Şimdi Ara

Zotac 1060 Mini (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatına göre güzel bu Mini 1060'lar. Kasanızda arkada ve üstte en az 1 tane tahliye fanı olsun. Sıcaklık çok sıkıntı olmaz yaz aylarında. Senenin çoğu zaten sıcak geçmiyor ki.

İlkbahar, Sonbahar ve Kış zaten hiç sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

Üstün soğutmalı geniş kasaların mini kartlara faydası nasıldır acaba, bunu test eden siteler var mıdır? Açık kasa veya en azından yanları açık panel denemek lazım, belki boost clock'a etkisi bile olabilir. Isınması üzeri olumlu sonuç verirse güzel bir seçenek sunar. Diğer 1060'ların 80 dereceyi bulduğunu görmedim, hoş gerçiği problem oluşturacak ısı değil zaten. Oc değerleri bile o şekilde test edilse çok iyi olur.

Bu tinkering işleri pc sahibi olmanın en güzel tarafı

rise of tomb raider akşama geliyor hemen testleri 3 mbps ile anca iniyor malum

• Yıllar önce 2-3 fanlı büyük soğutmalı modeller ilk yaygınlaşmaya başladığında millet fiyatlarına isyan ediyordu onların. Bi ara orta sınıf ekran kartı tdp'leri 200 watta demir atınca o soğutmalar ihtiyaç halini aldı. Şimdi tdpler normale döndü ama hala dev gibi fanlar ihtiyaçmış gibi geliyor insanlara. İkinci el piyasasına bakıyorsun adam 2x8pin 3 fanlı ekran kartına hiç oc yapılmamış diye yazmış, kimse de demiyor ki bu kadar para niye veriliyor diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tesekkürler hocam,

Rise of the Tombrider, gta V ve forza apex ilk aklıma gelenler. forza dx12 oyunu olduğu için fraps desteklemez ama diğer iki oyunun zaten kendi benchmarkları var.

Sitelerin genelde kullandıkları hitman, ashes of singularity, shadow of mordor, far cry primal gibi başlıca oyunları bench etseniz kafi.

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Dx12 testleri dx11 testide gelecek birazdan

FxAA seçmememin sebebi nedense o tırtıklıların gitmemesi çok sinir bozucu oluyor gitmeyince

• dx11... min fps lerin düşük çıkmasının sebebi benc. başlarken o fps lerde olup düzelmesi.. fps sayacı açıkken anlık olarak 1-2 kere düşüp yükseldiğini gördüm ortalama 70 fps ile oynuyabiliriz bu ayarlar ile.. 1080p çözünürlükte tabi ben 77 alıyorum en düşük.. ilk karlı yerde 120 fps lerde oluyor

Zotac 1060 Mini
     Zotac 1060 Mini
     Zotac 1060 Mini

• Belli kart 1600x1050 icin fazlasiyla guclu

• quote:

Belli kart 1600x1050 icin fazlasiyla guclu

yarın yeni driver ile deniyeceğim... 1080p gsysnc monitor geçeceğim inş... o zaman çok sağlıklı sonuçlar doğacak

kim ne derse desin.. önceki kartım ile oyun oynamıyormuşum onu anladım.. 60 fps de oyun oynamak bir başka harika

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Fiyatına göre güzel bu Mini 1060'lar. Kasanızda arkada ve üstte en az 1 tane tahliye fanı olsun. Sıcaklık çok sıkıntı olmaz yaz aylarında. Senenin çoğu zaten sıcak geçmiyor ki.

İlkbahar, Sonbahar ve Kış zaten hiç sorun olmaz.

farcry3 oynuyorum gpu load %60... fps 70+.. ayarlar max msAA 2x... oyun orj.. anlam veremedim ben gpu %99 load istiyorum
  • İşlemci ?
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Core ı5 6500

• Hocam şuradaki videodaki adımları takip ederek dsr ayarlarını devreye sokmaya çalışın. Gpu load'da bir değişiklik olması lazım.

O adımlar olmuyorsa, başka birçok video olacak belki biri işe yarar.

https://www.youtube.com/watch?v=Il2rwVi4JX8
  • İşlemci o kartta sıkıntı yaratmaz. Başka oyunda baktınız mı GPU LOAD durumuna ?
  • Update: kartın fiyatı 1150ye tekrar çıkmasıyla beraber msi tf soğutma modelinin fiyatına geldi
    Sadece bunda öyle.. diğerleri load %99

• Oyunla ilgili o zaman sıkıntı.
  • öncelikle hayırlı olsun, güzel fiyat, iyi gpu.
    RX480' i ikinci el 800 TL' ye almamış olsam ve sıfır kart alacak olsam benim tercihim de bu karttan yana olabilirdi.
    sıcaklık konusuna gelirsek, 80 derece, bu kart alınmaz, çöp, üzerine yumurta kır vs vs diyen arkadaşları kaale almayın hocam, yıllardır onlarca farklı model gpu 80 derece üzerinde çalıştı farklı kartlar üzerinde ve hala da çalışmaya devam ediyor.
    bu kartları tasarlayan mühendisler bu tasarımları yaparken tüm bu hesapları yapıyorlar zaten.
    overclock yapmayacak kullanıcıların daha ucuza aynı gpu' nun referans veya bu örnekte olduğu gibi ufaklaştırılmış modelini almasında hiç bir sakıncası yok.
  • kartın garantisi kaç yıl? 2 mi ? 3 mü?
  • IUnknown I kullanıcısına yanıt
    Markasına göre değişiyor.
    Kışın evi ısıtır, üşümeyiz de; asıl oyun oynanacak mevsim yaz. Malum; okullar 3 ay tatil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganeRR

Update: kartın fiyatı 1150ye tekrar çıkmasıyla beraber msi tf soğutma modelinin fiyatına geldi

fiyat avantajını kaybetmiş, şu an itibari ile bu modeli almak mantıksız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.