Bildirim
1.3 multijet albea mı linea mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Taksi çıkması alacaksınız herhalde ? Ben olsam almazdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O paraya alınacak lineadan hayır gelmez -
Albea ve linea arasında tabi ki linea.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle söyliyim albea kullanıyorum 2.araç olarak.
2001 kedi kasa corolla bu ikisininde içinden dönüp dönüp bir daha geçer.Helede albea'nın.
Sırf abs için değiştirmeye değmez bence.Kaliteli bir lastik(Mümkünse michelin) işinizi görecektir.
Corolla'nın yağ gibi yola gidişini çok ararsınız eğer bu araçlara geçerseniz. -
Arıza çok olmaya başladı bu yüzden bu markaları düşünüyorum
Elantra da bakabilirsin albea dan daha iyi olur
1.3 multijet tercihim
o bütçeye tertemiz albea bulunur linea kesin değil. 1.3 dizel albea'da daha atik bir motor, linea'da hantal kalıyor. ikisini de kullandım. albea'nın yakıt tüketimi de linea'ya göre daha az.ben olsam albea alırdım. -
33 bin liraya alınacak lineadan hayır gelmez
Temiz bir albea daha mantıklı olur
1 aydır lpg siz 1,4 benzinli albea arıyorum 30-35 bin tl bütçe daha bulamadım dizelin temizini bulamazsınız o paraya. -
1.3 multijet punto için ne dersiniz
punto albea'dan kaliteli bir otomobil. linea'nın sedanı zaten ama italya üretimi olduğu için işçiliği biraz daha kaliteli. eğer bagaj hacmi derdiniz yoksa punto albea ve linea'dan daha iyi bir araçtır.quote:
Orijinalden alıntı: tmygl
1.3 multijet punto için ne dersiniz -
abs.li, klimalı lpgli corolla alın
albeadan da lineadan da puntodan da üç gömlek üstündür... -
albea kötü tamamda kedi kasa corolla da corolla ların yüz karasıdır öyle yağ gibi falanda gitmez git kumda oyna saçma sapan yorumlar yapma o corolla bir halta yaramaz ayrıca lastik değiştirerek abs yi aratmama fikride hakikaten senden beklenirdiquote:
Orijinalden alıntı: redbul_540
Şöyle söyliyim albea kullanıyorum 2.araç olarak.
2001 kedi kasa corolla bu ikisininde içinden dönüp dönüp bir daha geçer.Helede albea'nın.
Sırf abs için değiştirmeye değmez bence.Kaliteli bir lastik(Mümkünse michelin) işinizi görecektir.
Corolla'nın yağ gibi yola gidişini çok ararsınız eğer bu araçlara geçerseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 20 Ocak 2020; 22:44:53 > -
Yüz karası olduğuna nasıl karar verdin ?? Piyasada tipi beğenilmediği için çok alınıp satılmadığından mı ?quote:
Orijinalden alıntı: sharkemre
albea kötü tamamda kedi kasa corolla da corolla ların yüz karasıdır öyle yağ gibi falanda gitmez git kumda oyna saçma sapan yorumlar yapma o corolla bir halta yaramaz ayrıca lastik değiştirerek abs yi aratmama fikride hakikaten senden beklenirdi
Alıntıları Göster
O kasa corolla nın diğerlerinden hiç bir farkı yok.Çok sağlam sorunsuz ve yağ gibi araba.Sen kullanmadığın arabalar hakkında boş boş yorum yapma.Burasıda kahve değil konuşmanı düzelt !
-
kullandım kardeşim kullanmasam zaten bu kadar iddialı konuşmam efsane olanıda kullandım kedi gözüde kullandım ikisi arasında inanılmaz bir fark var zaten satış adetleride bunu doğrular o kedi kasanın ön farlarını makyajlayıp tekrar piyasaya sürdü toyota baktı hakikaten olmayacak 2003 de kasayı yeniledi ki normalde toyota 5 seneden önce kasa yenilemez ancak o kadar başarısızdı ki 1,5 senede makyaj yiyip 3. senesini doldurmadan yerini yeni kasaya bıraktı.Yol tutuş , iç kabin kalitesi , konfor başta olmak üzere efsane kasanın yanından bile geçemez çakma mercedes corolla lar.quote:
Orijinalden alıntı: redbul_540
Yüz karası olduğuna nasıl karar verdin ?? Piyasada tipi beğenilmediği için çok alınıp satılmadığından mı ?
O kasa corolla nın diğerlerinden hiç bir farkı yok.Çok sağlam sorunsuz ve yağ gibi araba.Sen kullanmadığın arabalar hakkında boş boş yorum yapma.Burasıda kahve değil konuşmanı düzelt !
Alıntıları Göster
-
Hyundai era da araştır derim kullanımı bunlar seri 1.5 disel işinizi görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X