Şimdi Ara

zyxel vmg3312-b10b modem ile TURKNET bağlantı kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 5-6 aydır TURKNET kullanıyorum hız konusunda problem yok 35 alıyorum ping değerlerim vs. sorunlu değil fakat internetim gün içinde aniden kopuyor ve bu kopma sadece Wi-Fi de oluyor ethernet ile bağlı cihazlar internete girmeye devam ediyor fakat ya wi fi den atıyor ve bağlanıyor kısmında kalıyor ya da ünlem çıkıyor internete wifi den girmiyor modemi kapatıp açtığımda bu sorun düzeliyor 1-2 saat sonra tekrar oluyor aynı modelden bir tane daha modemim var onu taktığımda da aynı sorun oluyor.
    Modemimi arkadaşıma verdim denemesi için onda böyle bir problem olmuyormuş kendisi de TURKNET kullanıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

SNR değerlerim 21 dowland 28 up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modemin sinyal gücünü artır ve 40mhz yap kanalları değiştirerek stabil birisini bulursun 2 numarayı tercih ettim ben,başka bir cihazda tabikide.
  • Merhaba, sadece Wİ-Fİ de bu sorunu yaşıyorsanız modemin kablosuz ağ ayarlarını kontrol edebilirsiniz.
  • Gün içinde 10 kere gidiyorsa 7 sinde wifi de gidiyor kalan 3 ünde hem wifi hem ethernette gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wmg3312 serisi DSL çipi konusunda çok başarılı stabil bir internet sağlar ancak Wifi performansı iyi değil. Ben aynı modemi kullanıyorum wifisini iptal ettim elimdeki diğer Asus AC750 modemimi access point yaptım wifiyi ondan veriyorum. Bu tarz bir çözüm tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.