Şimdi Ara

1.4 ford fusion tdci hakkında düşünceleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -çekiş
    -satış kolaylığı
    -ergonomi tasarım
    -aileye uygunluk
    -aynı fiyata başka araç tavsiyeniz varsa onu da belirtip noktayı koyabilirsiniz...

• kimse cevaplamayacak mı?
  • aşşağa yukarı aynı paraya fiesteda alabılırsın, ama bi fiesta kullanıcısı olarak kia cerato larada bi bak derim
  • fusion aile için fiestadan ziyade daha büyük... aba yol konforu olarak fiesta sanki biraz daha iyidir gibi geliyor bana..satış kolaylığı vardır... güçlü motorunu alırsan çekişide iyi olu zaten :)
  • 1.6 dizelini tavsiye edebilirim.
    1.4 lerde iyidir sanırım...
  • 1.6 dizel fusion al derim
  • Naptın aldın mı ?
  • 1,4 dizel fiestam vardı. zaten hemen hemen aynılar. rahatlık fazla yok içeri çok ses alıyor ama sağlamlığına yol tutusuna lafım yok çok iyiydi.
  • MERHABA SAYIN FORD SEVENLER ;
    FORDMARKALI ARAÇLARINIZ İÇİN GEREKLİ CIKMA VE YENİ PARÇALARIMIZLA HİZMETİNİZDEYİZ...
  • ben fusunu sıfır almıştım araba alışılmışın dışında bir araç tı bende 1.6 dizel lüks olanı idi geçenlerde talihsiz bir kaza geçirdik yol kenarındaki mucura kaptırınca takla attım eşim ve benim emniyet kemerinin takılı olması bizi kurtardı hava yastıkları açılmadı. Araç o taklaya karşın o kadar hasar görmedi. Dizel bir araç olmasına karşın rolantide rampada rahat kalkıyordu. Şehir içinde yakıtı fazla bir araçtı. sürücü koltuğu hariç tüm koltuklar yatıyor içine halı atma kolay oluyordu. Ön yolcu koltuğu altında ve konsolun sürücü tarafının altında gizli bölmeler vardır ayrıca gözlük koyma yeri harita gözü koymuşlar. Motor kendini kanıtlamış motordu. Turbo 2500 devirde kendini gösteriyordu. 2. Viteste 70km/saat hıza çıkar 1.6 TDCI kasaya göre güçlü motor. Virajlarda savrulma ihtimali yüksek. Mucurlu yolda hemen belli ediyor arka sağ sola yalpa yapıyor. Ve şehirler arası yolda 130- 120 nin üstünde giderken karşıdan bir araç özellikle kamyon tır gibi araç karşıdan gelim yanınızdan gecerse dengenizi kaybedebiliyorsunuz. Hava dinamiğinde sorun olan bir araba gibi geldi bana. Çünkü arkası düz olunca galiba diye düşündüm fazla eyim vermemişler. Takla atınca anladım....
    Sonuç olarak vites aralıkları fazla TCDI kendini kanıtlamış motor ki bunu zamanında gazetelerde tam sayfa reklamını gördüm. Yakıtı iki kere yakıyor. Ama turbo sıcak havalarda terleme yapıyordu. Araba daha yeni olunca garibime gitmişti.Birde Ford olunca bunu servise sordum normal dediler. Sıcakta yapar dediler. Uzun yola gidince oluyor. Bir kaç damla atıyor. Bu sorun 1.6 TCDI de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yborlu -- 28 Ekim 2008; 8:53:10 >

• Bende 2006 .14 tdci FUSION VARDI.
    INANILMAZ MEMNUNDUM.
    BU ARABANIN 1.4TDCI VE MANUEL OLANINI ALIN PİŞMAN OLMAZSINIZ.( OTOMATIK SANZIMAN SORUNLDUR) 1.6 TDCİ DE TUTMADI PEK 2.ELDE DAHA KIYMETSIZDIR.BU ARABANIN BENZINLSINI ALMAYA GEREK YOK.
    HER KALDIRIMA CIKAR, KLIMASI SOGUTUR OYLE AHIM SAHIM GURLUTUSUDE YOKTUR.UZUN YOLDA COK KONFOR
    2.ELDE COK FIYATLAR COK UYGUN. 17-18.000 TEMİZ 1.4 TDCİ ALIN BİNİN DEERIM.

TEK KOTU TARAFI FORD OLMASI FORD SERVISLERI COK KALABALIK ILGISIZ VE PAHALI. 0 ALIP BASININ DERDE SOKMA TEMIZ BIR IKINCI EL AL ZATEN ARACIN PARCA DERDI YOK - FIESTA ILE AYNI PARCALAR KULLANILDIGINDAN CIKMASI YAN SANAYISI BOL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.