Şimdi Ara

..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: show.noMercy

hala anlamadım sorunu, prototype olsun grid olsun (ortada bi sorun varsa tabi)

işlemci de 3.5 yani daha napayım

show.noMercy kardeşim skorların düşük olması işlemciden gibi sanki çünkü dünyanın en hızlı kartı şu anda GTX 295 işlemcin 9650 ya da i7 gibi bir platform olmuş olsaydı bu skorlar çok daha farklı olurdu...
  • KArtın hayırlı olsn kardeş testler içinde eline sağlık.Prototype son zamanların en zevkli oyunu bence incelemesi iyi olmuş
  • Arkadaşlar benim de imzamdaki sistem var. Belki 3-5 aydır da var. Alır almaz bir sürü oyun yükledim bilgisayara... Ama anladım ki böyle bir sürü oyun yükleyince insan oynamıyor. :) Şimdi hepsine bakıyorum hepsi desktop'ta ama hiçbirisini oynamıyorum.

Sanırım en güzeli hepsini silip 1 ya da 2 oyun yüklemek olacak.

Bu başlık altında Prototype oyununu gördüm. Onu yükleyip bir oynamayı deneyeyim bari :)

Umarım keyifli bir şekilde oynarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar benim de imzamdaki sistem var. Belki 3-5 aydır da var. Alır almaz bir sürü oyun yükledim bilgisayara... Ama anladım ki böyle bir sürü oyun yükleyince insan oynamıyor. :) Şimdi hepsine bakıyorum hepsi desktop'ta ama hiçbirisini oynamıyorum.

Sanırım en güzeli hepsini silip 1 ya da 2 oyun yüklemek olacak.

Bu başlık altında Prototype oyununu gördüm. Onu yükleyip bir oynamayı deneyeyim bari :)

Umarım keyifli bir şekilde oynarım.

Sistemin oldukça iyi dostum

Bu yaz sonu bende i7 düşünüyorum. Nasıl sistem'den memnunmusun ?
  • Teşekkürler. Sistemimden çok memnunum. Hiç şu zamana kadar bir sorunum olmadı. Ancak Sony 32 inç ekranda çalıştırıyorum. Full HD olmadığı için maksimum çözünürlük yanlış hatırlamıyorsam 1360x720 gibi bir değerde. Daha da fazla yükselmiyor. O yüzden ben şu ana kadar henüz oyun testi çalıştıramadım bilgisayarımda. 1.600'ün altında çözünürlükte yapmıyor...
  • quote:

Teşekkürler. Sistemimden çok memnunum. Hiç şu zamana kadar bir sorunum olmadı. Ancak Sony 32 inç ekranda çalıştırıyorum. Full HD olmadığı için maksimum çözünürlük yanlış hatırlamıyorsam 1360x720 gibi bir değerde. Daha da fazla yükselmiyor. O yüzden ben şu ana kadar henüz oyun testi çalıştıramadım bilgisayarımda. 1.600'ün altında çözünürlükte yapmıyor...

Konunun yeri burası değildi ama açıldığı için yazayım artık

Gigabyte EX58 anakart ile ramleri 1600 MHZ olarak gördü mü ? Yoksa voltaj verip bu şekilde mi kullanıyorsunuz ? Bu voltaj işi beni pek sarmıyor. Ona göre bir anakart almam gerekecek...

• Yok görüyor tabi ekstra bir ayar yapmaya hiç gerek yok. Ben de her şeyi düşünerek aldım. Ekstra bir şey yapmama hiç gerek kalmadı...
  • quote:

Yok görüyor tabi ekstra bir ayar yapmaya hiç gerek yok. Ben de her şeyi düşünerek aldım. Ekstra bir şey yapmama hiç gerek kalmadı...

Tamam çok sağolasın kardeşim. Ben nedense pek uğraşmak istemiyorum voltaj'la falan çünkü pek anlamam. Birşeyler yapmaya çalışsam bile elimde kalmasından korkuyorum
  • Yani anakart almışken iyi bir kart alın derim. Ben iyi olduğunu testlerden de görerek aldım bu anakartı. Çok da memnunum. Elbette rakipleri de vardır ama en iyisi diye bir şey olmuyor bu dönemde. 1 ay sonra başka bir modelin başka bir özelliği daha iyi oluyor. En güzeli orta ve uzun vadede stabil bir şekilde çalışacak bir anakart almak en mantıklısı...

Tavsiye ederim.
  • Bu konuda haklısınız. Teknoloji'ye ayak uydurmak gerçekten çok zor. Bugün yeni çıkan bir parça yarın eskiyip tercih edilmiyor. Benimde aklımda ilk Gigabyte EX58 bu anakart var. 2.tercihim MSI 3.tercihim Asus olabilir. Artık hayırlısı bakalım...
  • işlemci ve ekran kartının son hız durumları ve yine prototype testi; (aa kapalıymış)

..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi..

bu da 4xaa versiyonları, olay burda bitiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi show.noMercy -- 17 Haziran 2009; 16:38:51 >

• Hayırlısı... Hepsi de iyi anakartlar. Ben direk birinci ağızdan kullanıcı yorumu olarak söyleyeyim Gigabyte EX58 ile hiçbir uyum sorunum olmadı.
  • quote:

Hayırlısı... Hepsi de iyi anakartlar. Ben direk birinci ağızdan kullanıcı yorumu olarak söyleyeyim Gigabyte EX58 ile hiçbir uyum sorunum olmadı.

Bana da zaten böyle birşey lazım. Hiç bir problem olmaması gerek Yardımların için tekrar teşekkürler...
  • spidif kablosunu falan taktın mı arkadaş? Ben bu gün aldim zotac gtx 295. Onu takmadim da=D takarken zorladı resmen kartın büyüklüğünden
  • inceleme için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yulie

spidif kablosunu falan taktın mı arkadaş? Ben bu gün aldim zotac gtx 295. Onu takmadim da=D takarken zorladı resmen kartın büyüklüğünden

Sanada hayırlı olsun güle güle kullan kartını
  • Şu anda piyasada ne kadar Zotac 295 GTX?
  • http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+295&altlimit=&ustlimit=
    Bu Kadar üst düzey kart almaya bu zamanlarda gerek yok bence.Dx 11 ler kapıdayken hele.
  • Yok ben zaten 2-3 ay önce almıştım. Sadece fiyatındaki değişimi merak ettim. Ben o zaman KDV indiriminden 975 TL'ye almıştım. Çok bir fark olmamış...
  • kart güzel fakat incelemeler güzel oyunda çok güzel emeğinize sağlık yablız sakıncası yoksa sizi birşey soracam dün sabahtan beri araştırıyorum konumuzla alakalı değil fakat fıttırmak üzereyim arkadaşlar oyun bölümüne açacaktım konuyu fakat okadar çok konu olmuşki forum çöplüğü olmuş yazık oluyor sitemize yha gelelim soruma geçen left 4 dead aldım yanlız korsan orjinali yoktu vatanda ondan korsan aldım internetten oynamak için hamachi diye bi program indirdim kurdum üyeliğimi yatım boş oğları buldum oyuna girdim console bölümüne
    connect ip numarasını yazdım enter dedim birkaç saniye geçtikten sonra OpenWindow: Another window 035BF600`GenericConfirmation` is having priority 1, deferring `MainMenu`! hatası aldım fakat bir türlü işin içinden çıkamadım nasıl çözebilirim bunu acaba yardım ederseniz çok makbule geçer arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.