Şimdi Ara

Zotac 1060 Mini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 79 derece çok fazla bana göre alınmaz bu kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Test sırasında egzos fan çalışmıyor imiş.. birde kapali yerde dahada isinir.. fan takviyesi ile düşecektir iyi bir sogutmali kasakasai ile 6-7 derece dusecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

quote:

the witcher 3 testi.. kart max 80 derece... kapalı ortamda olmasına ragmen

Zotac 1060 Mini  Zotac 1060 Mini  Zotac 1060 Mini  Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

hocam sıcaklıklar ideal mi sizce beni tek korkutan yanı bu yani rx 480 referans tasarım 80 nide aşıyor diye baya baltalamışlardı forumda

kart zaten ufacık.. ortam kapalı tek fan var... gayet normal bence.. daha agır oyun ne var bilmiyorum.. kart genelde 79 da sabit kalıyor.. açık alana alırsam ve fan eklersem dahada düşer sanırım

msi afterburner programını yükleyip fan hızını 40-50, 50-75 arasına alıp test edebilir misin? 50-55 derecelere düşeceğini düşünüyorum.

• amd nin refarans tasarımı 80 derece olunca denmedik laf kalmadı halada konuşuyorlar nvidiada 80 derece oldumu kimseden ses seda yok.

• msi versiyonuna 1350 bayılmak istemiyorum açıkçası kart ucuz şuan sinerjide 1080 tl rx 480 yerine gözüm kapalı alırım ama sıcaklıklar ne olacak
  • taş çatlasın 5 derece düşer e 75 derece çok mu iyi 200 lira için alinmaz.

1060 alacak olsam Gigabyte 1060 alırdım tek fan falan hikaye

Aynı şekilde amd referans tasarımda alinmaz.

• quote:

Zotac 1060 Mini

kart dan ss ler cidden anakart kadar genişliği var

sizede bilgilendirme için teşekkürler hocam sağolun

• neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kafaniza takmayin:) ekstra fan ile kart güzel çalışır %75 fan hizinda bile öyle çok sesi yok. Kasayi yukari alip fan takviyesi yapacağım.. fan ve monitör tavsiyelerine açığım.. 144hz yada gsync düşünüyorum ama bulamadım 1400 civarina gsync.. umarim düşer fiyatlari aşırı fazla

• eklentilere bakmadan msi a.b yükle diyorum.
    % 75 fan hızı için gpu sıcaklığını yazar mısın?
    kartı bu aralar çok fazlaca öneriyoruz.
  • 79-80 max witcher 3 için kabul edilebilir ama 83-84 oluyorsa riskli
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

eklentilere bakmadan msi a.b yükle diyorum.
    % 75 fan hızı için gpu sıcaklığını yazar mısın?
    kartı bu aralar çok fazlaca öneriyoruz.

ondada max 79 görüyor.. sanırım kasaya fan ekleme zamanı geldi 3x sessiz fan önerilerine açıgım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

amd nin refarans tasarımı 80 derece olunca denmedik laf kalmadı halada konuşuyorlar nvidiada 80 derece oldumu kimseden ses seda yok.

bu tür kartlarda özellikle mini tarzı yada referans tasarım kartlarda bu tür sıcaklıklar normal.. amd yada nv ile ilgisi yok.. Rx480 alacaktım ama monitor sorunumda olacaktı.. bende 1060 aldım.. bu sefer gsync monitorler pahalı 2 arada kaldım ne yapacağımı şaşırdım.. Amazondan Aoc un freesync 144 hz li monitorünümü alsam diye düşünmüyor değilim sırf 144 hz için... yada direk 2 k ya felanmı geçsek?.. 1080p artık bence yetmiyor
  • Kartı yapan mühendisler düşünememiş ama bizim forumdaki profesörler 80 derece kart alınmaz diye teşhisi koymuşlar. Kart 80 derece olunca ne oluyor? Yanıyor mu? Oyun mu çalışmıyor? Saçma sapan şeylere kafayı takıp 200 lira daha para vermek istemeyenler için gayet güzel kart.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum.. kafaya takılacak birşey yok. Gittiği yere kadar.. 1 sene idare eder sanirim:) sonra satar yeni Seri aliriz

• Ref 480 aldim fani %60 a cektim bf4 de 80-81 dereceyi gecmedi.

• Kutahyada 2 adet benim bildigim bilmedigim daha fazla subesi olmasi muhtemel bir kasap zinciri adi RNC:) Kurbanligi da oradan halledecegiz galiba bi iliskiniz var mi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p nin yukarsına çıkmamak gerekir diye düşünüyorum az bir ekran şenlensin diye çok masraflı olur
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Rnc ben oluyorum anlayamadim mesaji ama :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Cıncık kadar gpunun nesi ısınacak? En fazla referans tasarım gibi olur. Ama zaten büyük fan kullanılmış, referanstan 1-2 derece daha serin çalışıyordur. Fiyat iyiymiş. Ama 1440 liralık 1070'ten sonra biraz daha düşmesi beklenebilir.

cıncık gpunun nesi ısınacak demişsin ancak mini kartların soğuması daha farklı oluyor bu yüzden dedim , benim internette gördüğüm referans tasarım ile aynı verileri almış ancak dediğim gibi bir bit yeniği varmı merak etmedim değil o yüzden konuyu açtım
  • amazonda gigabyte g1 gaming gtx 1060 bugünkü kurla 1060 tl
    mobil ödeme ile 5$ indirim kodu da mevcut ayrıca

Edit: kart+kargo+vergi dahil şuan stoklara girmiş ve 346,5 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 14 Ağustos 2016; 9:14:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.