Şimdi Ara

[b]'04 Megan'mı yoksa '98 BMW 5.20ia'mı ????[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan benim arabam 2004 model Renault Megane II Sedan Dynamique 65bin km'de ve değiştirmek istiyorum sizce 98 model Bmw 5.20ia ile

takas yapsam nekadar dogru olur ustune 5 yada 6 bin lira daha vericem,, baktıgım bi bmw var suan,, aracın 80bin km once motor

ve sanzuman sıfır olarak degistirilmis ve //M technic içide temiz sayılır sizce nekadar dogru olur yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadaaaaa! -- 22 Mayıs 2010; 21:39:19 >

• sakın oyle bir hataya düşme
  • Belirttiğin araç nedir ne değildir bilemiyorum o yüzden yorum yapamam ama eğer sıkıntılı bir 520 ise çok canını yakar.
    Şayet temiz, hırpalanmamışını bulursan eğer meganı unutursun, keyfine bakarsın...
  • alacağın aracın linki varsa bi bakalım düzgün bir E39 sana bu gününe kadar nie megane katlandığını sık sık hatırlatır
  • Eger kendi arabamı satabilirsem bu aracı almak istiyorum sahibiyle gorustm paraya ihtiyacm var diyor takas yapmıyor.. :)

http://www.sahibinden.com/5_20ia_sahibinden-35WQQaXQQ25627338WQQpXQQdisplayitem
  • arac guzel..... bmwden anlamam fakat :) megane nın dandıklıgı bılırım :) tawsıyem degıstır yada passatlara bak o kadar ucamam dıyorsan
  • Motor şanzıman değişmesi aslında pek iyi değildir. Ancak orjinal sandık motor ve orjinal şanzıman şeklinde borusan ya da kosiflerde değiştiyse sorun yok. Diğer taraftan araçta bir metal yorgunluğu olacak. Ancak kazasız sadece lokal boya diyorsa ve boyada yıpranma yoksa bunda da sorun yok. Ancak aracın fiyatı çok haberiniz olsun. Çok daha ucuza alabileceğiniz araçlar mevcut. Ayrıca eski bir 5.20 kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu motor maalesef bu kasayı kaldırmıyor. Almak isterseniz üst motorlara bakın. 5.25, 5.30 gibi. Yakıt olarak emin olun aynısını hatta daha azını yakarlar. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilandaki araç gerçekten çok güzel ama fiyatı biraz yüksek
  • benimde hep hayalim bi bmw sahibi olmak.

ama 2007 aracımı satıpta 97 98 araç işi biraz sakat dayım daima araba olsun genç olsun der.
  • kazasına falan baktıktan sonra yuruyenıne dıreksıyon ktusuna baktırın km nın de oynanmamıs oldugundan
    emın olun
  • e46 3 serisi bile meganedan fersah fersah üstün (fluence tan dahi üstün) eğer temiz bir 5 serisi bulabilirsen (işin zor kısmı bu) hiç düşünmeden al derim.
  • eğer araç gerçekten temiz ve bakımlıysa kıyaslanacak araç değiller .....

ama piyasa da temiz gerçekten az ve fiyatı da uçuruyorlar.... bakımsızına denk gelmekte üzer...
  • eski kasa bmw serilernde parçada çok sıkıntı çekersin hocam fiyatıda aşırı yüksektir.
    ayrıca bmw den alacağın zenkide meganede bulamazsın aile otomobili tamamamen.

em spor hemde kalide istiyorsan bende 3 serilerinin yüksek modellerine bak 2004-2005 gibi

tavsiyem 316-320 olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.