun lütfen
  • arkadaslar 07/04/2014 tarihinde ziraat bankası şubesine dilekçemi verdim. oradaki görevli arkadas 1 veya 2 hafta içinde verdiğim dilekçeye adresinize bir cevap gelecektir dedi. cevap geldiğinde tekrar bilgilendirme yapacağım.
  • bende elmadağ şubesine gittim çekmiş olduğum 3 faarklı kredi için 3 farklı şebeye faks ve mail ile ulaşabileceğimi dekontlar için 20tl yatırmam gerektiğini dekontları alıp kendi ikametgahım olan kaymakamlıklarda bulunan tüketici hakem heyetine başvurmam gerektiğini öğrendim, offf
  • Ben herhalde 8-10 tane kredi çekmişimdir şimdiye kadar.. Böyle olursa hepsini alabilir miyiz yani.. Hangi banka olduğu da fark etmiyor mu?
  • arkadaşlar ben 15 yıldır her sene zırai kredi kullanırım ziraat bankasından.
    bu yıl 46 bin tl için 1000 tl masraf kestiler,geriye doğru bu masrafları
    alabilirsem köşeyi döndüm demektir.sizce sonuç ne olur.
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    2005 yılından sonrakileri geri alabilirsiniz kanun o yıl çıkmış
  • Merhaba iyi günler DH

Ben Ağustos 2007 de 60.000 TL konut kredisi kullandım.
    Benden 3.155 TL masraf aldılar (Ekspertiz, kullandırım dosya masrafı, hizmet bedeli, sigorta bedelleri) adı altında.

Ama bendeki sözleşmede (resim1) benden 2.100 TL aldıkları yazıyor.

2. konu da "yeniden yapılandırma" ücreti: Ekim 2009 da yeniden hesaplattırdım. 1.072 TL kestiler cezamı (2. resim).

Sizce tüketici mahkemesine nasıl bir başvuru yapmalıyım? Zira hakem heyetine başvuru limitinin çok üstünde bir miktar.
     Ziraat Bankası Konut Kredisi Masraflarını Geri Ödüyor (Dediler) Ziraat Bankası Konut Kredisi Masraflarını Geri Ödüyor (Dediler)

• Garantiden kullandığım oto kredisine 550 TL dosya masrafı aldılar.Kredi hala devam ediyor.Fakat sözleşmenin her sayfasına okudum anladım yazıp imzalattilar,mahkemeye ya da thh ne basvursam kaybeder miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BILGI ICIN TEŞEKKÜRLER
  • Arkadaslar bir dilekçe ornegi varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.