Bildirim
1.3 multijet lineaga egr temizliği yaptıran varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
egryi direk söktür sende araba da rahat edersiniz, bi daha da böyle derdin olmaz -
Garanti varsa servis ücretsiz değiştirir
Yoksa sanayide hakkıyla yapanlar var benzinle temizleyende var çok kurum dolmuş anlaşılan sökmesi zor ve dar bir yerde özel makinelerde bu temizlik yapılıyor bende 90 HP dobloda yaşadım bu sorunu temizlendi arıza lambası söndürüldü eve geldim yine yandı sonra servise götürdüm ve ücretsiz değişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracimda cok dikkat ettigim konudur. Dpf temizligi basladigi zaman araci kapatmam temizlik bitene kadar mumkunse bos otoyolda 4 bin devire kadar basarim iyice temizlensin diye. Bu tür sorunlar yasamamak icin ozellikle tdi ve dsg kullandigim icin ayrica dikkat ederim. Gecmis olsun
Pis yakıt devirsiz kullanımın meyveleri
Euro 4 multijetlerde temizlik işe yarıyor ancak Euro5 multijetlerde temizlik olmuyor.
Egr nin servis satış fiyatı 1515 tl (2 gün önce müşterimiz için fiyat aldım.)
Ortalama 150 tl işçiliği tutar.
piyasada 400 tl civarına yan sanayisi bulunuyor değerlendirin derim. -
Euro 4 araçlarda dpf yok diye biliyorum. Tıkanmaması içinde aracı temizlik bitene kadar 3000 devir civarı sürmek gerekiyor. Temizliğin bittiğini aracın srsinden veya anlık yakıt tüketiminden anlarsınız. Notmalde anlık 0.3 takan araba temizlik esnasında rolantide 1.3 civarı yürür vaziyettede de 10-15 litre civarı yakıt harcar.
Egr siz olmaz iptal ederseniz dahi hem çalışma sistemi bozulur hem de arıza lambasını sonduremezsiniz.hele de euro 5 motorda.internetten falan da araştırın daha ucuza bulunabilir.Olmadı kazali araclardan temiz cikma da bulabilirsiniz.çin mali almaktan iyidir.Önce temizletmeyi deneyin mutlaka.olmazsa yenisini alacaksınız maalesef.geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 29 Ocak 2017; 11:8:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Megachips Mehmet GAZİHAN ile irtibata geçin.
Herşekilde yardımcı olacaktır.
http://www.megachips.com.tr
quote:
Orijinalden alıntı: aarmaganozturk
Audi A5 in beynini yakan degil mi bu?
quote:
Orijinalden alıntı: Ters Adam
quote:
Orijinalden alıntı: aarmaganozturk
Audi A5 in beynini yakan degil mi bu?
Hayır değil. (:
Bayisiydi o konuda problem yaşayan fakat çözüldü diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nissan qashqai 1.3 dig-t kronik sorunları
- dacia sandero stepway alınır mı
- skoda scala hangi segment
- direksiyon sınavı zor mu
- toyota avensis 2.0
- ford puma 2024 özellikleri
- chery sedan
- 2024 en çok satan arabalar
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- renault duster 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X