Şimdi Ara

1.3 Multijet Palio 2007 215 Bin Km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslae takasla alacagim. Motosikletimle takas edecegiz, motosikletimizin piyasasi kapandı. Ederi 12.500 TL, ustune 5 bin-5bin500 TL ile 1.3 multijet palio 2007 model 215 bin km teklifi geldi. Aracta sadece om kaput ufak bi kazadan dolayi serviste degismis. Benim tek çekincem KM cok olmasi ve sikinti cikarmasi korkusu. Yardımcı olur musuunuz, fikir verir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kompresyon testine sokun motoru.
  • Computest denen olay mi yoksa farkli mi bu? Dizel oldugu icin sikinti cikarir mi diye cekiniyorum.

• tturk0 kullanıcısına yanıt
    1.3 multijet motorlar uzun ömrü ile bilinirler anahtar vurmadan 800.000 km yapanları var. Siz yine de bi teste sokun tabiki.
  • O aşikar tabi hocam, demek öyle... Alacagiz o zaman :) Teşekkürlr

• quote:

Orijinalden alıntı: tturk0

Arkadaslae takasla alacagim. Motosikletimle takas edecegiz, motosikletimizin piyasasi kapandı. Ederi 12.500 TL, ustune 5 bin-5bin500 TL ile 1.3 multijet palio 2007 model 215 bin km teklifi geldi. Aracta sadece om kaput ufak bi kazadan dolayi serviste degismis. Benim tek çekincem KM cok olmasi ve sikinti cikarmasi korkusu. Yardımcı olur musuunuz, fikir verir misiniz.

normal şartlarda 215 bin km de o motor daha gençliğinden yeni çıkmış zamanıdır diyebiliriz iyi bakıldıysa turboda sorun olmaz motor desen çok başarılı ödül alan bi motor multijet 400 500 bini görer bana kalırsa ki taksicilerde görebilirsin. amahtar değmeden devam ederler. sadece turbo değişirse ileride oda 2bin tl önemli olan baktırmak teste sokmak servise göstermek olay bu. daha düşük devirlerde kara duman atıyorsa yanaşmayın yüksek devirde atabilir fakat sürekli atmaması lazım. turbo cikleme sesi varsa alma. bi test sürüşü yap.

• Iste bekledigim cevap. Ss aldim hocam bunlara dikkat edecegim, cok tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • km çok araç önden kazalı almayın derim. siz bilirsiniz.
  • Ön kaput değişmesi palio da sıkıntı olabilir. Kaza anında şasi ler darbe almış olabilir. Almadan şasi ve direklerde darbe varmı ve motor kara duman atıyorumu, gaza baktığınızda turboda ötme varmı baktırın.

Araç temiz ise 2007 dizel palio için fiyat iyi.

• Dediğine gore ufak bir kazaymis ve fotograflari varmis. Tesekkurler

• Dizele göre onu numara fiyat. Şasede motorda sıkıntı yoksa kaçmaz.

• ben 620 binde araba aldım albea 1,3 dizel bakımlı ise alınır benim aldığım araç bakımlıydı
  • Benim corsa da aynı motor var 220 binde saat gibi çalışıyor çekişi yakıtı da gayet iyi.Bakımliysa uzulmemisse alınır.

• Dün 188 Bindeki Palio bindim ve motoru cok güzeldi gidişi vs hoşuma gitti. M.J Motorlar uzun ömürlüdür hocam piyasadaki paliolarin coguda ayni Kilometrededir.

Bakmayin siz 140 150 bin Yazdiklarina cogu Km düşürülmüş.
  • 215.000 Km'de multijetler Arpası yeni verilmiş at gidir.Mazotunu verirsen Deli gibi gözü kapalı her yola koşarsın
  • bu motorlar uzun ömürlü olmasıyla piyasada yer edildi. bakımı düzgün yapıldıysa sıkıntı çıkarmaz gibi, ama önden kazalı ve bu kazada motor kısmı alttan darbe alma olasılığı var. bir serviste ayrıntılı baktırmak lazım.
  • Motor sıkıntı çıkarırsa 10-15 masraf çıkar dizel risktir. TTemiz kullanıldıysa 1 milyon km yapar o ayri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.