Şimdi Ara

ZyXEL P-661HNU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
15.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cheesburg_34

ZyXEL P-661HNU modemını bugun aldım bağlantıları kitapçıktan gösterdigi gibi hepsini ayarladım.

3G USB Modem bağlantı desteği sayesinde Internet’e 3G şebEkesi üzerinden erişim veya ADSL2+/Fiber/Kablo Internet bağlantısını 3G şebekesi üzerinden yedekleme ile kesintisiz Internet olanağı demiş... bu 3g için ne yapmamız gerekiyo herhangi bi şubeden ayrı üyelıkmı alıcaz yoksa bu kullandıgım ttnet internetım üzerinde 3g bağlantısı oluyormu oluyorsa nasıll. bi yardımcı olurmusunuz.

3G yedeklemeyi kullanmak için modemin desteklediği 3G modem ile Turkcell - Vodafone- Aveya gibi 3G hizmet veren servis sağlayıcılarından alacapın hat sayesinde internetini yedekleyebilirsin ttnet internetin kesildiğinde 3G otomatik olarak devreye girerek interneti kesintisiz kullanmanı sağlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: destuni

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

Geçen hafta Perşembe günü aldığım ZyXEL P-661HNU modemimi 1 haftadır kullanıyorum ancak bir sıkıntım var. Ben modemi hiç kaptmıyorum,
    Modem uzun süre çalıştığında Ör: Sabah kapatıp atım akşam 22:00-23:00 gibi yada sabah sayfa açmıyor download yapmıyor yada çok düşük yapıyor.
    Modemi kapatıp açıyorum canavar gibi şak diye açıyor sayfaları ama kşam olunca şişiyor açmıyor bi yeri.
    Neden olur fikri olan varmıdır.

modemin arayüz ekranında Ağ Ayarları> Nat> Oturumlara gel oradaki Sunucu başına maksimum NAT Oturumu 4096 yap kaydet bi test sonucu bildirirsen sevinirim.

Sorunun cevabını 3 mesaj yukarıda verdim zaten!!!

• Sayın ZyXEL P-661HNU-f1 kullanıcıları,
    içinizde bu modemle wireless ortamda 720p ve 1080p film izleyen varmı, takılma oluyormu ?
    ayrıca bu modemin usb portuna usb disk bağlayıp kablosuz ortamda media player e gönderip kesintisiz hd film izleyen var mı ?

Cevaplayana şimdiden teşekkür.
  • quote:

quote:

quote:

Geçen hafta Perşembe günü aldığım ZyXEL P-661HNU modemimi 1 haftadır kullanıyorum ancak bir sıkıntım var. Ben modemi hiç kaptmıyorum,
    Modem uzun süre çalıştığında Ör: Sabah kapatıp atım akşam 22:00-23:00 gibi yada sabah sayfa açmıyor download yapmıyor yada çok düşük yapıyor.
    Modemi kapatıp açıyorum canavar gibi şak diye açıyor sayfaları ama kşam olunca şişiyor açmıyor bi yeri.

modemin arayüz ekranında Ağ Ayarları> Nat> Oturumlara gel oradaki Sunucu başına maksimum NAT Oturumu 4096 yap kaydet bi test sonucu bildirirsen sevinirim.

Sorunun cevabını 3 mesaj yukarıda verdim zaten!!!

ben yazdığımla senin söylediğin arasında dağlar kadar fark var sana yardımcı olmaya çalışıyorum neye tepki veriyorsun anlamadım?

• quote:

quote:

Bu daha çok torrent çalışırken bağlantım mahvoldu yada torrent açtım kapadım ama bağlantım hala yavaş durumunu düzeltir.
    Zyxel'lerin firmware'leri rezalet ötesi olduğu için ne yaparsan yap uzun süreli kullanımlarda hafıza şişer ve reset atıncaya kadar bağlantı adam olmaz.

Ben bu sıkıntıyı modemi bridge yapıp router takviyesiyle çözdüm ama bu halde bile haftada 10 günde bir restart istiyor genelde. Tabi benim kullandığım tek port wireless modellerden. Daha güçlüleri daha uzun sürede sapıtıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

quote:

Bu daha çok torrent çalışırken bağlantım mahvoldu yada torrent açtım kapadım ama bağlantım hala yavaş durumunu düzeltir.
    Zyxel'lerin firmware'leri rezalet ötesi olduğu için ne yaparsan yap uzun süreli kullanımlarda hafıza şişer ve reset atıncaya kadar bağlantı adam olmaz.

