Şimdi Ara

..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    xp professional 32bit

q6600@3.0
    gtx295@default

asus 8800ultra yerine gelen zotac gtx295, can sıkıntısı bikaç test yaptım.. istek olursa da yaparım

sıcaklık max 85 gördüm, fan hızı 2500lere çıkıyo arada. nedense grid'de 3200rpm oldu ve dayanılmaz bi ses vardı, bikaç ayar kısarsam belki düzelir
    masaüstündeyken 1450rpm civarı yapınca ideal, oyuna girerken auto'ya alıyorum
    bazen psu'dan cızırtılar geliyo, fanından mıdır değil midir bilemedim, götürüp baktırmak lazım sanırım

--------------------

Crysis

GTA IV

Prototype

FarCry 2

Race Driver Grid

--------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi show.noMercy -- 15 Haziran 2009; 15:05:14 >

• 3D Mark Puanı düşük bu karta göre işlemciyi 3.5Ghz yada 3.0Ghz'in üstü bir hıza çıkartmalısınız
  • GTX 275 AMP ile GRID oyununa düşük fps almış diyenler GTX 295'in fps'leri görmesinde büyük fayda var. Hocam windows xp kullanmayın kesinlikle verim alamıyorsunuz. Kurun vista'yı birde performansına o zaman bakın... Yakında vista testleri ile aynı oyunları deneyeceğim...
  • hocam hayırlı olsun kartınprototype oyunu güzelmi?

testlerde kart uçacak ama birşey kasıyor gibi oda işlemci
  • Birde 3D Mark Vantage testi yapabilirmisin?
  • ellerine sağlık :D
  • bugün bi ara vista yüklücem, sonra oradakilere bakarım
    bi de gta'da ram 860 gözükmesi normal midir?

işlemciyi 3.6 yapınca bıkbık etti, 3.5te yapabildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son sonuçlar fena değil işlemci 3.5 ghz'i kaldırıyorsa bu hızda kullanmanı tavsiye ederim

Diğer sistem bileşenlerin nedir?
  • Far Cry 2'yi Vista yükleyince Dx10'da da test etmeyi unutma. Ayrıca çok sayıda tekrar yap. Sanırım üç kez tekrar ettirdin ama bence daha fazla yap. Zamanın varsa şöyle bir 10 kez örneğin.

Dx9'da daha düşük kare alınıyor; ama bence yine de merkezî işlemci sınırı var, senin en düşük kare ile ortalama karenin bir kısmında.

Dur XP' Dx9'da 1680x1050 ile bakayım bir şu Far Cry 2 sonuçlarına.

1.02 yamasını kurdun mu? Testleri yama kuruluyken yaparsan sevinirim.

Ha bir de, sürücü ayarlarının görüntüsünü paylaşır mısın (ayrıntılı ayarların)? Aynı ayarlarda test edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Haziran 2009; 16:56:04 >
  • imzada yazdığım gibi;

p5q deluxe
    kingston hyperx 2x1gb (1170mhz)
    tt toughpower 750W
    seagate 410AS

sonuçlar nispeten kötü mü? seni bulmuşken biraz deneyimlerinden faydalanayım..
    fan hızı konusunda bişey yaptın mı mesela, veya su soğutma düşünüyo musun?
  • Öncelikle eline saglık.

Degerler gözüme bir GTX 295 düşük geldi.
    İşlemciyi biraz daha zorlama şansın varmı ?
    Şahsen Q6600 3.0 ghz yerine E8400 4.5ghz kullanmayı yeğlerdim bu kartı.
  • @vespasianus
    farcry2 v1.03 ile test ettim. sürücü ayarlarımın görüntüsü istemişsin de nesini istedin anlamadım, bildiğin ayar işte :]

