Şimdi Ara

Zotac 1060 Mini (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gigabyte kartlar 3 yıl garantili. bence degmez...
  • Zotac markasının teknik servisi vs kim ve nasıl acaba diğerlerine göre ?
  • Kart sıcak şimdi Allah var 80 derece görmüş özel modeller 60 üstüne zor çıkıyor 5 derece falan değil fark yani ayrıca bp falanda yok kartta tabii alan kişi için problem değilse bilemem tercihler tercihler
  • msi 65 dereceyi geçmiyor kart 80 derece görmüş msi ile aynı değerleri veriyor diyen var :)
  • Bütçe varsa üst seviye custom soğutmalılara bakın,zotac en çok iade edilen marka olmasının yanı sıra bir Asus-Msi ya da Evga kadar kaliteli bileşenler kullanmıyor.Bütçe oysa birşey diyemem tabi,480'den her açıdan iyi bir kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testler icin tesekkurler hocam...

Birkac sorum olacak; boost clock dinamik oldugundan acaba hangi araliklarda duruyor. Gorebildigim 1800 kusurlerde. Acaba power targeti yukseltip denediniz mi?
    Oc yapilmadan 1000 serisinde 2000i gecen ornekler gormustum.

Ayarlarda cozunurlukte bi tik daha yukseltebileceginizi farkettim. Onu denediniz mi? Monitorunuz destekliyorsa dsr ile 1080p ayarlarda da test yapabilirsiniz.

Nv hairworks kendi kartlarinda da onemli olcude performans dususune neden oluyor. O ayar olmadan testleriniz nasil sonuclar veriyor?

Witcher 3 islemci ve ram hizlarindan da etkileniyor, acaba gpu agirlikli oyunlar deneme firsatiniz var mi? Misal ROTR.

Kusura bakmayin steam su an elimin altinda degil, arsivinize bakamiyorum.

Simdiden tesekkurler hocam, guzel gunlerde kullanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviGerman -- 15 Ağustos 2016; 13:55:20 >
  • wither 3 de neden 45-47 arası fps vermiş ki ? Düşük değil mi ? üstelik çöznürlük 1680x 1050 ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ametal58 -- 15 Ağustos 2016; 13:01:44 >
  • Ametal58 kullanıcısına yanıt
    Hair works'un açık olmasındandır. NV gimpworks ayarı olmasına rağmen, daha doğrusu gimpworks olduğu için tam, performansda büyük düşüşe neden oluyor.

AMD kartlarını yontma taş devrindenmiş gibisine çeviriyor. NV'da ise aydınlanma çağı ilkel mekanik döneme...
  • LeviGerman kullanıcısına yanıt
    Bende zotac gtx 1060 aldım ama çift fanlı modelini bu fps görünce soğudum birazcık. Zaten amad 280xi ilede yaklaşık bu fpslerde geziyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

Testler icin tesekkurler hocam...

Birkac sorum olacak; boost clock dinamik oldugundan acaba hangi araliklarda duruyor. Gorebildigim 1800 kusurlerde. Acaba power targeti yukseltip denediniz mi?
    Oc yapilmadan 1000 serisinde 2000i gecen ornekler gormustum.

Ayarlarda cozunurlukte bi tik daha yukseltebileceginizi farkettim. Onu denediniz mi? Monitorunuz destekliyorsa dsr ile 1080p ayarlarda da test yapabilirsiniz.

Nv hairworks kendi kartlarinda da onemli olcude performans dususune neden oluyor. O ayar olmadan testleriniz nasil sonuclar veriyor?

Witcher 3 islemci ve ram hizlarindan da etkileniyor, acaba gpu agirlikli oyunlar deneme firsatiniz var mi? Misal ROTR.

Kusura bakmayin steam su an elimin altinda degil, arsivinize bakamiyorum.

Simdiden tesekkurler hocam, guzel gunlerde kullanin.

yanlış kişiyi alıntılamışsınız

• neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
    Olabilir telefondan hic sevmem ama mobiliz biraz duzeltirim birazdan.