Ben bu sıkıntıyı modemi bridge yapıp router takviyesiyle çözdüm ama bu halde bile haftada 10 günde bir restart istiyor genelde. Tabi benim kullandığım tek port wireless modellerden. Daha güçlüleri daha uzun sürede sapıtıyor olabilir.

İlk kez Zyxel aldım ve aldığıma bin pişmanım, bir daha ışık hızında uzaya gidiyor deseler almam!
    Yeni bir firmware çıkana kadar 2-3 günde bir modemi kapatıp açıyorum belki yenisi ile bu 1 haftaya çıkar ki sanmıyorum.
    Ahh zyxel ahhh nerden iandım da verdim o kadar parayı!!!!

• Arkadaşlar bu modemin çekim gücü nasıl acaba meselega 5 katlı bir binada en üst kattan aşagıya yada en alt kattan yukarıya doğru kaç kata sinyali ulaşıyor evin her yerinde aynı orantı ile çekiyormu bunu ögrenmek istiyrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk kez Zyxel aldım ve aldığıma bin pişmanım, bir daha ışık hızında uzaya gidiyor deseler almam!
    Yeni bir firmware çıkana kadar 2-3 günde bir modemi kapatıp açıyorum belki yenisi ile bu 1 haftaya çıkar ki sanmıyorum.

aşağıdaki yazılımı yükleyip denedin mi? birde kullandığın torrent programından bakarmısın tüm band genişliğini sömürüyor mu ? sömürüyorsa internete bağlanmanda yada internet ile farklı işlem yapmana sıkıntı çıkartabilir.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-661HNU-F1/Firmware/310TSX9G0.bin

• Arkadaşlar bu modeme 8 dbi anten takıp deniyen varmı acaba gözle görülür bir degişim oluyormu mesafesi artıyormu
  • Kablosuz bağlantılarda cihazların çıkış gücü ile anten güçlerinin toplamı ETSI-CE ve TSE standartları gereğince 20 dbm ‘i geçemez. bu sebeple anten değeri yükselsede cihazlardaki çıkış gücü standart olduğu için ortalam %10 sinyal seviyesini yükseltebilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aşağıdaki yazılımı yükleyip denedin mi? birde kullandığın torrent programından bakarmısın tüm band genişliğini sömürüyor mu ? sömürüyorsa internete bağlanmanda yada internet ile farklı işlem yapmana sıkıntı çıkartabilir.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-661HNU-F1/Firmware/310TSX9G0.bin

Bu firmware ile kullanıyordum zaten Teknik servis daha yeni sürüm olan 310TSX9G0_3G_Fix.bin yükleyip gönderdi ki bu firmware de sorunlu 4 dörtlük değil.
    Anten çekiş gücü içinde şunu söyleyebilirim, daha önceki modemim ile bu ürün aynı yerde ve bu ürünün sinyali zaman zaman zayıflıyor eski modemim de sinyal kaybı yaşamıyordum!!!

• anladığım kadarıyla sana gönderilen yazlım 3g de yaşanılan bir problemin giderildiği bir yazılım bu yalnızca 3g sorununu giderir tahminimce kablosuz sinyallerinizin anlık düşmesi kanal çakışmasından kaynaklanıyor olabilir modemin kablosuz ağ menüsünde kablosuz ağ kanalını oto kanal yapıp denemeni önerebilirim, ben bu iekilde kullanıyorum çakışmalar olmuyor kablosuzunda sorunda yaşamıyorum.
  • Yazılım ilk çıktığındaki adı "310TSX9G0_20120720" bu şekildeydi bende ilk çıktığı gün indirmiştim ve dosyanın orjinal adı böyleydi sonra sitedeki adını değiştirmişler
  • daha önce iki kere zyxel modem aldım ve bir daha asla almam 10 dk da bir modem resetliyor kendini ikisi de! başka modem takınca hiç bir sorun yok zyxeller sürekli resetliyor. bazen üstündeki bütün ışıklar yeşil sağ ve sol uctakiler kırmızı yanarak donuyor rezil bir modem kesinlikle almam bir daha
    sırt bunu yazmak için üye oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr9 -- 26 Kasım 2012; 12:29:55 >
  • modeminde problem varsa modemini servise gönderebilirsin eğer hattında farklı modem sorunsuz çalışıyorsa modemini 444 1 150 numaralı ZyXEL destek hattını arayarak belirtip garantisi varsa gönderebilirsin ben 2 kez modem gönderdim arızalı olarak birinde sorun yazılım yüklenerek çözüldü diğerinde ise modemimi sıfırı ile değiştiler.
  • Siz hala zayksel mi kullanıyorsunuz

