Şimdi Ara

Zyxel modem hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır aralıksız arıyorum sorunu bir türlü çözemedim hiçbir yerde yeterli açıklama yok zyxel phn660 t1a modem aldım ilk günden beri indirme hızı 400-420 arası hiç değişmedi eski airties modemimle steam üzerinden 4 5 mb ile bile indirme yapabiliyorum idm ile en az 1 mb oluyodu torrent en az 1 mb oluyordu ama bu modeme gectigimden beri her yerde 400 artık kafayı sıyırcam çözüm bulun şuna lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: preox

1 yıldır aralıksız arıyorum sorunu bir türlü çözemedim hiçbir yerde yeterli açıklama yok zyxel phn660 t1a modem aldım ilk günden beri indirme hızı 400-420 arası hiç değişmedi eski airties modemimle steam üzerinden 4 5 mb ile bile indirme yapabiliyorum idm ile en az 1 mb oluyodu torrent en az 1 mb oluyordu ama bu modeme gectigimden beri her yerde 400 artık kafayı sıyırcam çözüm bulun şuna lütfen

firmware upgrade varsa onu dene.

yoksa zaten zyxel modem alan artık kaldımı ya .
  • malesef güncellemede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: preox

malesef güncellemede yok

yeni modem yolu görünmüş o zaman
  • Benim TP link 8961 aşırı ısınınca servise yolladım
    arkadaştan ödünç idarelik zyxel P-660HW-T1 v3 modem taktım
    tek kelime iğrenç
    kafasına göre bazen int var bazen yok
    2 gündür denemediğim ayar kalmadı
  • Modemler internet hızına müdahale edemiyor diye biliyorum, örneğin 8 mbps download hızın varsa upload hızı buna paralel olarak değişiyordu, yani 0.80 mbps olarak upload yapabilirsin.
    Senin internet hızın kaç mbps ise buna göre hesaplayabilirsin kardesim, arada büyük farklılıklar olursa servis sağlayıcıyla görüşmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyBeeg -- 7 Nisan 2015; 19:48:51 >
  • çözüm bulamadım modemle ilgili hala elimde yeni bilgisayar yeni ev ve yeni internet sağlayıcısı ile denemedim fakat modem düzelecek gibi değil ttnetin verdiği standart modemlerden kullanıyorum sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.