Bildirim
Zor durumdayım ailevi sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Allah akıl fikir versin o yaşta sigara içilirmi -
ailenden özür dilemelisin -
ailen haklı sigarayı bırak ve kendini derslerine ver. bu yıllarda geleceğin şekillenmeye başlıyor. yapacağın her yanlış sana pahalıya malolabilir ileride.. -
ektiğini biçmişsin.bundan sonrasi için ailenin kararlarına saygı duy. -
quote:
Orjinalden alıntı: Cro-X
Allah akıl fikir versin o yaşta sigara içilirmi
10-12 yaşındaki çocuğun ağzında sigara var sen ne diyon...
.... -
^3-4 ay böyle geçecek sana hiç güvenmeyecekler her işline karışacaklar.Sigara alma diye harçlıklarından kesecekler.
Tekrar güvenlerini kazanman lazım.Bu da çok zor
kısacası
Bohu Yidin -
Birdaha yapmamak üzere söz vermelisin ve yapmamalısın... -
quote:
Orjinalden alıntı: :Fatih:
quote:
Orjinalden alıntı: Cro-X
Allah akıl fikir versin o yaşta sigara içilirmi
10-12 yaşındaki çocuğun ağzında sigara var sen ne diyon...
....
o yasta uyusturucu kulananda var sen kullanmıosan hata yapmısın kap sırıngayı.hade bakem sonra ss at -
ama ben cok sosyal biriyim bugün ewde hapis oldum resmen ölmek istiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Namaste.
ailen haklı sigarayı bırak ve kendini derslerine ver. bu yıllarda geleceğin şekillenmeye başlıyor. yapacağın her yanlış sana pahalıya malolabilir ileride..
-
kendileri için yasaklamadılar sana bunu.
bi hata yapmışsın onun farkındalar ve senin iyiliğini istiyorlar.
yoksa onlara ne ki sigara iç esrarkeş ol herkes kendinden sorumlu.
ha sen dersen ki ben bu sigarayı bırakmam illaki içerim diye tabiki bi yolunu bulup içersin.
ama içmenin ailene bi zararı olmaz.
onlar ilk tepki olarak bunu vermiş olabilirler ama bi süre sonra zaten seni serbest bırakacaklardır merak etme.
ama yukarda belirttiğim gibi herşey senin iyiliğin için. -
Valla sigara içilecek bir şey değil, içenler özentilikten içiyor başka bir nedeni yok, alkol desen tamam derdim çünkü o yüz kat daha güzel bir şey fakat sigara dedin mi akan sular durur benim için, içilecek bir şey degil cünkü. elinden geleni yap kardeşim alışma o lanet şeye. -
bi kere sigara icip de ne anlıyorsunuz arkadasım,icmeyi verin su meleti,herkes artistlik özentilik havam olsun diye iciyor.ayrıca derslerinide biraz calıs,artık üni mezunu arkadaslar issiz kalıyor.Eger sigarayı bırakıp derslerine biraz olsun calısırsan zaten ailen seni anlıyacaktır. -
ailen ile konuş
ilk etapta sigarayı bırakacağını söyle
ve kesinlikle sigarayı bırak
her şey yoluna girer -
Güvenlerini kaybetmişsin. Bir 6 ay daha boğuşursun bu durumla, üzücü ama doğru... -
Demekki sigara sadece vücuda zararlı değilmiş.Geçmiş olsun kardeş yapıcak hiçbirşeyin yok. -
sabah annem eve geldi odanın içi sigara kokuyo
kokladı kokladı beni uyandırdı..bu ne hesap sordu falan...dedim tüm gece kustum(içtim azcıkta)
Allah belamı vermesin soğuk olur diye havalandırmadım:S sabaha kadar gider kokusu dedim ama
kendi sigara paketini yokladı falan açılmamış duruyo hala
vallaha babalara geldim(K)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X