@cluber00
    şimdilik oyunlarda kasmaması benim için yeterli, kart bedavaya geldiği için de şu anda bişeyleri sorun yapmak istemiyorum, tadını çıkarmak lazım yani
    ama ilerde işlemciye bi ayar çekerim büyük ihtimalle

testleri 3ghz ile yapmıştım, sonradan 3.5'e çektim. stabil mi değil mi onu da bilmiyorum yani.. b3 revision olması korkutuyo
  • test için teşekkürler ancak işlemciye ve ekran kartına oc yaparak daha iyi bir değer alınabilir. bana göre de düşük geldi sonuçlar.
  • alın size gta 4 testi son çözünürlükte

işletim sistemi windows vista ultimate 32 bit sp1

Ekran kartı GTX 275 AMP, işlemci 9650 3.00GHZ monitörüm 19" olduğu için 1440x900'e kadar çıkabiliyorum

bu arada işlemci ve ekran kartı henüz oc olmadı. Standart değerler...

Bu da windows xp değerleri

windows xp professional service pack 3 32 bit yüklü

Win xp tercih eden arkadaşlara soruyorum. Şimdi hangi işletim sistemini tercih edersiniz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: show.noMercy

imzada yazdığım gibi;

p5q deluxe
    kingston hyperx 2x1gb (1170mhz)
    tt toughpower 750W
    seagate 410AS

sonuçlar nispeten kötü mü? seni bulmuşken biraz deneyimlerinden faydalanayım..
    fan hızı konusunda bişey yaptın mı mesela, veya su soğutma düşünüyo musun?

Sonuçlar bu işlemciye göre normal Bu değerler tabiki kötü değil ama GTX 295 daha iyi sonuçlar alabilir ben fan hızlarını otomatikte kullanıyorum fanla ilgili bir şikayetim olmadı alırkende biliyordum normal kartlardan biraz daha sesli çalıştığını zaten oyun oynarken ses açık olduğu için ekran kartının sesinide haliyle duymuyorsun. İlerleyen zamanlarda işlemcinide değiştirirsin paşalar gibi oynarsın oyunlarını

Kartın aynı zamanda overclock kapasitesi bir hayli iyi ben işlemcisini 740 Mhz kadar çıkarttım ama voltaj ayarlarını yükselttim tabi 690Mhz'dan sonra testleri tamamlayamıyordu voltaj şart bu hızdan sonra

• Konumuzla alakası olmayacak ama ses konusu açılmışken bir zamanlar nvidia'nın yüz karası olan bir kartın videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum

Bu kart: GeForce FX 5800 Ultra

Nvidia'nın hayatı boyunca unutamayacağı bir kart Hem performans hem ısınma sorunu hemde sesi yüzünden nvidia'nın şimdiye kadar yaptığı en kötü karttır kendisi. Şuan için bu kartın sesine erişebilen kart kimse yapmadı..

http://www.youtube.com/watch?v=eYWaUJakMfg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 15 Haziran 2009; 17:45:42 >

• selamlar

prototaype oyununda aldığınız fps değerleri çok düşük.ben imzamdaki kart ile işlemci 2.67ghz ile 1400*900 ve 4*aa da orttalama 50-60 fps alıyorum.çok nadir 40 fps gördüm.bence burada bir probleminiz var.
  • islemciye karta yükle %40 falan dusuk skorlar
  • Benim yaptığım O.C. sonucu vantagede aldığım sonuç;

İşlemci 4.4 Ghz'de

Edit: PhysX Kapalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 15 Haziran 2009; 20:41:21 >
  • fr cry 2 de ki sonuçlarınızda inanılmaz düşük.şuan dikkat ettim.xp 32 bit kullanmışsınız.ben fps düşüklüğünüzü buna ve işlemciye bağlıyorum.geçenlerde bir gtx295 incelemesi yapılmıştı.o şahsın da farcry 2 sonuçları çok düşük çıkmıştı.hatta ben kartta sorun olduğunu falan düşünmüştüm.ama işlemciyi 4.00ghz ye çekince min fps de 16-17 fps değişme oldu.yani anlayacağınız bu kart işlemciye doymuyor.acil vista kur derim.

ben gtx260 amp2 ile aşağıdaki sonuçları alıyorum.sizin 8*aa da min fps değerinizin 50-55 fps olması lazım.siz 0*aa da min 50 fps almışınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 15 Haziran 2009; 21:50:21 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.