Okuyun.. Okutun..

http://forum.donanimhaber.com/m_31864709/mpage_2/f_/key_//tm.htm#59497103
  • Arkadaşlar şuan TTNET in 1 limitsiz (1 mbps) paketini kullanıyorum aylık 55 tl. sokağımdaki hatların fiberi desteklememesinden dolayı fiber i kullanamamaktayım. Kısa bir süre sonra gelecekmiş diyor TTNET teki müşteri hizmetleri yetkilisi. yani anladığım kadarı ile hatlarım DSL. şuan modemim arızalı ben diyorumki Zyxel P-661HNU-F1 olan modemi satın alayım. zaten ileride fiber internet gelecek, bu modemde fiber interneti destekliyor zaten kullanırım. Bu kısımda iki sorum olacak.

S1-) Bu modemi şuan kullanıdığım hat üzerinde (dsl hat) çalıştırabilecekmiyim.
    S2-) Zyxel müşteri hizmetlerine mail attım onlarda cevap olarak; "Fiber hat eğer VDSL değil ise P-661HNU-F1 modelimizi fiber hatta kullanabileceğinizi bilginize sunarız" diyor.
    Fiber hat kaç çeşit oluyor, eğer gelecek olan fiber hat vdsl ise demekki bu modemi kullanamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurikaraman -- 20 Ocak 2013; 0:19:23 >
  • firmalar fiber hat diye iki çeşit internet hizmeti veriyor biri VDSL hat ile diğeri ise ethernet üzerinden, senin alacağın hizmetin nasıl geleceği önemli ADSL üzerinden gelirse P-661HNUF1 kullanabilirsin, Ethernet üzerinden gelirse ve servis sağlayıcı herhangi bir kısıtlama koymazsa ( kendi modemşeri dışında modem kullanılmasın diye mac filter vlan filtreleme vs yapabiliyorlar ) P-661HNUF1 sana uygun kullanabilirsin, fakat fiber internet dediği VDSL hat üzerinden geliyorsa bu modemde VDSL desteği olmadığı için kullanamazsın.
  • Model no Number: P-661HNU-F1 Serial number:S110Y07011466 Mac Adress: 5067f0d89D00 SSID:ZyXEL_9D04 ..bu modemi alırken ürün açıklamalarında,bu modem 25 bilgisayar destekler veya 30 bilgisayar destekler ibaresi yer almıyordu,modemi takıp kullanmaya başladığımda sürekli bağlantı kopmalarıyla alakalı sorun yaşadım.modem arızalı dedik ve ilglili firmaya modemi gönderdik,modem tekrar elimize ulaştı ulaşmasına,içindeki notda şu ifadeler yazılıydı,modemin hiç bir arızası bulunamamıştır,modem 25 pc destekler ibaresi yazılıydı,yaklaşık bu modem 1 senedir bende boş boş duruyor,zyxel firmasına kızdım ve modemi rafa kaldırdım,VARMIDIR bu modemin bi çözüm yolu,50 makinam var nasıl desteklettireceğiz,adamlar geride kabul etmediler,
  • ZyXEL P-661HNU-F1 kullanıcısıyım laptop da ethernet kablo ile kullandım ve kablosuz olarak da kullanıyorum .Diğer odada masa üstü bilgisayar ile de Zyxel kablosuz N usb adaptör modeli: (Zyxel NWD2105 ) sorunsuz kullanmaktayım.

Sorunu olanlar burayı deneyebililer: ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-661HNU-F1/Firmware/

Cevap pm 'de
    benim çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isjet -- 1 Mayıs 2013; 23:44:31 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.