Şimdi Ara

1.4 16v aut için hız sabitleyici takılıyormu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2007 1.4 16v aut aracım var buna göre orjinal hız sabitleyici (curise control) takılıyormu takılmıyormu takılırsa maliyeti hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim şimdiden teşekkürlerler

Not: opel astralar için takıldığını okudum maliyetide 135 ytl gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msonel -- 26 Şubat 2007; 11:30:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NiNa

arkadaşlar 2007 1.4 16v aut aracım var buna göre orjinal hız sabitleyici (curise control) takılıyormu takılmıyormu takılırsa maliyeti hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim şimdiden teşekkürlerler

Not: opel astralar için takıldığını okudum maliyetide 135 ytl gibi.

Aynı konuyu bende okuduğumda hemen servise gidip sordum.Bana aut. modellere taktıramazsın dediler.Zaten opel kadar kolay değil bizim arabalarda.direksiyon kutusunun değiştiğini söylüyor bazı arkadaşlar.maliyette baya artıyor bu yüzden
  • aut diiL dynamique'de olsa onu gectim privilage olsa hadi onuda gectim turkiyede bulmaniz imkansiz ama buldugunuzu farz ediorum Initiale bile olsa Renault araclarina uygulatamiorsunuz. bu riski goze almak bile istemiolar.
    1.4 16V Privilage aracim icin gorustum bosuna ugrasmayin dediler
  • bu bilgiler yeterli oldu teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KerberosX

aut diiL dynamique'de olsa onu gectim privilage olsa hadi onuda gectim turkiyede bulmaniz imkansiz ama buldugunuzu farz ediorum Initiale bile olsa Renault araclarina uygulatamiorsunuz. bu riski goze almak bile istemiolar.

iyide değil privilage da expression da bile cruise control standart
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_i_t

quote:

Orjinalden alıntı: KerberosX

aut diiL dynamique'de olsa onu gectim privilage olsa hadi onuda gectim turkiyede bulmaniz imkansiz ama buldugunuzu farz ediorum Initiale bile olsa Renault araclarina uygulatamiorsunuz. bu riski goze almak bile istemiolar.

iyide değil privilage da expression da bile cruise control standart

1.4 16V Privilage seceneginde cruise control yok... Renault'un 1.4 hic bi aracinda cruise control yok...
  • kardeş bence bu kadar önemli bişi diil hız sabitleyici.ben arabayı aldığımdan beri ya 3 ya 4 kere kullandım.bugün polatlıya gidip geldim biaçıyım dedim.insanın canı sıkılıo gaza basmayınca.öyle çok ta önemli bişi diil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.