Şimdi Ara

Zotac Servis?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, elimde arızalı ve garantisi bitik zotac GTX580amp! ekran kartı var. Zotac ekran kartlarıyla kim ilgileniyor? aldığım yeri aradım onlar vektrona yönledirdi biz bakmıyoruz dediler. Penta da ilgilenmiyormuş.

Benim bildiğim maskom ilgileniyor ama hiç bir iletişim numarasından ulaşamadım.

Garantisi bittiği için ücret karşılığı tamir ettirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

• Hocam yanlış bilmiyorsam mascom battı, ulaşamamanız normal. Garanti dışı olduğu için tamiri tuzluya malolabilir. Tavsiyem asusun eski distribitörü çizgi yle görüşmeniz. Yanlış bilmiyorsam olaya oldukca hakimler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zotac'in resmi distribütörü endeks bilişim şuanda, kendi kartımı oraya göndermiştim...
  • Çizgi gerçekten çok başarılı çoğu kez kendim mecidiyeköye giderek bizzat görüştüm her biri gayet başarılı gerçekten ama zotac bakmıyolar diye biliyorum.

Vektronu aradığımda index ve arena olarak söylemişlerdi her iki firmayıda bulamamıştım. Endeks bilişim olarak yarın mesai saati ararım. Teşekkürler
  • Benim elimde de arızalı bir Zotac ekran kartı var ve tamir ettirmek istiyorum. Bu işi servisler para karşılığında dahi yapmak istemiyor. ServisPoint, Çizgi hepsi geri çevirdi.

İki yer buldum ama güvenilir mi emin değilim:
    http://www.kazalbilisim.com/
    http://www.anakarttamircisi.com/

Siz bir çözüme ulaştınız mı acaba?
  • kazan ve anakart tamiri ayni yer zaten ben daha önce bi kartı yaptırdım bir sene kullandim sonra bpoduldu ama normaldir ekran akrti coks aglam tamir olan bir ürün degil sans isi ama tavsiye ederim işçilik ve alakala güzel.bir kart daha bozuk şimdi onuda servise gönderdim bakalim ne olucak arkadasşımın kartını gonderdik sonuc bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckrop

Merhabalar, elimde arızalı ve garantisi bitik zotac GTX580amp! ekran kartı var. Zotac ekran kartlarıyla kim ilgileniyor? aldığım yeri aradım onlar vektrona yönledirdi biz bakmıyoruz dediler. Penta da ilgilenmiyormuş.

Garantisi bittiği için ücret karşılığı tamir ettirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

zotaclar böyledir.

kardeşim ekran kartını kimse tamir etmez değil, tr'de tamiri mümkün değil yenisiyle değiştirilir demek daha doğru olur. önce bunu bil.
    ikinci elde en fazla 150-200 liraya alıcı bulabilen bir ekran kartıdır bu gtx580. gerçek fiyatı budur.

fiyat düşük olunca peşinde durmak yersiz oluyor. zaten tamiri mümkün olsaydı bile aynı sorunu yine çıkarır, ve sendende bir ekran kartı parası alırlar.
    en azından telefonlarda kargolarda uğraşıp durursun =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marasli_midyeci_harun -- 2 Eylül 2016; 3:48:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marasli_midyeci_harun

quote:

Orijinalden alıntı: Mckrop

Merhabalar, elimde arızalı ve garantisi bitik zotac GTX580amp! ekran kartı var. Zotac ekran kartlarıyla kim ilgileniyor? aldığım yeri aradım onlar vektrona yönledirdi biz bakmıyoruz dediler. Penta da ilgilenmiyormuş.

zotaclar böyledir.

kardeşim ekran kartını kimse tamir etmez değil, tr'de tamiri mümkün değil yenisiyle değiştirilir demek daha doğru olur. önce bunu bil.
    ikinci elde en fazla 150-200 liraya alıcı bulabilen bir ekran kartıdır bu gtx580. gerçek fiyatı budur.

fiyat düşük olunca peşinde durmak yersiz oluyor. zaten tamiri mümkün olsaydı bile aynı sorunu yine çıkarır, ve sendende bir ekran kartı parası alırlar.
    en azından telefonlarda kargolarda uğraşıp durursun =)

Yıllar sonra cevap gelmiş :) teşekkürler cevabınız için. Öncelikle çizgiyede eksenede bizzat kendim gittim sordum tamir olmuyormuş garantisi olsa değişim yapıyorlar. Kart hala bende bir köşede duruyor. Almak isteyen olurda bu yazımı okuyan varsa evet satılıktır :) bozulma nedenide şu; zotac 780amp! ile sli bağlıydı bu 580 ve efsane performans veriyodu 580i heba etmek uğruna corsair H80i yi bağlamayı denedim sadece meraktan :) aynı işlemi yapan youtube videolarıda var. Ayaklarını falan güzelce sabitledim işlemciye yeterince yapışıyordu. Güzelce yerleştirdim ama görüntü gelmedi o gün bugündür görüntü yok :) alacak arkadaşta bu yazımı okusun belki tamirin bir yolu vardır :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.