Şimdi Ara

ZyXel modem kilitlenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce modemin arayüzünden, nereden aklıma geldiyse modemi güncellemeyi denedim. zyxel in sitesinden dosyayı indirip arayüzdeki bölümden "yükle" butonuna bastım. modem kendine reset attıktan sonra resimdeki hali aldı ve ne ethernet kablosu ne de wireless ile bağlanılabiliyor. hatta modemi görmüyor bile wireless.

Zyxel in müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama kimse çıkmıyor telefona.Bant kaydı ile dakikalarca duygulu anlar yaşadıktan sonra her seferinde dayanamayıp kapattım telefonu.

Garantiye göndermeden bu modemi düzeltmenin bir yolu var mıdır?
     ZyXel modem kilitlenme sorunu

• sorun güncel
  • Modem arkasındaki reset düğmesine basıp fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    kullanım klavuzunda gösterdiği şekilde arkadan resetlemeyi de denedim fakat sonuç değişmedi. cihazı prize takar takmaz 4 tane ethernet ışığı ve kırmızı olarak internet ışığı yanıyor ve değişmiyor.
  • fathkurnz F kullanıcısına yanıt
    Anladım büyük ihtimal yanlış yazılım güncelleme dosyası seçtiniz ve cihaz zarar gördü, aynı modemi bende kullanıyorum ttnetin sağlamış olduğu yazılımı indirip yükledim herhangi bir sıkıntı olmadı.
    ben de zyxel in sitesindeki dosyayı denedim bu hale geldi. bi çözümü var mı acaba? forumda o kadar bilgisayar dahisi arkadaşlar var.illa ki bilen birisi çıkar çıkmalı
  • fathkurnz F kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hiçbir bilgim yok ancak modemi servise yollayabilirsiniz, Zyxel Türkiye facebook sayfasından destek isteyin cevap veriyorlar.

https://tr-tr.facebook.com/ZyXELTurkiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    müşteri hizmetleri cevap vermemeye yemin etmiş sanki. bi de facebook sayfasından deneyelim şansımızı bakalım. zaten şikayetvar a da şikayetimi yazdım.
  • Aynı sorun bana olmuştu çağrı merkezi ile görüşmüştüm hard reset diye birşey yaptırdılar sorun çözüldü.
    Modemi açma kapama düğmesinden kapat, arkasındaki reset düğmesine ince bir cisim ile bas, elin resette basılıyken bırakmadan diğer elinle modemi aç, 30 saniye elin resette kalsın ve bırak. sonra modemi tekrar kapatarak 10 saniye sonra aç. Büyük ihtimal düzelecektir kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyBeeg -- 7 Nisan 2015; 19:49:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.