Şimdi Ara

Zotac 1060 Mini (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Durup dururken fiyatını niye yükselttiler?
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    durduk yere fiyat niye artar anlamak mümkün değil, lakin webden alda hala 1.075 TL.
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt
    Türkiye piyasası: "At binenin, kılıç kuşananın..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Kışın evi ısıtır, üşümeyiz de; asıl oyun oynanacak mevsim yaz. Malum; okullar 3 ay tatil.

kimin için dediniz bilmiyorum ama kendim çalışıyorum.. hem yaz hem kış oyun oynuyabilecek vaktim oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Oyunla ilgili o zaman sıkıntı.

güç kaynagı yetmeme gibi bir problem olabilirmi hocam... 12v dan 360watt veriyor... sistemde 2 hdd bulunmakta birisi sata2 diğeri sata3... 1tb wd blue.. diğeri samsung... dvd var ama baglı değil.. yoksa fan yerlerine fan alıp taksam... yeterli olurmu sadece... ya fan alacağım yada kasa değiştireceğim..

Ekleme... anlam veremediğim şekilde cpu 3 %100 de çalışıyor... normal birşeymi bilmiyorum.. birde gpu load çok değişken %95 de oluyor %50... ani droplar oluyor... %80 de iken fps 100 oluyor %50 de 70 oluyor.. sinir bozucu gözümü rahatsız ediyor böyle dalgalanmalar.. Yeni driver indi onu kurup deniyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 17 Ağustos 2016; 17:39:12 >

• 12v 360W veren bir PSU o sistemde sağlıklı değil.
  • quote:

12v 360W veren bir PSU o sistemde sağlıklı değil.

neden hocam?.. sonuçda sistem o kadar güç çekmiyor... yeterli olur diye düşünüyorum... yetmeme gibi bir sorunu olsa sonuçda alev topuna dönmezmi güç kaynagı yada son güçte çalışsa? kasayı dışarı çıkardım oyun oynarken gayet normal ısınıyordu...

şüpe oluştu şimdi.. amazondan evga 600 watt b1 sipariş geçiyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 17 Ağustos 2016; 20:25:49 >
  • quote:

12v 360W veren bir PSU o sistemde sağlıklı değil.

evga b1 sipariş verildi... 1 haftaya gelir sanırım... kasa olarak n10 alınacak... Birde Gsync monitor sipariş edersem sistem de birtek klavye mouse kalıyor
  • Ben amazondan aldım. Boşta 27 yükte 80 de sabit kalıyo.

Fiyat uygun olması sebebiyle aldım ben dokuzyüz otuza geldi bana. Bu fiyat veya bin liranın biraz üstüne alınabilir. Tavsiye ederim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Zotac miniyi sormuştum. Evga var buna alternatif 3 yıl garantili ve saat hızları daha yüksek. 75TL pahallı tabii.
  • bu kartla evga mini arasında kaldım sıcaklıları cok fena evga deneyen var mı?
  • Sıcaklık

EVGA Mini SC

//forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119669992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 19 Ağustos 2016; 20:17:11 >
  • quote:

Sıcaklık

EVGA Mini SC

//forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119669992

farcry3 gpu load düşük olmasının sorununu çözdüm.. MSAA 8x açarak.. çok ilğinç artık droplar olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.