Şimdi Ara

08:20 temizlik faslı başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üst komşu HER GÜN sabahın köründe 2 saat temizlik yapıyo. 15 dakka önce başladı. sürekli yolluk paspas silkeliyo pencereyi açamıyorum. ve sürekli elektrikli süpürge sesi, koltukları itip kakma sesi geliyo. dün öğlen 11:30'da bile hâlâ silkeleme devam ediyordu. şimdi gene başladı ve 365 gün böyle İSTİSNASIZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• okb'li olabilir :D

• odayı havalandırmak için pencere önünde bekliyorum ayakta. her sabah 2-3 saatlik süre boyunca her an silkeleme başlayabilir. başladığı an pencereyi kapatacam.

• Camlari actigi gibi yakacaksin bi sigara hocam. Butun duman onun evine girecek.

• Benzer şeyler bizde de var. Bir de üsttekileri şikayet ediyor bizdeki. Kendi yaptıklarını başkalarına şikayet ediyor hem de her yere. Balkona çıkıp bağırıyor bir de ama asıl kendi yapıyor. Evdekileri bile sindirmiş kadın. Ne yapılır bilemiyorum. Tam rahatsız. Koku rahatsızlığından evde düzgün yemek bile pişirmediğini söylüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    Direkt mangal yapicaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Ekim 2024; 14:6:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    hocam o kadar mangal yemeye insan gut olur cikar naptin xd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede balkonda mangal yap. boyle kuyruk yagini yada palamutu atese atacan cazzzzz diye duman cikacak eger o kadar temizlik takintisi olan biriyse ertesi gun kamyon cagirip tasinir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam delirmelik durum gerçekten ev alma komşu al diye boşuna dememişler dünyanın en güzel evini de alsan komşun rahatsızsa orayı sana zehir eder.

• Dunyanin en guzel evi apartman dairesi olmaz.

• Zuko kullanıcısına yanıt

Doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanda saat 19:30 ve kadın gene temizlik yapıyo. odanın içi inliyo elektrik süpürgesi sesiyle. bu sabah da temizlik yapmıştı. dün de sabah + akşam temizlik yaptı. kadının ömrü temizlikle geçiyo

aslında çok umursamıyom çünkü benim asıl korkum gece 12'den sabah 5'e kadar bağırarak FIFA turnuvası yapan ve bunu bütün sene boyunca haftanın 5-6 günü yapan öğrenci evleri. daha önce 1 sene uyutmamıştı o öğrenciler. bu üst komşu gece 12'den sonra gürültü yapmadığı için rahatım. uyku önemli

• Tek mi yaşıyorsun hocam ayrıca kiralıksa ev taşınabilirsin kolayca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında temiz bir komşunuz var. İyimser bakıyorsunuz zaten konuya, farklı bir komşu profili de olabilirdi dediğiniz gibi.

Ancak bundan sonraki ilişkileri düzgün bir zemine oturtmak biraz zahmetli görünüyor. Kırmadan görüşüp size uygun saatleri söylerse evinizi havalandırmak istediğinizi belirtebilirsiniz.

Ya da akışına mı bırakmak gerekiyor bilemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.