Şimdi Ara

ZyXEL P-661HNU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
15.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Ben de bu modemden almistim ve ttnet fibernete gectim. Yanliz baglanti kuramiyorum. Acaba neden olmuyor? Evime cat6 kablo cekilmedi. Normal telefon hatti kablosunu takiyorum internet isigi kirmizi. Sizce nerde problem. Vdsl2 yi desteklemedigi icinmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VPN ÖZELLİĞİ NASIL DRYTEK MODEMLE VPN BAĞLANTIDA SIKINTI CIKARTIRMI..
    VPN DE EN FAZLA KAÇ KULLANICIYI DESTEKLİYOR BİLGİSİ OLAN VARMI
  • Merhaba arkadaşlar,

Kesinlikle önermiyorum. Bağlantımız sürekli kopuyor. Başka bir modem taktığımda problem yok. Özelliklerinden ve kullanım kolaylığından dolayı almıştım ama sonuç hüsran. Sakın bulaşmayın. Bütün ayarlarını düzgün bir şekilde yaptık. Ofiste 3 bilgisayar ve hepsi wireless üzerinden internete giriyior. Sürekli problem çıkarıyor ve modeme reset atmak zorunda kalıyoruz.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdmavili

Merhaba arkadaslar. Ben de bu modemden almistim ve ttnet fibernete gectim. Yanliz baglanti kuramiyorum. Acaba neden olmuyor? Evime cat6 kablo cekilmedi. Normal telefon hatti kablosunu takiyorum internet isigi kirmizi. Sizce nerde problem. Vdsl2 yi desteklemedigi icinmi acaba?

p-661hnu model modem adsl modemdir vdsl desteği yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcan3883

VPN ÖZELLİĞİ NASIL DRYTEK MODEMLE VPN BAĞLANTIDA SIKINTI CIKARTIRMI..
    VPN DE EN FAZLA KAÇ KULLANICIYI DESTEKLİYOR BİLGİSİ OLAN VARMI

P-661HNUF1 model modemde 10 adet vpn tunel yapabilirsin yada P-2602HWLD1A cihazınıda inceleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rella

Merhaba arkadaşlar,

Kesinlikle önermiyorum. Bağlantımız sürekli kopuyor. Başka bir modem taktığımda problem yok. Özelliklerinden ve kullanım kolaylığından dolayı almıştım ama sonuç hüsran. Sakın bulaşmayın. Bütün ayarlarını düzgün bir şekilde yaptık. Ofiste 3 bilgisayar ve hepsi wireless üzerinden internete giriyior. Sürekli problem çıkarıyor ve modeme reset atmak zorunda kalıyoruz.

İyi çalışmalar.

Kesinlikle katılıyorum yeni firmware çıkmış eskisinden daha kötü, Zyxel markasından soğuttu bu modem beni.
    Almak isteyenler uzak durun, bulabilirseniz Asus alın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

quote:

Orijinalden alıntı: rella

Merhaba arkadaşlar,

İyi çalışmalar.

Kesinlikle katılıyorum yeni firmware çıkmış eskisinden daha kötü, Zyxel markasından soğuttu bu modem beni.
    Almak isteyenler uzak durun, bulabilirseniz Asus alın bence

ne gibi bir problem var yeni yazılımda paylaşabilirmisin?

• Daha önceki firmware deki gibi modem bir kaç gün açık kaldığında sayfa açılma hızı düşüyor ve sonra açılmıyor bir kaç kere sayfayı yenilemeniz gerekiyor.
    Yeni firmware'in bir yeniliğini ben göremedim.
    Modemi aldığım güne lanet olsun, paranla rezil olmak budur...
  • Bende modemi 2 ay önce adım, sürekli kopmalar vardı ama yeni firewire yükleyince bütün problemler çözüldü..açıkcası şuan için memnunum.
  • Aldığım günden beri bağlantı kopması yaşamadım ben, gayet iyi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurikaraman -- 29 Ekim 2013; 2:46:45 >
  • s.a bu modemden torrent portu kapatılabiliyormu torrenti kapatmam elzem yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang8960

s.a bu modemden torrent portu kapatılabiliyormu torrenti kapatmam elzem yardımcı olursanız sevinirim

Kardesim modem arayüzünden BAKIM > UZAKTAN YÖNETİM ( UZAK MGMT ) 'ye giriş yaparak fabrika ayarlarında açık olan portları görebilir duruma göre müdahale edebilirsin.
  • Bende 2012 yılında almıştım iki adet 660HNU-F1. Birisi işyerinde birisini evde kullanıyordum. Kullanırken wireless kopuyordu. Modemi restart yapmadan bir daha bağlanmıyordu cihaz modeme. Defalarca servise gitti geldi. firmware yüklediler. Hata yok dediler. Bağlantı kurduğunuz cihazda problem vardır dediler v.s v.s. Zyxel leri rafa kaldırdım yerine Airties 5450 almıştım o zaman. Hala kullanmaktayım airtiesleri hiç bir sorun yapmadı o günden beri. Yani benim bağlantı kurduğum cihazlarımın hiç bir sorunu yoktu. Ama kime anlatırsın derdini.
    Zyxel ler hala kutusunda tertemiz duruyor. Bu sorunla alakalı bir çözüm buldular mı acaba bu süre içinde. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bir internet mağazasında hala aynı modelin 400. tl ye satıldığını görünce heyecanlandım birden :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.