Şimdi Ara

Zotac 1060 Mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu kartı düşünmekteyim fiyatı çok düşük türkiye piyasasında , elinde olan varsa görüşlerini yazarsa sevinirim ,

• bende şuan aynı fikirdeyim 480 yerine tercih edilebilir mi ?

http://www.sinerji.gen.tr/zotac-gtx1060-mini-6gb-gddr5-192bit-zt-p10600a-10l-pmu71896

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 12 Ağustos 2016; 20:08:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

bende şuan aynı fikirdeyim 480 yerine tercih edilebilir mi ?

http://www.sinerji.gen.tr/zotac-gtx1060-mini-6gb-gddr5-192bit-zt-p10600a-10l-pmu71896

1060 zaten 480 in üstünde bir kart benim arşatırmama göre 1060 mini , founders edition ile aynı sıcaklık değerlerini alıyor ancak kullanan birisinden yorum almak istedim
  • meganeRR M kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum.. the Witcher3 iniyor isi derecesini yazarim.. oynadigim1-2 oyundan ss gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Ben kullanıyorum.. the Witcher3 iniyor isi derecesini yazarim.. oynadigim1-2 oyundan ss gelecek

teşekkürler , kasa fotolarıyla şenlendirirseniz,birde genel olarak görüşleriniz ile postu şenlendirirseniz mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganeRR

quote:

teşekkürler , kasa fotolarıyla şenlendirirseniz,birde genel olarak görüşleriniz ile postu şenlendirirseniz mutlu olurum

Alıntıları Göster
    Bende bekliyorum sonuçları.Acaba çok ısınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Alıntıları Göster
    Cıncık kadar gpunun nesi ısınacak? En fazla referans tasarım gibi olur. Ama zaten büyük fan kullanılmış, referanstan 1-2 derece daha serin çalışıyordur. Fiyat iyiymiş. Ama 1440 liralık 1070'ten sonra biraz daha düşmesi beklenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Kasafa egzos fan var sadece kasa ufak ve kapalı yerde.. yakın zamanda fan takviyesi yapacağım.. the witcher 3 gelecek Yarın.. kusura bakmayın 1080p monitorum yok.. 1050 p de idare edeceğiz.. yakın zamanda monıtorde alacağım 144 hz düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Cıncık kadar gpunun nesi ısınacak? En fazla referans tasarım gibi olur. Ama zaten büyük fan kullanılmış, referanstan 1-2 derece daha serin çalışıyordur. Fiyat iyiymiş. Ama 1440 liralık 1070'ten sonra biraz daha düşmesi beklenebilir.

watch dogs denedim.. oyundanmıdır nedir bilmiyorum 4xTXAA 2xTXAA dan daha kötü ?.. 2xTxAA açtıgımda görüntü daha net idi.. bundan önce 750ti var.. 2xtxaa kullanıyordum mükemmel görünüyordu.. herşey en yüksekte 1050p de yer yer 46 fps leri görüyor.. çok saçma bir oyun cidden orjinal aldıgıma pişman oldum iadede edemiyoruz

Acaba kartı iade edip 1070 mi alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 12 Ağustos 2016; 22:17:30 >

• quote:

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

1 saat kadar oynadım.. sıcaklıklar fan sesi duyulmuyor ortam sessiz olmasına ragmen.. cw hiç yok.. SIFIR.. birtek intel stock fan sesi var azda olsa... oda asus ai suit den slient de

Zotac 1060 Mini

http://steamcommunity.com/profiles/76561198040681011/ steam adresim istek oyun olursa söyleyin indiririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 12 Ağustos 2016; 23:13:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

quote:

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

1 saat kadar oynadım.. sıcaklıklar fan sesi duyulmuyor ortam sessiz olmasına ragmen.. cw hiç yok.. SIFIR.. birtek intel stock fan sesi var azda olsa... oda asus ai suit den slient de

Zotac 1060 Mini

http://steamcommunity.com/profiles/76561198040681011/ steam adresim istek oyun olursa söyleyin indiririm..

Alıntıları Göster
    bu kadar ucuz olunca şüpheleniyor insan

• quote:

bu kadar ucuz olunca şüpheleniyor insan

Alıntıları Göster
    Kartın bir problemi yok araştırmalarıma göre. MSI gamıng X ile aynı değerleri veriyor hemen hemen .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Demon

Kartın bir problemi yok araştırmalarıma göre. MSI gamıng X ile aynı değerleri veriyor hemen hemen .

elinde sıcaklıklarla ilgili bir materyal varmı

ben şöyle bir video buldum 70 dereceyi geçmemiş kart ultramı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 13 Ağustos 2016; 16:45:12 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.pcfrm.com/zotac-gtx-1060-mini-6gb-ekran-karti-inceleme/

kart 77 dereceye kadar çıkmış bu sıcaklık sizce normal mi ?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    the witcher 3 testi.. kart max 80 derece... kapalı ortamda olmasına ragmen

Zotac 1060 Mini  Zotac 1060 Mini  Zotac 1060 Mini  Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

• quote:

Zotac 1060 Mini

hocam sıcaklıklar ideal mi sizce beni tek korkutan yanı bu yani rx 480 referans tasarım 80 nide aşıyor diye baya baltalamışlardı forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 13 Ağustos 2016; 19:08:21 >

• quote:

quote:

Zotac 1060 Mini

hocam sıcaklıklar ideal mi sizce beni tek korkutan yanı bu yani rx 480 referans tasarım 80 nide aşıyor diye baya baltalamışlardı forumda

kart zaten ufacık.. ortam kapalı tek fan var... gayet normal bence.. daha agır oyun ne var bilmiyorum.. kart genelde 79 da sabit kalıyor.. açık alana alırsam ve fan eklersem dahada düşer sanırım

• neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
     Zotac 1060 Mini

kart dan ss ler cidden anakart kadar genişliği var
  • quote:

quote:

quote:

Zotac 1060 Mini

Zotac 1060 Mini

Kasafa egzos fan var sadece kasa ufak ve kapalı yerde.. yakın zamanda fan takviyesi yapacağım.. the witcher 3 gelecek Yarın.. kusura bakmayın 1080p monitorum yok.. 1050 p de idare edeceğiz.. yakın zamanda monıtorde alacağım 144 hz düşünüyorum..

Hocam sol üsteki şeyleri nasıl gösteriyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    msi afterburner ile hocam..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.