• LeviGerman kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük 1080p olmuyor bende.. Hiç denemedim.. power target yükseltmeyi eve geçeceğim en geç 2 saate o zaman yaparim.. istediğiniz oyunları söyleyin indirip denerim.. 2 aya gsync monitör alacağım ucuz bulursam ya tr yada amazon

• Tesekkürler hocam,

Rise of the Tombrider, gta V ve forza apex ilk aklıma gelenler. forza dx12 oyunu olduğu için fraps desteklemez ama diğer iki oyunun zaten kendi benchmarkları var.

Sitelerin genelde kullandıkları hitman, ashes of singularity, shadow of mordor, far cry primal gibi başlıca oyunları bench etseniz kafi.
  • quote:

Tesekkürler hocam,

Rise of the Tombrider, gta V ve forza apex ilk aklıma gelenler. forza dx12 oyunu olduğu için fraps desteklemez ama diğer iki oyunun zaten kendi benchmarkları var.

Sitelerin genelde kullandıkları hitman, ashes of singularity, shadow of mordor, far cry primal gibi başlıca oyunları bench etseniz kafi.

elimde orjinal olarak rise of tomb raider var.. şuan onu indiriyorum. Arkadaşda gta5 var.. onu alırsam testi yaparım.. Yanlız 1080p monitor alacağım en kısa zamanda... hele şu ayı bir bitirelim... Gsync ve 144 hz olsun istiyorum sonuçta 1 kere monitor alacağım ve uzun süre kullanacağım... 1080p monitore geçince inşallah çok detaylı testler gelecek zaten yakında.
  • Mini buradaki birçok kişi için cazip bir alternatif. Sitelerin genel bench kurulumlarına da yakın sistemlerine pek az kişi sahip o yüzden testleriniz ve mini'nin genel sicaklığı, boost clock throttle'i vesaire önem arz ediyor, sevap işliyorsunuz. Ben almayacak olsam da almayı düşünen arkadaşlar adına teşekkürler ve kolay gelsin.
  • Ametal58 kullanıcısına yanıt
    elimde saģlam 280x olsa kolay kolay değişmezdim.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Sağlamdı, istediğim fiyata sattım değiştirdim bile kartı..
  • quote:

Mini buradaki birçok kişi için cazip bir alternatif. Sitelerin genel bench kurulumlarına da yakın sistemlerine pek az kişi sahip o yüzden testleriniz ve mini'nin genel sicaklığı, boost clock throttle'i vesaire önem arz ediyor, sevap işliyorsunuz. Ben almayacak olsam da almayı düşünen arkadaşlar adına teşekkürler ve kolay gelsin.

Acaba kasayı dark n10 ile değiştirsemmi diye düşünüyorum?. hem 5x fan ile geliyor hemde geniş..

detaylı testler monitor aldıkdan sonra olacak.. Fakat izlediğim duruma göre gpu genelde 1850 civarına sabitleniyor.. ve düşmüyor.. Ara videolarda 1506 mhz sabitleniyor oyun içinde direk 1800 lü rakama fırlıyor.. 1900 gördüğü yerler mevcut.. şayet şu zamana tek gpu clock düştüğünü görmedim.. genelde oyun 60 fps ile oynanıyor zaten ( crysis3 ) ne bir donma ne bir kasma herhangi birşey mevcut değil. Kart çok stabil bir şekilde çalışıyor.. Genel sıcaklık oyunda 80 derece... sabit birşekilde bazı oyunlarda dahada düşük onlarda gpu %99 kullanmıyor bc2 gibi oyunda 200 fps sınırımı var bilmiyorum ama sabit 200 fps alıyorum gpu %70 load

• thermal throttling yaşarsanız mutlaka yazınız lütfen f.elerin %95 inde yaşandı çünkü ilk seriler problemli oldu
  • Üstün soğutmalı geniş kasaların mini kartlara faydası nasıldır acaba, bunu test eden siteler var mıdır? Açık kasa veya en azından yanları açık panel denemek lazım, belki boost clock'a etkisi bile olabilir. Isınması üzeri olumlu sonuç verirse güzel bir seçenek sunar. Diğer 1060'ların 80 dereceyi bulduğunu görmedim, hoş gerçiği problem oluşturacak ısı değil zaten. Oc değerleri bile o şekilde test edilse çok iyi olur.

Bu tinkering işleri pc sahibi olmanın en güzel tarafı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.