Şimdi Ara

1.4 D 2014 Model corollayı nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil Marka #Toyota
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2014-2016 benzin ya da dizel toyota corolla arayışındayım. Aslında dizel tercih etmeyecektim ancak bir tanıdığımda temiz bir 2014 1.4 d corolla var. Sorup öğrendiğim kadarıyla toyota corollalar performans olarak iddialı modeller değiller ancak herkes sorunsuz olduğunu söylüyor. Benim için de ikinci unsur daha önemli. 1.4d motor da bu kapsama giriyor mu? Daha önce kullanan arkadaşlar 1.6 benzin lpg ya da 1.4 d hakkında deneyimlerini ya da bildiklerini paylaşırlarsa memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2010 1.4d aurisim var.
    -motoru çok sessiz. hani dizel demezsin nerdeyse. bazı tüplüler bence daha sesli bile çalışıyor.
    -yakıt ortalama. kışın 5.5 lt yazında 5lt falan ortalamam var. şehir içi dışı karışık.
    -hızlanma biraz yavaş.ağırkanlı yani. 1.4 90lık olsada kasa ağır kaçıyor.
    -hertürlü yakıtı yakar ama euro kullanmak daha mantıklı malum olası bir parça sorununda masraf ciddi rakamlara ulaşır.

tüplü kullanmadım ama 132 hp sanırsam valvematic bu da çok iddialı bir motor.
    performans olarak dizelden daha iyi olabilir. yakıtıda normal.
    birde benzinli araçları sanırım daha donanımlı oluyor.
    2008-2012 arası öyleydi. mesela dizelin en fullünde hız sabitleyici yokken. benzinlilerinde vardı, olmasa bile takılabiliyordu ama dizele takılamıyordu.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim ancak sanırım bu çekiş meselesi nedeniyle Toyota'dan vazgeçtim. Daha yeni modelde aynı fiyat bandında olduğu için 2017 1.6 tdci Focus Trendx modeline yöneldim. Kısmetse bundan alacağım. Size aracınızla kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim.
  • Rica ederim ancak kısaca ekliyeceğim. 2011 focus kullanmış biri olarak söylüyorum,
    yeni nesil focusların maalesef ic hacimleri C sınıfı ayarında değil.B segmente göz kırpıyor. hatta bagajı da keza öyle,
    almadan önce bunu iyice değerlendirmenizi isterim. araçların birbirlerine pozitif yanları olduğu gibi eksi yanlarıda oluyor.
    corolla daha ferahken focus çok daha dar.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Haklısınız iç hacim ve bagaj hacmi daha iyi olmalı aracın en büyük eksisi bu belki de. Tavsiyeleriniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için tekrar çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.