Şimdi Ara

0 laguna !!! biraz yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba...megane 1 kullanıcısıyız ve artık biraz küçük gelmeye başladı... bu segmentte donanım fiyat oranı en ii araba laguna geldi...(1.6 16v pravillage). yalnız!!! renault konusunda sahip olduğum tecrübeler doğrultusunda reno biraz uzak kalıyo açıkçası.... laguna kullanan arkadaşlar varsa biraz yardımcı olursa sevinirim .... aynı meganda olduğu gibi mağdur olmak istemiyorum... saygılar

• Dostum pm attım yardımcı olabilirim sanırım
  • bize kim yardımcı olacak peki?
  • 0 laguna almayı düsünuyorsanız bence fiyat, konfor,güvenlik ve 1.6 performans açısından en iii arac lagunaII.ben alalı 1 sene oldu tıkırtılar haricinde aractan cok memnunum.trafikte araç gayet seri. sanırım makyaj yapıldıktan sonra araca eklenen 5-10 beygirlik farktan kaynaklanıyor olabilir cünkü genelde laguna II kullanıcıları arabanın pek seri olmadıgını soylerler ama ben memnunum.bu arada seneye lagunaIII cıkıyor haberiniz olsunn...

iyi gunler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 9 Mart 2007; 12:37:58 >
  • 2007 Laguna 1.6 piyasada ki en iyi 1.6 D segmenti araçlardan biridir,makyajla birlikte gücü 110 dan 115 hp ye çıkarılan motoruyla daha güçlü alt devirler ve daha sessiz sarsıntısız kullanım avantajına sahip. 110hp lik versiyonlar sınıfında Avensis 1.6 dan sonra en hızlı araçtı.
    Ancak seneye Laguna III çıkıyor ve yetkililer tarafından her anlamda sınıfının en iyisi olacağı söyleniyor,aceleniz yoksa bekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonheart07

0 laguna almayı düsünuyorsanız bence fiyat, konfor,güvenlik ve 1.6 performans açısından en iii arac lagunaII.ben alalı 1 sene oldu tıkırtılar haricinde aractan cok memnunum.trafikte araç gayet seri. sanırım makyaj yapıldıktan sonra araca eklenen 5-10 beygirlik farktan kaynaklanıyor olabilir cünkü genelde laguna II kullanıcıları arabanın pek seri olmadıgını soylerler ama ben memnunum.bu arada seneye lagunaIII cıkıyor haberiniz olsunn...

iyi gunler..

selam arkadaşım ne gibi tıkırtılar geliyor...bu tıkırtılar renaultun kronik rahatsızlığı heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_

quote:

Orjinalden alıntı: leonheart07

0 laguna almayı düsünuyorsanız bence fiyat, konfor,güvenlik ve 1.6 performans açısından en iii arac lagunaII.ben alalı 1 sene oldu tıkırtılar haricinde aractan cok memnunum.trafikte araç gayet seri. sanırım makyaj yapıldıktan sonra araca eklenen 5-10 beygirlik farktan kaynaklanıyor olabilir cünkü genelde laguna II kullanıcıları arabanın pek seri olmadıgını soylerler ama ben memnunum.bu arada seneye lagunaIII cıkıyor haberiniz olsunn...

iyi gunler..

selam arkadaşım ne gibi tıkırtılar geliyor...bu tıkırtılar renaultun kronik rahatsızlığı heralde...

tıkırtılar kasisli yollarda belli oluyor.özellilke cd calar kısmından geliyor.sanırım ön konsolu birlestiren parcalrın genlesmesinden oluyor olabilir çünkü parcaları birlestirirken artık vida yerine plastik malzeme kullandıklarını serviste gordum ama cok titiz bir kullanıcı deilsen bu seni pek rahatsız etmeyibilir nitekim ben cok kafama takardım ama simdi duymuyorum desem yeridir. sunu soyluyebılrım tavandan veya koltuktan tıkırtı sesi duymassın özellikle araba alırken bazı kullanıcılar sunrooftan sırf bu tıkırtı yüzünden vaz geciyor.benim aracımda sunroofta var ben cok memnunum tıkırtı filan olmadı daha allaha sükür birtek ön kokpitten gelen hafif tıkıtılar var işte.tabi bu bütün 0 lagunalarda olmuyor bazılarında cıkabiliyor ben bilginiz olsun diye soyledim. prestij paketli privilige donanimlı olanını almanızı tavsiye ederim...

iyi günler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada megane kaç model tipi nedir RTE --RXT--RXİ hangisi dostum
    quote:

arkadaşlar merhaba...megane 1 kullanıcısıyız ve artık biraz küçük gelmeye başladı... bu segmentte donanım fiyat oranı en ii araba laguna geldi...(1.6 16v pravillage). yalnız!!! renault konusunda sahip olduğum tecrübeler doğrultusunda reno biraz uzak kalıyo açıkçası.... laguna kullanan arkadaşlar varsa biraz yardımcı olursa sevinirim .... aynı meganda olduğu gibi mağdur olmak istemiyorum... saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: köksaldı

bu arada megane kaç model tipi nedir RTE --RXT--RXİ hangisi dostum
    quote:

arkadaşlar merhaba...megane 1 kullanıcısıyız ve artık biraz küçük gelmeye başladı... bu segmentte donanım fiyat oranı en ii araba laguna geldi...(1.6 16v pravillage). yalnız!!! renault konusunda sahip olduğum tecrübeler doğrultusunda reno biraz uzak kalıyo açıkçası.... laguna kullanan arkadaşlar varsa biraz yardımcı olursa sevinirim .... aynı meganda olduğu gibi mağdur olmak istemiyorum... saygılar

2002 model expression... safir mavisi...yni babam diye söylemiyorum ama aldığı arabalara öyle bi bakıyoki düşünün yani oğluna bile zor veriyo... o kadar titiz ...araba daha 80.000km de bile değil daha...servis arabası...
    edit: sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_ -- 10 Mart 2007; 12:51:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.