arkadaşlara modeli yazılan modem için sayfasından güncelleme yazılımını indirdim. içinden iki adet dosya çıktı.. biri .bin uzantılı diğeride .rom uzantılı... ben once .bin uzantılıyı upload ettim içine modemin arayüzü yenilendi.. sonra birde rom uzantılıyı deniyeyim dedim. oda oldu fakat artık modemin ana sayfası resimde göründüğü gibi oldu. yani kullnaıcı adı ve şifre girecek yada port açacağım menüler gitti bu konuda yardım edebilecek birileri varsa cevap beklerim. umarım modem ölmüştür demezsiniz...
Firmware güncelledikten sonra arayüz kullanıcı adı ve şifresi değişmiştir..Eskileri ile giriş yapıyorsanız ondan size kullanıcı adı şifre çıkaran menüyü göstermiyor olabilir.
Lütfen modemin firmware yüklendikten sonra arayüz kullanıcı adı ve şifresini öğreniniz.
bunu eve gidince bir deneyeyim... inşallah dediğiniz gibidir..
mesuthaksoy
hocam çok saol ya... sayende öğrendik. evet modem arayüzünde şifre değişikliği yapınca ( kullanıcı adı sormuyor bile ) modemin diğer menüleride göründü.. normalde şifresi 1234 idi ben yeni şifre olarak 12345 yaptım ve oldu. cok sağol..