Arkadaşlar sorunum şu. Bilgisyarı kapatıyorum.Bir mavi ekran çıkıyor.Power tuşuna bir kez basınca bilgisyar ancak öyle kapanıyor.Yardım edin lütfen. Bilgisayar Marka modeli: Acer 5742G O.S:Windows 7 - 64bit
Mavi Ekran: 0x000000C5
Şimdiden teşekkürler.
Koskoca forumda bu sorunla ilgilenebilecek biri yok mu?
Bazı forumlarda bazı çözümler üretmişler bak istersen
Sitelerde ne denilmek istendiğini tam olarak anlayamadım.Ama ipucu olarak sadece şu var elimde.Laptop'um son 1 2 aydır çok ısınıyor.Termal macununu değiştirmeye fırsatım da olmadı.Acaaba bunlarla bir bağlantı kurabilirmiyiz.Yani hdd'de boot sector olma ihtimali.
dostum alıntı yaparak yazarsan haberdar oluyum site 1 site 2 üzerine gel tıkla orada verdiğim linkler var
quote:
Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP
dostum alıntı yaparak yazarsan haberdar oluyum site 1 site 2 üzerine gel tıkla orada verdiğim linkler var
Sitede yazanları pek anlamadım.
Çözüm!!!
Arkadaşlar sorunun çözümünü buldum.Sorun birkaç gün önce yaptığım driver güncellemelerinden oluyormuş.Büyük ihtimal ses driveri yapıyordu bunu.Bilgisayara format atıp eski driverleri kurunca sorun ortadan kalktı.Aynı hatayı alan arkadaşlar, buradan çözümünü bulabilirler.Yardım eden, etmeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Konu sabitlensin lütfen bir yerde.