bu araba nasıl .kullananlar memnunmu manuel vites .
Bizde dizel 2006 sol hb mmt vites vardı ve çok memnundum. Performansı bence o motor için fazlasıyla iyi, tüketimi de azdı. Belki ondan önce 98 model 1.6 gl opel vectra'ya yıllarca bindiğim için bana öyle geldi, bilmiyorum. Araç 3 yıl boyunca nerdeysehiç sorun çıkarmadı. Nerdeyse diyorum çünkü 30000 km civarında mmt vites biraz sorun çkardı ve sürekli boşta gösteriyordu. Servise gösterince garanti kapsamında debriyaj balatasını değiştirdiler ve bir daha aynı şeyi yapmadı. Sonradan yeni 2009 dizel mmt vites corolla aldık. Şu anda yakıt açısından şu anda çok yorum yapamasam da, eski aracımızın performansı bundan çok daha iyiydi. Yeni aracımızdaki iç mekan genişliği ve mp3 player özelliği hariç, eskisi aracımı hala tercih ederim.
bn tercih ederim bu araçlar gayet güzel motorun küçüklüğü sizi yanıltmasın aracın performansı gayet iyi kendi sınıfında araçlar buna kafa tutamıyor nede olsa toyota güvencesi var arabada tercih sizin._?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme