Şimdi Ara

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN BU YIL KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ - İKTİSAT (2.ÖGRETİM) KAZANDIM.SİZDEN TEK RİCAM BENİM BURS ALABİLECEGİM YERLER NERELER ACABA,BİLDİGİNİZ YERLER VAR MI.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...

• Eski üniversitem
    Burs alacağın yerler kısıtlı gibi özel firmalar genelde senin bölümünle alakalı olanlar başarı isterler bunun için. Maden mühendisliğinde okurken birkaç özel maden firmasına başvurmuştum transkript istemişlerdi alamadım burs altta dersim olduğu için. Fakat inşaatta arkadaşlarım alıyorlardı(ufak meblağda da olsa aylık 50tl gibi) pelenkoğlu hazır betondan(sık sık görürsün artık beton mikserlerini)

Eve çıkacaksan valilik için kömür yardımı isteyebilirsin 2009 dan önceki senelerde öğrencilere de veriyorlardı kömür yardımı artık sadece ailelere veriyorlarmış. Ayrıca belediyeden de yardım istemekte fayda var. Bundan önceki belediye başkanı AKP liydi tek bir kömür yardımında faydası oldu bize.

Ayrıca bölümünle alakalı sana bir müjdem var, 2. öğretim olduğun için çok şanslısın. 1 günlük çalışmayla bile(1. öğretimler saolsunlar sınav soruları aşırı benzerdir, onlar sabah sınav olur siz akşama) ağır dersleri geçen iktisat ve işletme 2. öğretimde okuyan çok arkadaşım vardı. Bu sebeple kesinlikle 1. öğretimden arkadaş edin kendine.

Aklına takılan başka sorular varsa pm den ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 15 Eylül 2010; 2:01:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.