Şimdi Ara

Zona HASTASI ARKADAŞIMA MOREL DESTEĞİ-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Benim öz kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşım var bu Zona hastalığına yakalanmış vücüdunda yaralar çıkıyor felan internetten araştırmış çoçuk şuan kafaya takıyor sizden isteğim Bir konu açaçağım Zona hastasıyım Ölümcül müdür Diye Eğer sizde destek çıkmak isterseniz Konuma Bir Msj atarmısınız?

*Yok kardeşim kafaya takma bendede vardı geçiyor
    *zamanla geçen bir hastalık

Gibi arkadaşlar DESTEKLERİNİZİ Bekliyorum Eğer 10-15 kişi destek çıkarsa çok minnattar olurum.

saat 21.00'da açıcam konuyu arkadaşlar teşekkürler.

• Elimizden geleni yaparız
  • Öncelikle geçmiş olsun arkadaşına. İnşallah en yakın sürede iyileşir. Benim babamda vardı bu hastalık. Bizim yanlış tedavimiz sonucu kötüleşmişti. Ölümcül değil bir kere. Öyle olsaydı babam kemoterapi görüyordu çok zayıftı o yüzden ölebilirdi. Gerçi ilik nakli olduğu için bağışıklığı neredeyse sıfırdı o yüzden ortaya çıktı zona. Bağışıklık çok zayıflayınca ortaya çıkan sinir ucu iltihabı diye biliyorum. Hastalık birkaç haftada geçmesi lazım. Babamın durumu biraz daha kötü olduğu için yanlış hatırlamıyorsam 1,5-2 ay gibi bir sürede geçmişti. Ağrılı bir hastalık. Aman ağrıyan yere sıcak uygulamasın. Öyle iyi oluyor demişti babam ben de yakı almıştım. Meğer sıcak daha da artırırmış. O yüzden daha kötü olmuştu. Biraz ağrılı olabilir ama geçecektir elbet. Moralini bozmasın. Benim babam da bile geçti yani :) Kendi kafasına göre de tedavi uygulamasın mutlaka doktora sorsun. Tekrar geçmiş olsun.

• zona rahatsızlığı için izlemenizi öneririm

http://m.youtube.com/watch?v=FsXez1unPTc

@-Lamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 14 Temmuz 2014; 20:47:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.