Şimdi Ara

ZyXEL Wriles Modemde Kısa Bağlantı Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende LG R500 Leptop Var İşletim Sistemim Vista, Evimdeki Bağlantım ttnet 1024 Limitsiz Bağlantı ve ZyXEL P-600 Wriless Modemim Var Modeme Ağ Kablosu Takarak Bağlantı Sağladığımda Hiç Bir Problem Yok Yanlız Kablosuzdan Bağlandığımda Ara Ara Kesintiler Oluyor Bu Kesintiler 1 Veya 2 Saniye Sürüyor Sonra Tekrar Bağlantı Sağlanıyor.

Aynı Leptopla İş Yerinden de Kablosuz Bağlantıyla İnternete Bağlanıyorum Orada Hiç Bir Problem Olmuyor Yani Ne Kesinti Oluyor Nede Başka Bir Şey. Dün Modemi Formatlayıp Ayarlarını Tekrar Yaptım belki İnternetten Gelen Bazı Veriler Yüzünden Modemde Sorun Olmuştur Diye. Ama Hiç Bir Düzelme Olmadı. Modemimin Bağlantı Ayarlarında Şöyle Bir Olay Var Acaba Bundan Kaynaklanan Bir Sorun Olabilirmi Resmini Aşağıya Ekliyorum.

ZyXEL Wriles Modemde Kısa Bağlantı Kopma Sorunu

Yardımlarını Bekliyorum Teşekkürler.

• Time out değeri sıfır olmalı, Türkçesi ne diye geçiyor bilmiyorum.
  • Aynı modemi kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamıyorum.
    Ancak güvenlik modu WPA2-PSK kullanıyorum. Diğerleri aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandjak

Aynı modemi kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamıyorum.

Ben Sorunumu Çözdüm Arkadaşlar Aynı Problemi Yaşanlar İçin Çözümü Buradan Anlatmak İstiyorum.

http://www.zyxel.com.tr/web/support_download_list.php?indexflag=20040906164737

Yukarıda Verdiğim Linkte Sağ Tarafta Download Ara Kısmında Modeminizin Marka ve Modelini Bulup Ara Butonuna Tıklıyoruz. Karşımıza Firmware (Güncel Yazılım) Çıkıyor Orada En Son Tarihli Yazılımı İndiriyoruz Daha Modeminizin Web Paneline Giriş Yapıyorsunuz.

Sol Taraftaki Menuden Bakım --> Araçlar Kısmına Geliyoruz Orada Kullandığımız Firmware Sürümü Tarih model Herşey Yazıyor Eğer Firmware Sürümünüz Eskiyse ZyXEL'in Sitesinden indirdiğimiz Yazılımı Rar dan Çıkartıyoruz .bin Uzantılı Olan Dosyayı Dosya Yolu Yazan Yerden Bulup Yükle Butonuna Tıklıyoruz Karşınıza Bir Uyarı Sayfası Gelecek Ve 2 dk İçinde Modeminizin Yazılımı Güncellenecektir.

Ben Az Önce Güncellemeyi Yaptım Yukarıdaki Verdiğim Resimde İşaretlidiğim Kısımların Yeniden Onaylama Zamanlayıcısı ve Eylemsiz Zaman Aşımı Kısımları Yok Oldu. Kısacası Sorunum Şu Anda Çözüldü.

Aynı Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Söylediğim Yöntemi Uyguladıklarında Sorunları Düzelecektir.
    quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.